Ooo aynı anda yazmışız bende ondan bahsediyodum
İnş kilo veririsin die
Kalp kalbe karşıymış
Olsın dostumSen geldim ben gidiyom ama
İsim var biraz
Keyfin nasil?
Bugun hic ugramadin
Yok yok pes etmem insallah.
Cok pertim ama yatmadan once 5 dk plank yapsam keske derdindeyim vaallaa, cunku heeer gun en azindan 5 dk planki kendime hedef koydum.
Bi kahve icicem galiba ya, daha 2 saatlik isim var gozum acilmiyor. Hem boylece yatmadan plankimi da yaparim. Bugun zaten az ictim kahve :)
2 gun daha yap, 3.gunden sonra biseyler yapmayinca insanin cani cook sıkılıyor, en azindan hizli yuruyeyim, dur 2 kol hareketi yapayim diyosun.
Sporsuz diyet olmaz diyolar ya, bence bi de isin bu psikolojik boyutu var.
Olsın dostum
İşyerinde elime alamıyom zaten de müdür izinde die rahattım 1 ay :))
Şimdi olmuyo pek
Sabah işe gitmeden giriyorum mutlaka
Öğle araları falan...
EvetttKalpp kaallbee, kalbee kalbee, karsiidiir derlerrr
Sen de benii benii benii
Seviyor musuunn?
Canım haklısın psikolojik bir durum kesin. İnşallah devam edeceğim.
Bende bir süt içeyim. Bu aralar tırnaklarımda kalsiyum eksiliğinden lekeler çıktı. Bol bol ayran süt içiyorum:)
Plank nedr merak ettim araştırayım bakim nasıl bişi. Şimdiden afiyet olsun canım. Şimdilik bende kaçar. iyi geceler
Derin kuyularda kalmıştımesperenzaa cancağzım sende mi yoksun ne zamandır nerelerdesin
İyi geceler kızlar
Çok özür dilerim epey bir süre giremedim ,ve sizleri çok ihmal ettim.
Bayramdan bu sabaha kadar davetsiz misafir gerilimi yaşamakla meşguldüm
Bilen bilir uzun bir süredir kayınvalidemle komuşmuyorum ve eşimin dedesi babası bir plan kurup bayrammın ikinci günü barıştırma amacıyla habersiz bir şekilde geldiler.bu sabah itibari ile gittiler.İster istemez burayı ihmal ettim
Nasılsınız?
BarışmadımAh yaaa
Nasil olmus oyle
İnsallah cok tatsiz anlar yasanmamistir
Valla ozledik seni kaptanicem
Baristiniz mi?
Barışmadımİnadım çok pistir de Benim gül yüzüme gelmediler ,2,5 yıldır torun görmüyor ondan geldi.
Eşimle gerildim biraz,biliyordun arkamdan iş çevirdin diye.
Ben de özledim canım sizi.
Nasılsın,cumaya hazır mısın?
Eşine kavuştun siz nasılsınız?
Öpüyorımm canım
Uzucu olmus bayram gunu
Eşin de naapsin ya annesi sonucta yapacak bisey yok
Eşim geldi şukur, kavustuk :)
Cumaya insallah az da olsa eksi gelmek istiyorum, baya dikkatliyim ama durunca da duruyor bu meret
Canim kaptanicem, donmene cok sevindim valla cok ozlediydim
Ben simdik kaciom
Cikicam didim didim cikamadim gene kk'dan
Calismam lazim, 12 de yatabilsem super olucak.
Haydin iyi geceler, kocamaan optum
Hoşgeldin esperenzam nerelerdeydin hayırdır ? Uzun zamandır bakamıyorum takıma yazdıysanda göremedimDerin kuyularda kalmıştımSesim çıkamayacak kadar meşguldüm.bitti çilem döndüm.
Canım bayramın birinci günü akşam saatlerinde davetsiz yatılı misafirlerim geldi ve bu sabah gittiler.Ben de bu sürede hiç buraya bakamadımHoşgeldin esperenzam nerelerdeydin hayırdır ? Uzun zamandır bakamıyorum takıma yazdıysanda göremedim
Başkasından duymak insanı daha mutlu edıor bencede :) muhteşem kardıyo yapsan iyice sıkılasınca 55 tam durur bence :)Kizlar bugun beni 2 hafta kadardir gormeyen arkadasim gordu, nasil kilo vermissin boyle masallah dedi :)
Daha vermesen de olur, sadece kol ve biraz basen calissan yeter dedi. Yok didim, 5 kilo daha vermem lazim ( buraya baslamadan 1 hafta once 60dim yani 59.9, simdi 55.5). Zaten o 5 kilo bende 1 2 kilo gibi gozukuyo dedim :)
Mutlu oldum valla :)))
İyi olmuş kus kalmak iyi deılya Çok iyi yapmslar gercekden :)İyi geceler kızlar
Çok özür dilerim epey bir süre giremedim ,ve sizleri çok ihmal ettim.
Bayramdan bu sabaha kadar davetsiz misafir gerilimi yaşamakla meşguldüm
Bilen bilir uzun bir süredir kayınvalidemle komuşmuyorum ve eşimin dedesi babası bir plan kurup bayrammın ikinci günü barıştırma amacıyla habersiz bir şekilde geldiler.bu sabah itibari ile gittiler.İster istemez burayı ihmal ettim
Nasılsınız?
Ayy ne gıcıkCanım bayramın birinci günü akşam saatlerinde davetsiz yatılı misafirlerim geldi ve bu sabah gittiler.Ben de bu sürede hiç buraya bakamadım
Sen nasılsın canım ,iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?