Önerilere açığım canım.Ay detoks yapmak lazım arınmak için
Tmm canım iki arkadaş geçen önerdi tarifini atacaklar inşallah yaparızÖnerilere açığım canım.
Merak etme canım şu an Bayram diye hepimiz saldık ama bikac gün sonra disiplin tekrar olacak burda. Hepimiz yolumuza döneceğiz.Hahahabenim yeğenimin adı zeynep ben onada hep zeynebim derim
Belli bir dönem için diyetisyen gerecek bana belli oldu.. şu misafirleri halledeyim hemen gidecem 1 ay gitsem yeter maksat ilk bir ay disiplin sağlasın sonrası ben kendim devam ederim
Tamam canım ben de bekliyorum tarifi. Bulursam güzel bişey ben de eklerim.Tmm canım iki arkadaş geçen önerdi tarifini atacaklar inşallah yaparız
İnşallah canımMerak etme canım şu an Bayram diye hepimiz saldık ama bikac gün sonra disiplin tekrar olacak burda. Hepimiz yolumuza döneceğiz.
İndiriliyordu ama nasıl nerden hatırlamıyorum esimm torrent diye bı proglamla indiriyordu sankiCanım jilliani indirebiliyormuyum USB ye indirip tvden yapıyorum baktım ama bulamadim
muhakkak dene.ben su hiç icemeyrn biriydim.1 hafta oldu baya disiplin oluşturdu.Ben de hiç inanmıyorum canım ama deneyeyim. Evdeyken içiyorum da işe gidince hiç içmiyorum nerdeyse.
Bursa'da yaşıyorum.Hangi sehirdesiniz canım siz. Biz burası da acayip sıcak. Çok güzel şu icmissin bu arada.
Teşekkür ederim canımİndiriliyordu ama nasıl nerden hatırlamıyorum esimm torrent diye bı proglamla indiriyordu sanki
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Biliyorum orayi kaç yıldır ordasinizMemuruz canım
Yeni geldik 1 sene olduBiliyorum orayi kaç yıldır ordasiniz
Şu aralar çıkan bir kavunu var çok güzel oluyordu ..birde hayır lokmalariYeni geldik 1 sene oldu
Kabağa benzeyen kavunu diyorsun .iyi biliyorsun burayı nereden biliyorsunŞu aralar çıkan bir kavunu var çok güzel oluyordu ..birde hayır lokmalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?