Tamam canım iyi olur hem de reglin etkisi de geçmiş olur büyük oranda. Yarın kabak detoksu falan düşünüyorum zaten. Vücudu biraz rahatlatmak lazım, bikac gün çok yuklendik.Merhaba canım bayram nedeniyle hepimizin düzeni değişti ama toparlıcaz insallah yarından itibaren güzel menüler ve spor bekliyorum
Tartılma istersen cumaya kadar moral bozuklugu olmasın cuma görürüz canım
Tamam canım iki gündür bende abarttım kalabalık olunca abur cubur keyif yapalım derken bende yarın spora baslıyorum bugün dinleneyimTamam canım iyi olur hem de reglin etkisi de geçmiş olur büyük oranda. Yarın kabak detoksu falan düşünüyorum zaten. Vücudu biraz rahatlatmak lazım, bikac gün çok yuklendik.
Hosgeldin ablacım iyi bayramlarHanımlar merhaba, iyi bayramlar. Biz döndük çok şükür evimize. Yarın sabah tartılacağımVaziyet kötü, tartıya nasıl yansıyacak bakalım
Aynen canım ya benim de hiç halim yok yatıyorum öyle. Bayağı yorulmuşum.Tamam canım iki gündür bende abarttım kalabalık olunca abur cubur keyif yapalım derken bende yarın spora baslıyorum bugün dinleneyim
Aksam tartıldıgına göre izin kilonun altındasın o zaman müsait olunca yeniden listeye alalımBitti gibi canim kilomda aksam tartildim 86.9 dum bayramida atlatirsam sanirim kilo vermisim
Tesekkur ederim canim ❤İyi tatiller
Hayırlı bayramlar canım cok sükür kazasuz belasız bugün döndüm ♥♥Hayırlı bayramlar cnm, kazasız belasız dönün inşallah ❤
Mutlu bayramlar canim ❤Sevdiklerinizle hayırlı huzurlu mutlu bayramlar dilerim.
Hayırlı bayramlar canım ❤Kurban bayraminiz mübarek olsun hayırlı bayramlar
Günaydın mutlu bayramlarGünaydın Güzel Bayanlar
Sevgi ,aşk,bolluk ,bereket , gülümseme ,kazanç,ağız tadı paylaşıldıkça çoğalır.
Tüm duyguları paylasıp ,bereketlenip
çoğalacagimiz huzur dolu bir bayram olsun.
Hayırlı bayramlar canımHayirli bayramlar 6.takimin fit hatunlari
aman dikkat bugün lütfen. bayramlar bizim icin tehlikeli bi dilim baklava bi iki yaprak sarma tamam yeter diger günler devam aynen yolumuzagecen bayram bizi baya dagitmisti bu sefer ayni hataya düsmeyelim
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun ❤Günaydın güzel insanlar. Hepimizin bayramı mübarek olsun. Sağlıklı huzurlu bereketli ağız tadıyla geçirdiğimiz bir bayram olsun. Hepinizi çok öpüyorum
Sende iyiki gelmissin canım tesekkür ederiz ❤ ❤İşte benim arkadaşlarım böyle.
sizinle gurur duyuyorum.
bayram bile olsa spor yapılır @Batu85
gerçekten motivemi artiriyorsunuz.
Burda olmaktan çok mutluyum
.İyiki seni dinledim ve geldik.Harika bir takım kaptanımız ve yardımcıları var. @zipzip-
Muthissiniz.Biz beraber daha ne kglar veririz.
Tamda olmak istediğim yerdeyim.İyiki varsınız..
Hayırlı bayramlar canım ❤Kızlar bayramımız mübarek olsun ❤❤❤Hayırlı bayramlar...
