Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Karatay bilenler varsa
Kahvaltıda tambugday ekmeği yesem nolur ..
Karatay teyzemiz yemeyin diyo ama
Hergun yumurtadan da sıkıldım
Karatayı tam olarak bilmiyorum canım ama bence ekmek de yiyebilirsin tam bugday
Yada ekmek yerine ceviz ekleyebilirsin menüne
Onların birde mercimek ekmeği vardı denedin mi

Bakın birakmiyorum sizi geçerim ona göre ..benide yolumdan saptirmayin
Bayram bitti sayılır
Bana
Mızıkçılık yapma bitti sayılır hadi başla ..doymussundur tatlıya ete

Kendine ödül ver çikolata filan ye mutlu ol ..yarın devam edersin canım

neden böyle oldum bilmiyorum.
kaçamak yapmıyorum ama saatlere vs dikkat etmedim 2 gündür.
böyle bir tuafim.
ödül bile istemiyorum.
sabah erkenden spor yapayım.iyi gelecek bence.

Karatay bilenler varsa
Kahvaltıda tambugday ekmeği yesem nolur ..
Karatay teyzemiz yemeyin diyo ama
Hergun yumurtadan da sıkıldım
Canım ekmek yerine kuruyemiş yiyiyorsun yumurtayı nasıl yiyiyorsan o şekilde yeme değiştir lorlu maydanozlu omlet güzel oluyor mesela yulaf unundan krep yapsan yulaftami yoktu bilemedim

Afiyet olsun canım menün de adımlarında güzel

Babalar bazen çocuktan beter oluyor canım. Bı de 3 öğün yemek hazırlamak şahsen bana işkence gibi. Oğlum bile 2 öğün yiyor benim evdeyken. Tabi ara öğün yapıyor ve ana öğünlerde sağlam yiyor. Şimdi kizmayin bana çocuğu aç bırakıyorsun diye

@ada81 haklısın aslında ,evde misafir olunca yada sen başka yerde olunca düzen kalmıyor..
Ben annemdeyim sadece kendime bakıyorum o yüzden rahatım yoksa iki çocukla çoktan bozmustum
Ben annemde olsam yine bozulur, en azından ev ekmek dolu ve yemekleri yağlı yapıyor. İnsanın evi gibisi yok.

Yarın erken bir saatte yiyip diğer öğünlerinde dengelersin canım. Bu saatte sakin atma ağzına.

Menüm
Sabah 12.00
Kıymalı yumurta
Domates salatalık
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir

Akşam 16:00
7-8 yk etli kuru fasulye
4 yk yoğurt
Salata

2 lt su spor yok
Daha yemiycem inşallah
Afiyet olsun canım güzel menü. Bebek mi vardı sende, ondan mı spor yapamıyorsun.

C
Afiyet olsun canım güzel menü. Bebek mi vardı sende, ondan mı spor yapamıyorsun.
Canım 3 çocuğum var yazın yapamıyorum ama kışın yapmam daha kolay oluyor kızlarım okula gidiyor oğlum 13 aylık emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…