Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah cok cok az yemissin
Aksam meyvenin yaninda 1 bardak da sur ic, cok gec yeme ama 9u falan gecme
Menun gayet guzel, o ortamda bu kadar olur :)

Aynen canım yeşil çay ıcıomda türk kahvesi ıcıorum normal deıl bide sade o damı odem yapar ıcmım yapıosa

Ya aslinda 1 fincandan bisey olmaz isin acigi.
Ama turk kahvesi de olsa odem yapar diye biliyorum.
1 fincandan bisey olmaz bence ama vucudunu kahvenin kafeinine alistirmanin hic manasi yok bence, sigara gibi dusun. Kimisi en fazla 2 fincan icer, o onu keser. Kimisi ise gittikce artan bicimde daha cok icer. Turk kahvesi yapmaya usenir, nescafe icer sirf o kafeini almak icin vs. Ben 2. siniftanim mesela :)

Menu:
Sabah : 3 yk yulaf ezmesi, 1 su bardagi light sut, 1 çk tarçın (tamamini yemedim ama azi kaldi)
Oglen : dunku kuru borulce salatasi, icine haslanmis tavuk koydum 1 avuc kadar

Aksam : 1 domates, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 2 yaprak beyaz lahana ve 1 yk'dan az chia'li salata, 1 yk z.yagi koydum, buraz da tuz. Fotosu asagida.

1 maden suyu
Kahve..
Yesilcay
Tarcinli su

Su: 1.5 lt ama 2.5a tamamlarim

Spor: daha yok. Yapabilirsem yazicam.

@giustizia_
esperenzaa

Eklentiler

• IMG_20180827_185415916.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
@giustizia_
Yarin sabah kahvaltisi olmasi icin kavanozun icin 3 yk yulaf ezmesi, 1 yk chia, yarim bardak light sut koyucam. Ayrica 2 tane gun kurusu koyucam icine (tamamen organik, once kaynar suda bekletmem lazim yumusamasi icin).
Aksama kadar tutar heralde.
Aksam da bugunden hasladigim tavuk, yaninda 1 2 cig sebze ve 1 tatli kasigi chiali yogurt olur.
Yarinki menumuz bu :)

Canım burun tıkanıklığı geçti şimdi de anlam veremediğim huzursuzlk başladı tüm gün beni mahvediyo atak desem diil diş de değil görünürde off

1 bardak light sut koydum, şişmez gibime geldi yarim bardakla

Menü esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i limonlu
Kahvaltı 1 omlet 1çeei domates biraz penır
Yeşil çay
Ara 1 maden suyu
Akşam haşlanmış tavuk 1 kasık yogurt 1 çeri domates
Spor fattylamb94 @Rzgrece
141 dakka eliptik bisiklet:564
10 dakka plank:200
500 ip atlama:100
32 adet mekik:1
2500 adım:37.5
1 saat ev işi :20
Toplam :927.5
Su 3.4ltr
cgdmk

Son düzenleme:
Sabah cok cok az yemissin
Aksam meyvenin yaninda 1 bardak da sur ic, cok gec yeme ama 9u falan gecme
Menun gayet guzel, o ortamda bu kadar olur :)
Canım bağa geldik bir çeri bir ısırık da normal domates yedim ama çerinşn bile 1/4 ü kadar küçük

Çay içtik
Bir de gavut diye bir şey var ondan bir sıkımın yarısı bak böyle o da halamın zoru yemeyecektim de köy çikolatası diyorlar
Ahlatı kurutup kavurup bir şeyler yapıyorlarmış

Gece acıkırım büyük ihtimal eşer evde yersem süt içerim olmadı yoğurt ama o da çok ekşi bilmiyorum

Eklentiler

• 1B1A885D-DBD8-4747-B102-998A44D08C81.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 26
Canım spor Harika su Harika menü de güzel :)
Kahvaltını zaten çok beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…