İyi canım maalesef bayramda ailemle değilim annemin yanında ne güzel premses olmuştumNasil gidiyor canim hamilelik? bayramda besliyorlardir simdi seni
Prenses anası kavurmaları götürüyor heralde sesi soluğu çıkmıyor
Annesinin yanında kavurma yine iyi tatlı ve yemekleri götürüyorsa sıkıntıPrenses anası kavurmaları götürüyor heralde sesi soluğu çıkmıyor
canimmm merhaba raporumu vermeye geldim nasilsin kuzum ?
:))))) yok yok yemedim bugun bebem ama burda ben cok yiyorum ya cok uzuluyorum halimePrenses anası kavurmaları götürüyor heralde sesi soluğu çıkmıyor
Olsun bir sure annenleymissin bak.İyi canım maalesef bayramda ailemle değilim annemin yanında ne güzel premses olmuştumtatilden yeni döndük
Afiyet olsun canım bugün biraz fazla olmus sabah da aksamda sarma yemissin9.30 1 kucuk dlm borek, 7 zeytin, domates, salatalik, yogurt
13.30 10 sarma, yogurt
14.30 1 bardak tarcinli keten tohumlu sut, 7 uzum
16.30 1 misir
18.30 11 12 sarma, 1 kase cacik, 2 kucuk dlm (yarim ay seklinin dilimlenmis hali) kavun
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın ❤canimmm merhaba raporumu vermeye geldim nasilsin kuzum ?
Anladım canım zor tabi üçü de evde olunca. Allah bağışlasın hepsini.C
Canım 3 çocuğum var yazın yapamıyorum ama kışın yapmam daha kolay oluyor kızlarım okula gidiyor oğlum 13 aylık emziriyorum
Evet yedim ben yedim sarma yedim :))) ama cok guzeldi kaptanim :))(( simdi yuruyuse vuracagim kendimi:))))Afiyet olsun canım bugün biraz fazla olmus sabah da aksamda sarma yemissin
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın ❤
Bu bayram bizde sarma yoktu en güzeli yapmamakEvet yedim ben yedim sarma yedim :))) ama cok guzeldi kaptanim :))(( simdi yuruyuse vuracagim kendimi:))))
Ben deeeOff cheesecake e bayılırım
Sadece 4000 adım yuruyebildim çünkü oğlum yorulduSüpersin canım yürüyüş iyi geliyor sana
Olsun oda güzel canım ben sabit duruyorum bugünSadece 4000 adım yuruyebildim çünkü oğlum yoruldu
Sabah ekmek yerine bol kuruyemiş yiyorum tok tutuyor ama canım bazen değişik bişey istiyor.mwrcimek krebini denedim güzeldi ama ekmeğin yerini tutmuyorKaratayı tam olarak bilmiyorum canım ama bence ekmek de yiyebilirsin tam bugday
Yada ekmek yerine ceviz ekleyebilirsin menüne
Onların birde mercimek ekmeği vardı denedin mi
Öğünleri kacirmakta vucudunun dengesini bozabilirBana
neden böyle oldum bilmiyorum.
kaçamak yapmıyorum ama saatlere vs dikkat etmedim 2 gündür.
böyle bir tuafim.
ödül bile istemiyorum.
sabah erkenden spor yapayım.iyi gelecek bence.
Yulafta yok ama ben biraz esneticem galibaCanım ekmek yerine kuruyemiş yiyiyorsun yumurtayı nasıl yiyiyorsan o şekilde yeme değiştir lorlu maydanozlu omlet güzel oluyor mesela yulaf unundan krep yapsan yulaftami yoktu bilemedim
En azından çocuklara ne yedircem derdim yokBen annemde olsam yine bozulur, en azından ev ekmek dolu ve yemekleri yağlı yapıyor. İnsanın evi gibisi yok.
Onu hiç sorma kek poğaça pastanedekilerden iyi yaparımAman Allah'ım sen neyle sinaniyorsun böyle. Bu arada görüntü muhteşem. Bayağı hamaratsin belliki.
Yok yemicem cuma tartıdan sonra belkiYarın erken bir saatte yiyip diğer öğünlerinde dengelersin canım. Bu saatte sakin atma ağzına.
Ben 15 binle kapattım günü artık. Karnım da ağrıyor zaten o yüzden dinleneyim biraz. Yarın biraz daha arttiririm belki sporu.Olsun oda güzel canım ben sabit duruyorum bugün
Baklava cepteAnnesinin yanında kavurma yine iyi tatlı ve yemekleri götürüyorsa sıkıntı
Ben de iyiyim canım yaz ya biz de ev halkı olarak abarttık kışın ne güzel sağlıklı düzen li besleniyordukcanimmm merhaba raporumu vermeye geldim nasilsin kuzum ?
:))))) yok yok yemedim bugun bebem ama burda ben cok yiyorum ya cok uzuluyorum halime((( minimumda tutmaya calisiyorum ama dayanmasi cook zor ( sen nasilsin ya canim benim
Ben annemle olmaktan bıkmam heralde eskiden bir kurtulsam şu evden derdim ama uzak kalınca anladım ne kadar değerli olduğunu bir de gidiyorum 30 yaşımda hala bana bebek gibi davranıyor bu dünyada kimse beni ondan saha fazla sevemezOlsun bir sure annenleymissin bak.
ben hem annemle olmayi seviyorum, hem yalniz olmayi ozluyorum
ara ara degistirip ikisini de yapmak en guzeli
Annen işini bayağı kolaylastiriyormus canım. Çocukları bırakıp nefes almak da çok iyi gelir.Sabah ekmek yerine bol kuruyemiş yiyorum tok tutuyor ama canım bazen değişik bişey istiyor.mwrcimek krebini denedim güzeldi ama ekmeğin yerini tutmuyor
Öğünleri kacirmakta vucudunun dengesini bozabilir
Ben iki öğün yapıyorum ama yumurta ve kuruyemiş tok tutuyor
Yulafta yok ama ben biraz esneticem galiba
En azından çocuklara ne yedircem derdim yok
Ben strese zora geldimmi dayanamam ekmeğe saldiririm.cocuklara annem yemek yapıyor ben kendi yemeğini yapıyorum .
Yada çocukları bırakıp AVM çarşı pazar geziyorum o yüzden rahatım.
Evde olsaydım şimdiye bozmustum
Onu hiç sorma kek poğaça pastanedekilerden iyi yaparım
Hamur işini güzel yapıyorum
Bir ara butik cafe aç diye direttiler .
Ama bende işletmeci vasıf yok
Yaptıklarımı şuan yapıp arkadaşlarıma yediriyorum
..siz kilo alın ben zayifliyorum diyorum
Onlar memnun ben memnun
Yok yemicem cuma tartıdan sonra belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?