Ooo evt bende her yemeğine bayilirim benim annemde çok güzel yapar ama yogurduna erik ekşisi koymak lazımMalatyaaa malatyaa bulunmaz eşiinnhele o kiraz yapragindan yapilan yemeginiz yokmu annemle ikimize komsumuz vermisti yok artik canm bu da yenir mi demistik sonra yillarca bagimlisi olduk annem de ögrendi yapar arada yeriz ama malatyada inanilmaz kilo almistim bide ergenlikteydim kebaplar cigerler neyse
Oyy kuzum yakın olsak ikram ederdim annem bu yaz sarıp stok yaptı buzluğaYa gerçekten seneler önce banada ikram edildiğinde iyyy bune dedim
Ama ikinci kez karsilastigimda yedim ve çok beğendim
Bidaha yapabilen bulamadım hep içimdedir
Bı yapan olsada yesem diye
Hala yiyemedim
Arada instada arkadaşlar resim atıyorlar içim gidiyo ama yok ..
Bu yaprak heryerde bulunurmu aslında sormak lazim
Ellerine sağlık canım çörek otlu kurabiyeye bayilirim yaparken sabır işi ama minikminikEvett annem için yaptığım kahve yani ikramliklarimla burdayım
Birer tane attım ağzıma
Sgl canım nerde sailir acaba internetten i araştırayım.Ellerine sağlık canım çörek otlu kurabiyeye bayilirim yaparken sabır işi ama minikminik
Bayram sonrası gel beraber karatay tarzı yapalım valla bende kötü durumdayım.. başaramazsam disiplin için diyetisyene gidecem yine... bugün eşimede dedim..Merhaba kızlar nasılsınız
Bayram sonrasi bana da el atın olurmu sizin gücünüzle 5 li rakamları görmek istiyorum
Ben 1 saat yürüyüş yaptim....ama menüm berbatKimse diyetini sporunu yapmadı galiba herkesmi bayram yapıyor
Benimde oyle yaBen 1 saat yürüyüş yaptim....ama menüm berbat
Memuruz canımOranın yerlisimisin ,memurmusunuz
Biliyorum orayi
Hangi sehirdesiniz canım siz. Biz burası da acayip sıcak. Çok güzel şu icmissin bu arada.Evet canım çok şükür şuana kadar herşey yolunda.
Vallahi hic oturmadik.Kosturma kosturma.Bugun bir su içtim belki 4 5 litre .okadar sicakki burası.
az kaldı inşallah rabbimin izniyle bitecek.
Görsen o ortami.Esim baktığı için çok üzülüyor aslida.Bazi hayvanlar o kesim sirasinda ağlıyor sessizce bazisida insan gibi hopluyo sinirden.
Can sonucta.Tek temennim su ki o etler buzluklari değil,ihtiyaç sahiplerinin evlerini doldursun
Canım senin de mutlu bayramların olsun. Nasılsın neler yapıyorsun. Özledim ya bı ara sohbet edelim.Kizlarrrr bayramınız kutlu olsun musmutlu bayramlarınız olsun❤❤❤
Ben de hiç inanmıyorum canım ama deneyeyim. Evdeyken içiyorum da işe gidince hiç içmiyorum nerdeyse.Galiba su içme problemi çözdüm.
şu hatirlaticilarinin gücüne inanmıyordum ama baya ise yaradi.Mutlu hissediyorum.Gunluk ortalamam 2.5 litreye çıktı çok şükür.
5 li rakamların düşüncesi bile çok güzel canım. İnşallah hep beraber bayram sonrası atağa gececehiz.Merhaba kızlar nasılsınız
Bayram sonrasi bana da el atın olurmu sizin gücünüzle 5 li rakamları görmek istiyorum
Aynen bende öyle başladım sonrası fiyaskoBenimde oyle yao kadar kararli baslamistim gune oysaki
Canım jilliani indirebiliyormuyum USB ye indirip tvden yapıyorum baktım ama bulamadimKimse diyetini sporunu yapmadı galiba herkesmi bayram yapıyor
İki gündür öyle çok yedim ki kalan günler ölüm orucu tutmak lazımKimse diyetini sporunu yapmadı galiba herkesmi bayram yapıyor
Yapalım adam bende diyetisyeni düşünmüyor değilimBayram sonrası gel beraber karatay tarzı yapalım valla bende kötü durumdayım.. başaramazsam disiplin için diyetisyene gidecem yine... bugün eşimede dedim..
Ay detoks yapmak lazım arınmak içinİki gündür öyle çok yedim ki kalan günler ölüm orucu tutmak lazımbı de regl oldum bugün, fenalardayim. Ama güzel tarafı kuzenim oğlum eşim ve ben cocuklugumuzdaki oyunları oynayıp hem eğlendik hem spor yaptık. Çok şanslı cocuklarmisiz.
HahahaYapalım adam bende diyetisyeni düşünmüyor değilim
Adam diyince tuhaf oldu sanki
Hahahabenim yeğenimin adı zeynep ben onada hep zeynebim derim
Belli bir dönem için diyetisyen gerecek bana belli oldu.. şu misafirleri halledeyim hemen gidecem 1 ay gitsem yeter maksat ilk bir ay disiplin sağlasın sonrası ben kendim devam ederim
[/QUATE/]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?