Karatayı tam olarak bilmiyorum canım ama bence ekmek de yiyebilirsin tam bugdayKaratay bilenler varsa
Kahvaltıda tambugday ekmeği yesem nolur ..
Karatay teyzemiz yemeyin diyo ama
Hergun yumurtadan da sıkıldım
BanaBakın birakmiyorum sizi geçerim ona göre ..benide yolumdan saptirmayin
Bayram bitti sayılır
Mızıkçılık yapma bitti sayılır hadi başla ..doymussundur tatlıya ete
Kendine ödül ver çikolata filan ye mutlu ol ..yarın devam edersin canım
Ben Mersin'de doğup büyüdüm canım, sizin o taraflar burdan da beter olabilir şu an. Burda nem yok en azından.Canım burasıda öyle bayılacak gibiyiz valla
Canım ekmek yerine kuruyemiş yiyiyorsun yumurtayı nasıl yiyiyorsan o şekilde yeme değiştir lorlu maydanozlu omlet güzel oluyor mesela yulaf unundan krep yapsan yulaftami yoktu bilemedimKaratay bilenler varsa
Kahvaltıda tambugday ekmeği yesem nolur ..
Karatay teyzemiz yemeyin diyo ama
Hergun yumurtadan da sıkıldım
Ben de şu an tatlı yememek için zor duruyorum canım. Şu regl nasıl başa bela bişey ya.Mızıkçılık yapma bitti sayılır hadi başla ..doymussundur tatlıya ete
Kendine ödül ver çikolata filan ye mutlu ol ..yarın devam edersin canım
Evt regl olunca ekstra tatlı istiyor insanın canıBen de şu an tatlı yememek için zor duruyorum canım. Şu regl nasıl başa bela bişey ya.
Afiyet olsun canım menün de adımlarında güzelBugünkü menüm
11.45 kahvaltı
1 orta boy haşlanmış patates baharat ve az zeytinyağlı, 1 sahanda yumurta, 1 dilim tulum peyniri, 3 üçgen dilim karpuz, çeyrek ekmek.
18.15 akşam
1.5 kabak çok az yağ ve suyla pişirdim, üzerine sarımsaklı yoğurt ve baharat atıp yedim. İki lokma ekmek, 1 üçgen dilim karpuz.
Su 2 lt
11.500 adım
Bitki çayı içerim, spor yapmaya da çalışacağım.
Babalar bazen çocuktan beter oluyor canım. Bı de 3 öğün yemek hazırlamak şahsen bana işkence gibi. Oğlum bile 2 öğün yiyor benim evdeyken. Tabi ara öğün yapıyor ve ana öğünlerde sağlam yiyor. Şimdi kizmayin bana çocuğu aç bırakıyorsun diyeCanım hiç düzenim kalmadı babam geldi saat 1.5 olunca öğle yemeği hazır olması gerekiyor.. öyle bir koşuşturma halindeyim ki buraya bile az geliyorum...öğle bitiyor akşam hazırlığı başlıyor.. sağ olsun babam öğle yediğini akşama mırın kırın yaparak yiyor mecbur yeni bişeyler yapıyorum ilave....
Ben annemde olsam yine bozulur, en azından ev ekmek dolu ve yemekleri yağlı yapıyor. İnsanın evi gibisi yok.@ada81 haklısın aslında ,evde misafir olunca yada sen başka yerde olunca düzen kalmıyor..
Ben annemdeyim sadece kendime bakıyorum o yüzden rahatım yoksa iki çocukla çoktan bozmustum
Aman Allah'ım sen neyle sinaniyorsun böyle. Bu arada görüntü muhteşem. Bayağı hamaratsin belliki.Şuan benim imtihanim bu
Annemlere tatlı yapıyorum
Pişiyor bakalım cıssss
Ben yemicem insallh
Yarın erken bir saatte yiyip diğer öğünlerinde dengelersin canım. Bu saatte sakin atma ağzına.Yok canım naparsaniz yapın şuan bozmayı düşünmüyorum maasallah iyi gidiyor
Sadece bazen su içmekten yoruluyorum
Aynen Allah sağlık versin benimde başımda var
Evet kardesimde yarım ye diyip duruyor ama şuan düşünmüyorum ..
Zaten bunu hemen bitiremezler ilerkigunlerde bakarım artık
Afiyet olsun canım güzel menü. Bebek mi vardı sende, ondan mı spor yapamıyorsun.Menüm
Sabah 12.00
Kıymalı yumurta
Domates salatalık
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Akşam 16:00
7-8 yk etli kuru fasulye
4 yk yoğurt
Salata
2 lt su spor yok
Daha yemiycem inşallah
Evde yok malesef canım. Bitter ve normal çikolata, pestil ve cheesecake var çok tehlikeliler.Evt regl olunca ekstra tatlı istiyor insanın canı
Büyük boy hurma var iki tane yesen öyle bir kesiyorki çok iyi geliyor
Bitter cikolata yiyebilirsin aslında canım ara öğün olarakEvde yok malesef canım. Bitter ve normal çikolata, pestil ve cheesecake var çok tehlikeliler.
Canım 3 çocuğum var yazın yapamıyorum ama kışın yapmam daha kolay oluyor kızlarım okula gidiyor oğlum 13 aylık emziriyorumAfiyet olsun canım güzel menü. Bebek mi vardı sende, ondan mı spor yapamıyorsun.
Yemedim canım yürüyüşe çıktımBitter cikolata yiyebilirsin aslında canım ara öğün olarak
Off cheesecake e bayılırımEvde yok malesef canım. Bitter ve normal çikolata, pestil ve cheesecake var çok tehlikeliler.
Süpersin canım yürüyüş iyi geliyor sanaYemedim canım yürüyüşe çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?