Hosgeldin canım, merak etmiştim ciddenİyi geceler kızlar
Çok özür dilerim epey bir süre giremedim ,ve sizleri çok ihmal ettim.
Bayramdan bu sabaha kadar davetsiz misafir gerilimi yaşamakla meşguldüm
Bilen bilir uzun bir süredir kayınvalidemle komuşmuyorum ve eşimin dedesi babası bir plan kurup bayrammın ikinci günü barıştırma amacıyla habersiz bir şekilde geldiler.bu sabah itibari ile gittiler.İster istemez burayı ihmal ettim
Nasılsınız?
Nasılsın canım iyi misin?Başkasından duymak insanı daha mutlu edıor bencede :) muhteşem kardıyo yapsan iyice sıkılasınca 55 tam durur bence :)
Ayy barıştın mı kızİyi geceler kızlar
Çok özür dilerim epey bir süre giremedim ,ve sizleri çok ihmal ettim.
Bayramdan bu sabaha kadar davetsiz misafir gerilimi yaşamakla meşguldüm
Bilen bilir uzun bir süredir kayınvalidemle komuşmuyorum ve eşimin dedesi babası bir plan kurup bayrammın ikinci günü barıştırma amacıyla habersiz bir şekilde geldiler.bu sabah itibari ile gittiler.İster istemez burayı ihmal ettim
Nasılsınız?
Hoşbuldumm canım.BarışmadımHosgeldin canım, merak etmiştim cidden
Eee baristiniz mi bari
Ben cok iyiyim cnm sen nasılsın iyisin inşallah ♡Nasılsın canım iyi misin?
Ayy barıştın mı kız
Barismiycani tahmin ettigimden sordum, az çok tanidik seniHoşbuldumm canım.Barışmadım
2,5 senedir kafam rahat ,rahatımı hiç bozamamrahatıma ne kadar düşkün olduğumu da az çok bilirsiniz
Sen nasılsın gamzelim :) döndünüz mü eve?
Şükür iyiyim canımBen cok iyiyim cnm sen nasılsın iyisin inşallah ♡
Şükür kavuşmuşsun sen de evine:)Barismiycani tahmin ettigimden sordum, az çok tanidik seni
Bosver kaynanayi, esinle iyi olsun yeter
Ben pazar gecesi dondum
Yalniz ortaligi kasıp kavuracak bu minnak kuzuŞükür iyiyim canım
Bu cuma bi aksilik olmazsa listedesin minnak kuzu
MaşallahYalniz ortaligi kasıp kavuracak bu minnak kuzu
ALLAH daha ıyı etsin canım kaza bela vermesin hep huzurun olsun inşallah ♡Şükür iyiyim canım
Bu cuma bi aksilik olmazsa listedesin minnak kuzu
♡♡ yerim sizi ya tatlı yasak ama olsun ♡♡Yalniz ortaligi kasıp kavuracak bu minnak kuzu
Maşallah
Kuzu dedik hızlı gonzales çıktı
Esin annesiyle iyi olsun yeter demek istedim canımŞükür kavuşmuşsun sen de evine:)
Seminerler başlıyor heyecan var mı
Eşimle iyiyiz canım.Eşim akıllı canım.İki kadın arasındaki ateşe atmaz kendiniçok iyi ölü taklidi yapar
Hem de ne hızlı maasallah yaa, bir yildir buralardayim hic de boylesini gormedim, hayir yani haftada 6 kilo nedir pempe panterMaşallah
Kuzu dedik hızlı gonzales çıktı
Canımm♡♡ yerim sizi ya tatlı yasak ama olsun ♡♡
Eşimin ailesi ile ilişkisine hiç karışmıyorım hatta arasın,görmeye gitsin diye sürekli teşvik ederim.Esin annesiyle iyi olsun yeter demek istedim canımama kiyamam yaa dedesi de gelmis, ton ton dedeleri pek severim
Seminer heyecanindan öte artik iznim bitti, ona üzülüyorumev hanimligi iyiydi yaa
Hem de ne hızlı maasallah yaa, bir yildir buralardayim hic de boylesini gormedim, hayir yani haftada 6 kilo nedir pempe panterTrabzonlu3461
İyi geceler canim :)
Plank'a bak, @giustizia_ 'dan gorduk hepimiz
Baya guzel bisey
Kendini zorlama ama, 15 sn yap 15 sn dinlen, en fazla 30 sn yap sonra dinlen :)
♡ cansınız yaHem de ne hızlı maasallah yaa, bir yildir buralardayim hic de boylesini gormedim, hayir yani haftada 6 kilo nedir pempe panterTrabzonlu3461
saol canım ♡Canımm
Gerçekten maşallah
Eşimin ailesi ile ilişkisine hiç karışmıyorım hatta arasın,görmeye gitsin diye sürekli teşvik ederim.
Ev hanımlığı bence de iyiydiBen de 2 hafta sonra ev hanımlığımı zirvede bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?