Ozele yaziyorumKabağa benzeyen kavunu diyorsun .iyi biliyorsun burayı nereden biliyorsun
Ozlucede oturuyorum:))Bursayida biliyorum özlüce
Gelirsen görüşürüz:)Bursayida biliyorum özlüce
Aa şuna bak yaa ne guzel tesadüf .hayvancılık dedin özlüce köyünün ordamisinizGelirsen görüşürüz:)
aaaaa :)Biz ozlucede madonun karşısında cafe islettik.hergun bulvardaydim
bende özlüce metrosunun orda oturuyorum:)Biz ozlucede madonun karşısında cafe islettik.hergun bulvardaydim
Yok ben artık orda değilim .ama bayramdan sonra iki günlüğüne gelme ihtimalim var .çok sevdiğim arkadaşlarım var gelirsem mutlaka goruselimbende özlüce metrosunun orda oturuyorum:)
aaa komşu çıktık:)
Güzel yerde oturuyomussun orası feci pahalı ben ordan ev alamadım 500 binden basliyobende özlüce metrosunun orda oturuyorum:)
aaa komşu çıktık:)
Neyse sanada özele geliyorumaaaaa :)
adı neydi
kahve dünyasının karsisimiydi?
hoş geleceksin eminim:)Yola cıktık geliyorum
Bizim burda bunu yemiyolar tohumluk diye .ama oralarda kızartması bile var ne güzel.Dün bamyayı soran vardı şoklandı buzluk için hazır artık
Merhaba canım bayram nedeniyle hepimizin düzeni değişti ama toparlıcaz insallah yarından itibaren güzel menüler ve spor bekliyorumArkadaşlar merhaba. Sonunda ben de rahatladım artık hem buraya girebilirim hem de yeme duzenime geri dönebilirim. Menülerimi yazmadım yediklerime de saatlerine de dikkat edemedim. Misafirlerim vardı yarım saat oldu gideli. Genel olarak beyaz ekmek, çikolata, bol miktarda karpuz, küçük bir dilim cheesecake yedim, kola içtim. Malesef bunlar benim bayram gunahlarim. 14.30da kahvlati yaptım, bugün başka bişey yemeyi düşünmüyorum. İnşallah spor da yapacağım.
Böylece özet geçmiş oldum şu üç günü. Bildirim de yapamadım, muhtemelen bayağı artı çıkarım hem yediklerimin çokluğundan hem de regl oldum şişlik yüzünden ama yine de sabah tartilirim
Normal de benim memleketimde de yemezler ama bu daha faydalı o yüzden ben çoluk çocuk faydalansın diye bundan alıyorumBizim burda bunu yemiyolar tohumluk diye .ama oralarda kızartması bile var ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?