Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bitmiyor iş ayyyy yemek hazırla topla ..ev toparla hoop öğle yemeği hazırlığı şimdi mutfağı toparladım aksam yemeği hazırlığı başlayacak arada cay meyve tatlı servislerini saymıyorum bile

Arkadaşlar merhaba. Sonunda ben de rahatladım artık hem buraya girebilirim hem de yeme duzenime geri dönebilirim. Menülerimi yazmadım yediklerime de saatlerine de dikkat edemedim. Misafirlerim vardı yarım saat oldu gideli. Genel olarak beyaz ekmek, çikolata, bol miktarda karpuz, küçük bir dilim cheesecake yedim, kola içtim. Malesef bunlar benim bayram gunahlarim. 14.30da kahvlati yaptım, bugün başka bişey yemeyi düşünmüyorum. İnşallah spor da yapacağım.

Böylece özet geçmiş oldum şu üç günü. Bildirim de yapamadım, muhtemelen bayağı artı çıkarım hem yediklerimin çokluğundan hem de regl oldum şişlik yüzünden ama yine de sabah tartilirim

Merhaba canım bayram nedeniyle hepimizin düzeni değişti ama toparlıcaz insallah yarından itibaren güzel menüler ve spor bekliyorum
Tartılma istersen cumaya kadar moral bozuklugu olmasın cuma görürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…