Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canım bayram nedeniyle hepimizin düzeni değişti ama toparlıcaz insallah yarından itibaren güzel menüler ve spor bekliyorum
Tartılma istersen cumaya kadar moral bozuklugu olmasın cuma görürüz canım
Tamam canım iyi olur hem de reglin etkisi de geçmiş olur büyük oranda. Yarın kabak detoksu falan düşünüyorum zaten. Vücudu biraz rahatlatmak lazım, bikac gün çok yuklendik.

Tamam canım iyi olur hem de reglin etkisi de geçmiş olur büyük oranda. Yarın kabak detoksu falan düşünüyorum zaten. Vücudu biraz rahatlatmak lazım, bikac gün çok yuklendik.
Tamam canım iki gündür bende abarttım kalabalık olunca abur cubur keyif yapalım derken bende yarın spora baslıyorum bugün dinleneyim

Hanımlar merhaba, iyi bayramlar. Biz döndük çok şükür evimize. Yarın sabah tartılacağım Vaziyet kötü, tartıya nasıl yansıyacak bakalım
Hosgeldin ablacım iyi bayramlar
Yarın tartıl bakalım nr durumdasın görelim sonra cumaya kadar az da olsa toparlaman gerekiyor bu hafta tartı olacak ablacım

Bitti gibi canim kilomda aksam tartildim 86.9 dum bayramida atlatirsam sanirim kilo vermisim
Aksam tartıldıgına göre izin kilonun altındasın o zaman müsait olunca yeniden listeye alalım
Tesekkur ederim canim ❤
Hayırlı bayramlar cnm, kazasız belasız dönün inşallah ❤
Hayırlı bayramlar canım cok sükür kazasuz belasız bugün döndüm ♥♥
Sevdiklerinizle hayırlı huzurlu mutlu bayramlar dilerim.
Mutlu bayramlar canim ❤
Kurban bayraminiz mübarek olsun hayırlı bayramlar
Hayırlı bayramlar canım ❤
Günaydın mutlu bayramlar
Hayırlı bayramlar canım
Günaydın güzel insanlar. Hepimizin bayramı mübarek olsun. Sağlıklı huzurlu bereketli ağız tadıyla geçirdiğimiz bir bayram olsun. Hepinizi çok öpüyorum
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun ❤
Sende iyiki gelmissin canım tesekkür ederiz ❤ ❤
Kızlar bayramımız mübarek olsun ❤❤❤Hayırlı bayramlar...
Bayramımız mübarek olsun canlarım. Bol bol et yiyin salata yiyin tatlıları abartmayın
Sağol canım bayramın mübarek olsun ❤
Maşallah süpersin canım
Hayırlı bayramlar kizlar
Cumleten coook hayirli bayramlar 6. Takim guzelleri
Hayırlı bayramlar canım
Ben bugün de cozuttummmm ben nasıl eski düzene geçecem bilemiyorum
Ben yarın diyete ve spora baslıyorum hadi sende yeniden basla 52 ve 51 kiloyu birlikte görelim
Iyi bayramlar kizlar
Iyi bayramlar canım
Kizlarrrr bayramınız kutlu olsun musmutlu bayramlarınız olsun❤❤❤
Mutlu bayramlar canim
Merhaba kızlar nasılsınız
Bayram sonrasi bana da el atın olurmu sizin gücünüzle 5 li rakamları görmek istiyorum
Hadi bakalım sende bize katıl yarın yeniden baslayalım
hoş geleceksin eminim:)
Hosbuldum canım tesekkür ederim ❤
Aynen canım ya benim de hiç halim yok yatıyorum öyle. Bayağı yorulmuşum.
Bende 2 günde cok yorulmusum hiç yıkamadıgım kadar bulasık yıkadım ve merdiven cıkıp indim

Kendimi yalancı çoban gibi hissediyorum hergün bugün başlıyorum diyorum kahvaltıya çok güzel başlıyorum sonrası fiyasko özellikle bu tatillerde saatler şaştı kaptanım... ben bayram sonrası diyeyim olmadı Diyetisyene gidecem maksat disipline girmek için...

Dogru diyorsun tatil,bayram derken hepimizde sasıyor zaten bende yarın baslayacam bakalım ne kadar dayanabilcem bilmiyorum

Tmm yarinmi başlıyoruz tmm inşallah basliycam ama tartilmak istemiyorum hem aldım bu ara hem regliyim ada81 başlıyoruz demi

Selamlar.
Dün bayramdi menü yazmadım.
Öyle tatlı vs çok yemedim ama kurabiye kacirdim biraz ;(
Bugünkü menümu vereyim.
Sabah 12
Bir buçuk kıymalı biberli yumurta
Domates salatalık
Peynir
Zeytin
İki dilim çavdar ekmek

17.30
Yarım kase mercimek çorbası
Bı tabak yeşil fasulye
3yk yoğurt
Bı dilim ekmek

Ara 19
Sade filtre kahve
2 büyük dilim pirinç patlağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…