Ahahha anladım ben canım
Ben sadece sıgara kahvede olursa yandım heheYa aslinda 1 fincandan bisey olmaz isin acigi.
Ama turk kahvesi de olsa odem yapar diye biliyorum.
1 fincandan bisey olmaz bence ama vucudunu kahvenin kafeinine alistirmanin hic manasi yok bence, sigara gibi dusun. Kimisi en fazla 2 fincan icer, o onu keser. Kimisi ise gittikce artan bicimde daha cok icer. Turk kahvesi yapmaya usenir, nescafe icer sirf o kafeini almak icin vs. Ben 2. siniftanim mesela :)
Saol kuzum ♡ su bugün baya içtim spor sayesinde cok susuyorum sporu parça parça yapdım için sabah ogle aksam baya su ıcıom :)Canım spor Harika su Harika menü de güzel :)
Kahvaltını zaten çok beğendim :)
Çok güzel canımMenu:
Sabah : 3 yk yulaf ezmesi, 1 su bardagi light sut, 1 çk tarçın (tamamini yemedim ama azi kaldi)
Oglen : dunku kuru borulce salatasi, icine haslanmis tavuk koydum 1 avuc kadar
Aksam : 1 domates, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 2 yaprak beyaz lahana ve 1 yk'dan az chia'li salata, 1 yk z.yagi koydum, buraz da tuz. Fotosu asagida.
1 maden suyu
Kahve..
Yesilcay
Tarcinli su
Su: 1.5 lt ama 2.5a tamamlarim
Spor: daha yok. Yapabilirsem yazicam.
@giustizia_
@esperenzaa
Canım kaynar suda bekletmesen bile sabaha kadar yumuşar o süt içinde@giustizia_
Yarin sabah kahvaltisi olmasi icin kavanozun icin 3 yk yulaf ezmesi, 1 yk chia, yarim bardak light sut koyucam. Ayrica 2 tane gun kurusu koyucam icine (tamamen organik, once kaynar suda bekletmem lazim yumusamasi icin).
Aksama kadar tutar heralde.
Aksam da bugunden hasladigim tavuk, yaninda 1 2 cig sebze ve 1 tatli kasigi chiali yogurt olur.
Yarinki menumuz bu :)
yemek az olmus spor varsa proteın sart 1 yumurtayla aldıgın proteın yetmez bıraz karbon hıdrat fazla olmus bence tam tersini yap proteın al karbonhıdratı dusur cnmKahvalti
1 yumurta
Az peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
Öğlen salatalık 1 tane
Ikindi
Sekersiz kahve
Aksam
1 buyuk boy şeftali
30 dk fitness 2 puandan 60 puan
1 dk plank 1 puan dan 60 puan
2 saat ev işi 40 puuan
Su 2 lt
@Rzgrecefattylamb94 @esperenzaa
Canım dişleri kabardı ise belki diyeceğim değil demişsinCanım burun tıkanıklığı geçti şimdi de anlam veremediğim huzursuzlk başladı tüm gün beni mahvediyoatak desem diil diş de değil görünürde off
Canım akşamı hafif ye ve spor yap inşallah güzel gayetMenü
Sabah
Klasık kahvaltı
Öğlen
1 pors sebze y.
1 dilm ekmek
Akşam
Henüz yiyemedim
Spora başlayacaktm bugün güya
Su:2,5 lt @esperenzaa
Di mi ben de öyle yapınca çok içiyorum :)Saol kuzum ♡ su bugün baya içtim spor sayesinde cok susuyorum sporu parça parça yapdım için sabah ogle aksam baya su ıcıom :)
Maşallah canım menü guzel doyurucu afıet olsun su az onu arttır sporda yap biraz :)Menu:
Sabah : 3 yk yulaf ezmesi, 1 su bardagi light sut, 1 çk tarçın (tamamini yemedim ama azi kaldi)
Oglen : dunku kuru borulce salatasi, icine haslanmis tavuk koydum 1 avuc kadar
Aksam : 1 domates, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 2 yaprak beyaz lahana ve 1 yk'dan az chia'li salata, 1 yk z.yagi koydum, buraz da tuz. Fotosu asagida.
1 maden suyu
Kahve..
Yesilcay
Tarcinli su
Su: 1.5 lt ama 2.5a tamamlarim
Spor: daha yok. Yapabilirsem yazicam.
@giustizia_
@esperenzaa
Aynen cnm spora ev işini eklemeyi unuttum sonradan ekledim
Menü
Sabah
Klasık kahvaltı
Öğlen
1 pors sebze y.
1 dilm ekmek
Akşam
Henüz yiyemedim
Spora başlayacaktm bugün güya
Su:2,5 lt @esperenzaa
İp atlayamıyorum ev yıkılır diyeAynen cnm spora ev işini eklemeyi unuttum sonradan ekledim
Supersın supersın ♡♡
O kadar az uyuyo ki gündüzleri. Mahvoldum
Menü @esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i limonlu
Kahvaltı 1 omlet 1çeei domates biraz penır
Yeşil çay
Ara 1 maden suyu
Akşam haşlanmış tavuk 1 kasık yogurt 1 çeri domates
Sporfattylamb94 @Rzgrece
141 dakka eliptik bisiklet:564
10 dakka plank:200
500 ip atlama:100
32 adet mekik:1
2500 adım:37.5
1 saat ev işi :20
Toplam :927.5
Su 3.4ltr
cgdmk
Ben sadece sıgara kahvede olursa yandım hehe
Hahahah alemsınnyaİp atlayamıyorum ev yıkılır diye
O yüzden zıplama ve teraband ile egzersiz
AynenHahahah alemsınnyaolsun haraket olsunda ne oldu onemlı deıl cnm
Canım bağa geldik bir çeri bir ısırık da normal domates yedim ama çerinşn bile 1/4 ü kadar küçük
Çay içtik
Bir de gavut diye bir şey var ondan bir sıkımın yarısı bak böyle o da halamın zoru yemeyecektim de köy çikolatası diyorlar
Ahlatı kurutup kavurup bir şeyler yapıyorlarmış
Gece acıkırım büyük ihtimal eşer evde yersem süt içerim olmadı yoğurt ama o da çok ekşi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?