Sağol canım bayramın mübarek olsun ❤Bayramımız mübarek olsun canlarım. Bol bol et yiyin salata yiyin tatlıları abartmayın
Maşallah süpersin canımOzmaan sana kocaman bir motive daha geliyor
Bayram seyran dinlemedim şimdi yaptım
Ve dusa atıyorum kendimi
Ama benim şuan şansım annemdeyim çocuklarla o ilgileniyor
Ben kendime vakit ayırabiliyor um
Yoksa bayram günü nerdeee spor
Maaşallah diyin enerjim düşmesin
Hayırlı bayramlar canım ❤Hayırlı bayramlar kizlar
Hayırlı bayramlar canımCumleten coook hayirli bayramlar 6. Takim guzelleri
Ben yarın diyete ve spora baslıyorum hadi sende yeniden basla 52 ve 51 kiloyu birlikte görelimBen bugün de cozuttummmm ben nasıl eski düzene geçecem bilemiyorum
Iyi bayramlar canımIyi bayramlar kizlar
Mutlu bayramlar canimKizlarrrr bayramınız kutlu olsun musmutlu bayramlarınız olsun❤❤❤
Hadi bakalım sende bize katıl yarın yeniden baslayalımMerhaba kızlar nasılsınız
Bayram sonrasi bana da el atın olurmu sizin gücünüzle 5 li rakamları görmek istiyorum
Hosbuldum canım tesekkür ederim ❤hoş geleceksin eminim:)
Bende 2 günde cok yorulmusum hiç yıkamadıgım kadar bulasık yıkadım ve merdiven cıkıp indimAynen canım ya benim de hiç halim yok yatıyorum öyle. Bayağı yorulmuşum.
Kendimi yalancı çoban gibi hissediyorumAksam tartıldıgına göre izin kilonun altındasın o zaman müsait olunca yeniden listeye alalım
Tesekkur ederim canim ❤
Hayırlı bayramlar canım cok sükür kazasuz belasız bugün döndüm ♥♥
Mutlu bayramlar canim ❤
Hayırlı bayramlar canım ❤
Günaydın mutlu bayramlar
Hayırlı bayramlar canım
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun ❤
Sende iyiki gelmissin canım tesekkür ederiz ❤ ❤
Sağol canım bayramın mübarek olsun ❤
Maşallah süpersin canım
Hayırlı bayramlar canım
Ben yarın diyete ve spora baslıyorum hadi sende yeniden basla 52 ve 51 kiloyu birlikte görelim
Iyi bayramlar canım
Mutlu bayramlar canim
Hadi bakalım sende bize katıl yarın yeniden baslayalım
Hosbuldum canım tesekkür ederim ❤
Bende 2 günde cok yorulmusum hiç yıkamadıgım kadar bulasık yıkadım ve merdiven cıkıp indim
Dogru diyorsun tatil,bayram derken hepimizde sasıyor zaten bende yarın baslayacam bakalım ne kadar dayanabilcem bilmiyorumKendimi yalancı çoban gibi hissediyorumhergün bugün başlıyorum diyorum kahvaltıya çok güzel başlıyorum sonrası fiyasko özellikle bu tatillerde saatler şaştı kaptanım... ben bayram sonrası diyeyim olmadı Diyetisyene gidecem maksat disipline girmek için...
Tmm yarinmi başlıyoruz tmm inşallah basliycam ama tartilmak istemiyorum hem aldım bu ara hem regliyimAksam tartıldıgına göre izin kilonun altındasın o zaman müsait olunca yeniden listeye alalım
Tesekkur ederim canim ❤
Hayırlı bayramlar canım cok sükür kazasuz belasız bugün döndüm ♥♥
Mutlu bayramlar canim ❤
Günaydın mutlu bayramlar
Hayırlı bayramlar canım
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun ❤
Sende iyiki gelmissin canım tesekkür ederiz ❤ ❤
Sağol canım bayramın mübarek olsun ❤
Maşallah süpersin canım
Hayırlı bayramlar canım
Ben yarın diyete ve spora baslıyorum hadi sende yeniden basla 52 ve 51 kiloyu birlikte görelim
Iyi bayramlar canım
Mutlu bayramlar canim
Hadi bakalım sende bize katıl yarın yeniden baslayalım
Hosbuldum canım tesekkür ederim ❤
Bende 2 günde cok yorulmusum hiç yıkamadıgım kadar bulasık yıkadım ve merdiven cıkıp indim
🖐Yarın sabah kimler yürüyüşe geliyor bakalım. Elleri görelim 🖐
Vayyy rakibem o zaman sabah erkenden başlıyoruz.
GünaydınGunaydın
Günaydın canım, canınız sağolsun. Ben yaptım iyi geldi valla. Bu arada sabah az daha vazgececektim senle anlaştık diye çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?