Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beni geçmişsin tebrikler

Menum

Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Cay

Ogle
1 kase tarhaba corbasi

Ara
2 catal peynir

Aksam
4 yk yogurt yulaf

Ara
Turk kahvesi
Bi avuc ceviz

Su 2.5 lt
Spor 500 ip
500 bolgesel egzersiz
30 dkk ev isi
Toplam puan : 155

A
Amin Rabbim oğlumun yolunu açık ve aydınlık etsin hakkinda ne hayirliysa o olsun

Beni geçmişsin tebrikler

@giustizia_
Ben 17-23'u hesaplayamayacagim ya.
Cok karisik, ugrasmak lazim.
Ama 24 agustostan itibareni kayit ettim kagida ve telefona yazdim toplam rakamlarimi.
Bu cuma onlarin toplamini paylasirim. Gecen hafta gecmis olsun artik.
@giustizia_ 'nin 24 agustosu cikarmasi lazim yalniz degil mi? Cunku kilo bildirimi yapilan cuma hesaplamaya katilmiyor diye biliyorum, bir sonraki hafta o cumadan basliyor, 17-23 denmisti.
Ben de 24u cumadan itibaren yazdim puanlarimi.

Supersın aferın saka maka dıkkat et cnm yuklenme bıanda kendıne hamlık var bosuma agrı cekıorsun benım yaptıgım gıbı suan alısdım ama zor oldu bel agrısı cekdım 2 hafta :/

Ya bide bir kaç güne regl bekliyorum onunda ağrısıyla birleşti herhalde.

asilsoy canımmm sen nasılsın görüşmeyeli?

Canım valla uzun zaman geçti. İyi desem tam değilim, kötü desem çok şükür deyip o kadar değil diyorum işte böyle canım.
Ailemle vakit geçirmek iyi geldi, arada tatsız şeyler konuşmak zorunda kalsakta( diğer aktabalar ile alakalı) genel itibariyle iyiydi.
Ama diyet hak getire bu bayramda bir bıraktım tam bıraktım canım. Başlayacağım bir türlü istediğim gibi yapamadım heves mi gitti ne. İçim daralıyor ama sebebi yok. Bende arkadaşla spor salonuna yazılmaya karar verdim başkalarıyla birliktr daha çok azim olur diye. Onun dışında yememe dikkat etmeye çalışsam da bazen sanki kaçıyor en çokta hateketsizlik vurdu beni nerdeyse hiç yürümedim şu 10 gün. Dün başladım birazcık spora bugün biraz yürüdüm.
Ama dediğim gibi tam yapamadığım için kilo aldım ve takıla zarar vermekten endişe duyuyorum. O yüzden spor salonuna gidene kadar izinli mi olsam dedim ama bu cuma bildirim yapmam gerekiyormuş sanırım. Ne dersin izin alayım mı devam mı edeyim böyşe yalpalayarak... çok gel gitliyim bu aralat maaşesef.

Ha bu arada tam yapılandırma bizi vurmadı diyordum ki masalarımız dosylarla doldu takviye memur olduk. Birde bu var stres arttı bu hafta.

Çok uzun oldu

Canım sürekli yeşillik yiyorum
Bu sefer de gaz oluyor
Bilemedim zaten yavaştı şu an su da az ondan iyice
Regl yakın arttı kabızlık regl ile boşalacak sanırım artık
Uf karnım şiş
Ispanak da dağdayız canım şehre uzak şehre inmeden alamıyorum burda da YÖK şu an

Canım mor eriği yengem bir tane yiyip ishal oluyor ben 5 tane yedim değişen olamamıştı
Armut bulduk yedik bugün

Herkeste ise yarayan meyve farkli olabilir tatlim.
Mesela bende ve genelde herkeste mor erik, murdum erigi ise yarar. Orda kesin vardir mor erikten yapilma marmelat.
Bi de zeytin yagi icebilirsin. 1 turk kahvesi fincani kadar. O da acar mideyi.

Evet 24 agustos yok ve zaten de ben dahil 3 kisinin puani var

menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 adet domates
şekersiz çay

Ara
Yeşil çay

Öğlen
2,3 kaşık taze fasülye
1 kase yoğurt
1 küçük dilim kepek ekmeği

Ara
1 adet elma

akşam
tavuk göğüs haşlanmış
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ayran

2.5 litre su
30 dakika kondisyon bisikleti 90 puan
2 saat yürüyüş 300 puan

Toplam 390

Kanguru_ fattylamb94 esperenzaa

Afiyet olsun canim menude sporda sahane. Spor puanlarini kendin not alip cuma gunu beni etiketleyerek bildir tatlim. Oyle yapiyoruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…