Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yakınsın bana gel yapayım sana yaprak herzaman bulunmuyor .. yazın kurutmak lazım yada buzluğa atıyorlar.. banada annemle ablam yapmışlar onlar verdi
Harikasin benim babam gelecek bugün hiç spora zaman ayıramadım... ama babam her akşam yürüyüşe çıkar bu akşam onunla çıkarım )
Bende şekerpare yaptım.. aynen gelen yok ama yinede yapayım dedim adet yerini bulsun
Osmaniye dahasicakmis yok gelmem
Yürüyüş güzel olur tabi..
İyi bayramlar

Maşallah canım maşallah. O gördüklerim ter mi

Evet canım çok şükür şuana kadar herşey yolunda.
Vallahi hic oturmadik.Kosturma kosturma.Bugun bir su içtim belki 4 5 litre .okadar sicakki burası.
az kaldı inşallah rabbimin izniyle bitecek.
Görsen o ortami.Esim baktığı için çok üzülüyor aslida.Bazi hayvanlar o kesim sirasinda ağlıyor sessizce bazisida insan gibi hopluyo sinirden.
Can sonucta.Tek temennim su ki o etler buzluklari değil,ihtiyaç sahiplerinin evlerini doldursun

Valla biz malatyali olmadigimiz halde bi tencere yapip aksama kadar gelip gidip yer olduk annem cok da guzel yapar gel beraber yiyelmm:))
Kiraz yapragından köfte benimde favorim... babam geliyor bugün mutlaka o gitmeden yaparım gel beraber yiyelim
Ayy canm benim sagol ben bu bayram yine şirazeden ciktim bi durayim artik yemiyim
Kizlarrrr bayramınız kutlu olsun musmutlu bayramlarınız olsun❤❤❤
Hayirli bayramlar kuşumm

Merhaba kızlar nasılsınız
Bayram sonrasi bana da el atın olurmu sizin gücünüzle 5 li rakamları görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…