Bayramda duzenli olmak cok zor zaten yaBen bugün de cozuttummmm ben nasıl eski düzene geçecem bilemiyorum
Yakınsın bana gel yapayım sanayaprak herzaman bulunmuyor .. yazın kurutmak lazım yada buzluğa atıyorlar.. banada annemle ablam yapmışlar onlar verdi
Harikasinbenim babam gelecek bugün hiç spora zaman ayıramadım... ama babam her akşam yürüyüşe çıkar bu akşam onunla çıkarım )
Osmaniye dahasicakmis yok gelmemBende şekerpare yaptım.. aynen gelen yok ama yinede yapayım dedim adet yerini bulsun
Dovecegiz eski düzenine girmezsen.Ben bugün de cozuttummmm ben nasıl eski düzene geçecem bilemiyorum
Maşallah canım maşallah. O gördüklerim ter miOzmaan sana kocaman bir motive daha geliyor
Bayram seyran dinlemedim şimdi yaptım
Ve dusa atıyorum kendimi
Ama benim şuan şansım annemdeyim çocuklarla o ilgileniyor
Ben kendime vakit ayırabiliyor um
Yoksa bayram günü nerdeee spor
Maaşallah diyin enerjim düşmesin
Biz menune ceza verdikce alisacaksin canım. Bayram diye gözden kaçıyor şu anBen bugün de cozuttummmm ben nasıl eski düzene geçecem bilemiyorum
BergamaNeresi orası
Yaparsın canım internete bakarak herşey yapılıyor artıkBugün sevgili görümcem tarif verdi deniyecem.. yarımkilodan az al önce bi dene dedi haklı bakalim yapabilecekmiyim)
Evet 27 dk da bu hale geliyosunMaşallah canım maşallah. O gördüklerim ter mi
Bergamadami yasiyorsunBergama
Ay en sevdiğim ....ceza....Biz menune ceza verdikce alisacaksin canım. Bayram diye gözden kaçıyor şu an
Evet canım çok şükür şuana kadar herşey yolunda.Günün yarisi tamamlandı bile canım. İnşallah şimdiye kadar çok iyi gitmiştir. Daha sabah yüzünü gördüğüm hayvancagiz kesilirken bile kötü oldum, sizler için daha zordur, çok uzun bir süre gecirdiniz çünkü onlarla. Ama dediğin gibi ibadetimizi yerine getirmek önemli. Çok şükür bizim kurbanimiz gerçekten ihtiyacı olan birilerinin evine gidecek, içimiz rahat olacak böylece.
EvetBergamadami yasiyorsun
Benim de en sevdigim ama verme kısmıAy en sevdiğim ....ceza....
bana çifter çifter karisin ....
karisin ki hedeften sapmayalim:)
Harika girelim:)Benim de en sevdigim ama verme kısmıbugün kurban vs derken hiç giremedim zaten. Bayramı atlatalim hep beraber sıkı yönetime giriyoruz.
Valla biz malatyali olmadigimiz halde bi tencere yapip aksama kadar gelip gidip yer olduk annem cok da guzel yapar gel beraber yiyelmm:))Ya gerçekten seneler önce banada ikram edildiğinde iyyy bune dedim
Ama ikinci kez karsilastigimda yedim ve çok beğendim
Bidaha yapabilen bulamadım hep içimdedir
Bı yapan olsada yesem diye
Hala yiyemedim
Arada instada arkadaşlar resim atıyorlar içim gidiyo ama yok ..
Bu yaprak heryerde bulunurmu aslında sormak lazim
Ayy canm benim sagol ben bu bayram yine şirazeden ciktim bi durayim artik yemiyimKiraz yapragından köfte benimde favorim... babam geliyor bugün mutlaka o gitmeden yaparım gel beraber yiyelim
Hayirli bayramlar kuşummKizlarrrr bayramınız kutlu olsun musmutlu bayramlarınız olsun❤❤❤
Oranın yerlisimisin ,memurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?