Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet son 3 kiloyu veremedim bir türlü. Korumaya bakacam dediğin gibi. Benim yapabileceğim tek spor yürüyüş. Onu bile yeri geliyor yapamıyorum. Kızımin beni çok yordugu zamanlar oluyor, akşam parmağımı kaldıramayacak hale geliyorum.
Çok sağol canım.

Koskoca okyanusları denizleri aştın canım bi lokmacık suda boğulmazsın merak etme bir de kendini çok strese sokma .kalan üç kiloyu vereceğim diye detoks ,şok diyet yada tek öğün beslenmene gerek yok.stresten de kilo alıyor insan.sağlıklı beslen, kızınla bol bol oyna.Kendine günde 15 dk ayır ,o sürede ister ayaklarını uzat iyice dinlen istersen bölgesel sorunun varsa bölgesel egzersiz yap.

Saol cnm ben valla kılo fark ettirio yasıda vermek iyi oldu inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız kısa zamanda cnm ♡
O hep kıskanıordu zaten şimdi dahada abartıcak dıe korkuom Allahım yardım etsin

Ben de aynı şeyi yazacaktım.Bariz incelme var.
simla0 koyu saç çok çok güzel olmuş.bence hiç değiştirme bir daha rengini.çok yakışıyor.
O benim kendi saç rengim:) kendi rengimn üstüne röfle yaptrmıştm uzayınca onlar uçlarda kaldı

Saol cnm ben valla kılo fark ettirio yasıda vermek iyi oldu inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız kısa zamanda cnm ♡
O hep kıskanıordu zaten şimdi dahada abartıcak dıe korkuom Allahım yardım etsin
Kesnlikle katılıyorum kilo yaşlı gösteriyor herkesi

Trabzonlu3461 canımm fotolardaki değişimin inanılmaz ve tam yaşını göstermeye başkamışsın.
simla0 canım sen nasılsın iyi misin? Minik kızın da iyidir inşallah.
Çok saol canım cok şükür genclıgımı yasamaya baslıorum senelerdır kılolu olmak co zordu :) nası görüneceğimi bile hayal edemıorum 54te :)

Ay bısıkleti eşit boldum 71 öğlen 72 akşam yapıcam artık daha az yorulurum akşam en azından sabah ve öğlen hiç yorulmuorum ama akşam daha fazla yoruluorum oyuzden bolesı daha ıı oldu

Tekrar kilo almayim de :) tamam canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…