Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tekrar tekrar hoşgeldiniz canım benim. Burdaki motivasyon, birbirine destek olma hali çok önemli. Bu sayede yoldan çıkmıyoruz çok şükür. İnsan birbirine karşı sorumluluk hissediyor iletişim çok iyi olunca. Takıma karşı mahcup olmaktan, takımı zor duruma dusurmekten cekinip istikrarlı olmaya devam ediyoruz. Biz gerçekten güzel bir takımız tüm üyelerimizle.

Günün yarisi tamamlandı bile canım. İnşallah şimdiye kadar çok iyi gitmiştir. Daha sabah yüzünü gördüğüm hayvancagiz kesilirken bile kötü oldum, sizler için daha zordur, çok uzun bir süre gecirdiniz çünkü onlarla. Ama dediğin gibi ibadetimizi yerine getirmek önemli. Çok şükür bizim kurbanimiz gerçekten ihtiyacı olan birilerinin evine gidecek, içimiz rahat olacak böylece.

Bücür halleriyle annelerinin yaptıklarını yiyecekler. Afiyet bal şeker olsun onlara.

Ozmaan sana kocaman bir motive daha geliyor
Bayram seyran dinlemedim şimdi yaptım
Ve dusa atıyorum kendimi
Ama benim şuan şansım annemdeyim çocuklarla o ilgileniyor
Ben kendime vakit ayırabiliyor um
Yoksa bayram günü nerdeee spor
Maaşallah diyin enerjim düşmesin

Eklentiler

• IMG_20190811_132401-01.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 31
Ben keyfme Gore beslenmezsem devam edemiyorum bide oyle liste falan bayiyor Beni aynen yumurta zeytin peynir olmadan sarmiyor kahvalti
Aynen canim sagol teyzesi onceye Gore daha iyi allaha şükür

Kiraz yapragından köfte benimde favorim... babam geliyor bugün mutlaka o gitmeden yaparım gel beraber yiyelim

Yakınsın bana gel yapayım sana yaprak herzaman bulunmuyor .. yazın kurutmak lazım yada buzluğa atıyorlar.. banada annemle ablam yapmışlar onlar verdi

Ayyy hiç oturamadım daha sabahtan bu yana ayaktayım
Yakınsın bana gel yapayım sana yaprak herzaman bulunmuyor .. yazın kurutmak lazım yada buzluğa atıyorlar.. banada annemle ablam yapmışlar onlar verdi
Bende temizlik yeni bitti kurabiye yaptım
Gerçi herkes memlekette tatilde
Kimsede gelmiyo eskisi gibi
Ama yinede yapiliyo iste

Canım farklı yollar var kızartma çığırtma sulu yemek ya da çorba yapılır bamya dan eğer yemek veya çorba yapacaksan mutlaka limon kullanman gerekiyor yoksa süner bamya bir de uçları koni kesilecek
Bugün sevgili görümcem tarif verdi deniyecem.. yarımkilodan az al önce bi dene dedi haklı bakalim yapabilecekmiyim )

Allah kabul etsin herkesin kurbanını.... bende dolaba stoklamaya karşıyım kurbanın amacı bu değil ama gelde anlat... biz 3 yıldır kızılaya bağışlıyoruz.... o yüzden sabah kurban telaşı olmuyor bizde....

Harikasin benim babam gelecek bugün hiç spora zaman ayıramadım... ama babam her akşam yürüyüşe çıkar bu akşam onunla çıkarım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…