Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ooo evt bende her yemeğine bayilirim benim annemde çok güzel yapar ama yogurduna erik ekşisi koymak lazım
Yemekleri çoğunlukla bulgurdur ama çok güzeldir

Oyy kuzum yakın olsak ikram ederdim annem bu yaz sarıp stok yaptı buzluğa

Merhaba kızlar nasılsınız
Bayram sonrasi bana da el atın olurmu sizin gücünüzle 5 li rakamları görmek istiyorum
Bayram sonrası gel beraber karatay tarzı yapalım valla bende kötü durumdayım.. başaramazsam disiplin için diyetisyene gidecem yine... bugün eşimede dedim..

Hangi sehirdesiniz canım siz. Biz burası da acayip sıcak. Çok güzel şu icmissin bu arada.

Galiba su içme problemi çözdüm.
şu hatirlaticilarinin gücüne inanmıyordum ama baya ise yaradi.Mutlu hissediyorum.Gunluk ortalamam 2.5 litreye çıktı çok şükür.
Ben de hiç inanmıyorum canım ama deneyeyim. Evdeyken içiyorum da işe gidince hiç içmiyorum nerdeyse.

Kimse diyetini sporunu yapmadı galiba herkesmi bayram yapıyor
İki gündür öyle çok yedim ki kalan günler ölüm orucu tutmak lazım bı de regl oldum bugün, fenalardayim. Ama güzel tarafı kuzenim oğlum eşim ve ben cocuklugumuzdaki oyunları oynayıp hem eğlendik hem spor yaptık. Çok şanslı cocuklarmisiz.

Bayram sonrası gel beraber karatay tarzı yapalım valla bende kötü durumdayım.. başaramazsam disiplin için diyetisyene gidecem yine... bugün eşimede dedim..
Yapalım adam bende diyetisyeni düşünmüyor değilim
Adam diyince tuhaf oldu sanki

Ay detoks yapmak lazım arınmak için

Yapalım adam bende diyetisyeni düşünmüyor değilim
Adam diyince tuhaf oldu sanki
Hahaha benim yeğenimin adı zeynep ben onada hep zeynebim derim
Belli bir dönem için diyetisyen gerekecek bana belli oldu.. şu misafirleri halledeyim hemen gidecem 1 ay gitsem yeter maksat ilk bir ay disiplin sağlasın sonrası ben kendim devam ederim

Son düzenleme:
Bakalım inşallah yine motive oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…