Benim de peynir helvasıTatlı dedık dedık canım sütlaç istedi ya üf
Beni geçmişsin tebriklercgdmk
Ndymk
17-24 AĞUSTOS SPOR LİSTESİ
17 ağustos CUMA: 60 saniye plank (20) 9.500 adım (142,5) 25 dak egzersiz (50) toplam 212,50
18 AĞUSTOS CUMARTESİ: 85 dak egzersiz(170) 300 saniye plank (100) 20.000 adım (300) toplam 570
19 AĞISTOS PAZAR: 60 dak ev işi (20) 7.000 adım (105) 25 dak egzersiz (50) toplam 175
20 AĞUSTOS PAZARTESİ : 100 dak egzersiz (200) 10.000 adım (150) toplam 350
21 AĞUSTOS SALI: 100 dak egzersiz(200) 13.000 adım (195) toplam 395
22 AĞUSTOS ÇARŞAMBA: 57 dak egzersiz (114) 9.000 adım (135) toplam 249
23 AĞUSTOS PERŞEMBE: 10.000 adım (150) 1 sa 45 dak ev işi (35) toplam 185
24 AĞUSTOS CUMA: 20.000 adım (300) 15 dak egzersiz (30) 90 dak ev işi (30) toplam 360
GENEL TOPLAM
2.496
*Teşekkürler ...*
yani 1 2 çatal belki :)Aynen oyle ama yemıcem pasta falan tutucam kendmımecburr
İnşallah akrabam var orda bi gün gidersem yerım :)Ckaleye yolun duserse mutlaka denemelisin, klâsik helvalardan değil
Bakalım ozamana kadar verdm kiloya bağlı olarak 1 2 catal olabiliryani 1 2 çatal belki :)
Of ofBenim de peynir helvası
Kacta yedin en son canım hafif atıstır istersenAçim ulen
ceviz yedim biraz onceOf
Kacta yedin en son canım hafif atıstır istersen
Amin Rabbim oğlumun yolunu açık ve aydınlık etsin hakkinda ne hayirliysa o olsunMutlaka öyledir, hayatını sen yasiyorsun tabi ki, bizler bilemeyiz, anlattigin kadarini biliriz. Sevgisinden eminsen o zaman ailesine düşkün biri demek ki. Oğlun için uzuldum gercekten, hakkinizda en önemlisi oğlunun hakkinda hayirlisi olsun, Allah onu hep sağlıklı, mutlu ve başarılı yollara, yıllara götürsün insallah.
Amin kuzum hayat sartlar hersey zor cok zor ama geçecek
Beni geçmişsin tebrikler
Supersın aferınsaka maka dıkkat et cnm yuklenme bıanda kendıne hamlık var bosuma agrı cekıorsun benım yaptıgım gıbı suan alısdım ama zor oldu bel agrısı cekdım 2 hafta :/
asilsoy canımmm sen nasılsın görüşmeyeli?
Kiz kendini zorla.
İlk yaptiginda bari toplamda 1 dk yapmis ol.
Ckalede trabzonlu tanidigim var yoksa o olmasinİnşallah akrabam var orda bi gün gidersem yerım :)
Canım sürekli yeşillik yiyorumTatlim 1.si beyaz unlu seyleri abarttin, genelde kati yedin. Tuvalete cikman zaten zor, iyice zora soktun.
2.si artik beyaz unu abartma, yeter bak.. gunde 1 kez ye 2 kez ye. Ama 4 kez yedigini gordum. Direkt kilo alimi demek.
3.su isee ispanak yemegi yaptir, direkt tuvalete cikarsin. İspanagi abartip coook cook assssiri yikamasinlar ama, 2 3 su yeter5 kere yikayan biliyorum, bence vitamini akip gidiyor ya.
Son olarak sebzeye biraz aban, bak orda organik ne guzel yesillikler vardir.
Herkeste ise yarayan meyve farkli olabilir tatlim.
Mesela bende ve genelde herkeste mor erik, murdum erigi ise yarar. Orda kesin vardir mor erikten yapilma marmelat.
Bi de zeytin yagi icebilirsin. 1 turk kahvesi fincani kadar. O da acar mideyi.
Evet 24 agustos yok ve zaten de ben dahil 3 kisinin puani var@giustizia_
Ben 17-23'u hesaplayamayacagim ya.
Cok karisik, ugrasmak lazim.
Ama 24 agustostan itibareni kayit ettim kagida ve telefona yazdim toplam rakamlarimi.
Bu cuma onlarin toplamini paylasirim. Gecen hafta gecmis olsun artik.
@giustizia_ 'nin 24 agustosu cikarmasi lazim yalniz degil mi? Cunku kilo bildirimi yapilan cuma hesaplamaya katilmiyor diye biliyorum, bir sonraki hafta o cumadan basliyor, 17-23 denmisti.
Ben de 24u cumadan itibaren yazdim puanlarimi.
Afiyet olsun canim menude sporda sahane. Spor puanlarini kendin not alip cuma gunu beni etiketleyerek bildir tatlim. Oyle yapiyoruz artikmenüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 adet domates
şekersiz çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
2,3 kaşık taze fasülye
1 kase yoğurt
1 küçük dilim kepek ekmeği
Ara
1 adet elma
akşam
tavuk göğüs haşlanmış
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ayran
2.5 litre su
30 dakika kondisyon bisikleti 90 puan
2 saat yürüyüş 300 puan
Toplam 390
Kanguru_ fattylamb94 esperenzaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?