- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Aç tavuk misaliKizlar youtub gezinirken
Pirinç suyu ve kakaoyla maske tarifi gordum yaptim
burnumun dibinde sanki çikolata yiyorlarr
Kokladim durdum
Tehlikeli bir maske olmuş canım. Bu arada ne işe yariyormus.Kizlar youtub gezinirken
Pirinç suyu ve kakaoyla maske tarifi gordum yaptim
burnumun dibinde sanki çikolata yiyorlarr
Kokladim durdum
Bugünlerde ben çok karpuz yedim, kış gelsin artık da bitsin karpuzlar. Doyamıyorum yemelere.Ben de iyiyim canım yaz ya biz de ev halkı olarak abarttık kışın ne güzel sağlıklı düzen li besleniyorduk
Yok o bilmez zaten yaparsam ben yapıyorumAnnen işini bayağı kolaylastiriyormus canım. Çocukları bırakıp nefes almak da çok iyi gelir.
Yaptıklarını yemiyorsun sorun yok ama ben dayanamazdim heralde. Sırf bu yüzden uzun süredir evde kek börek pasta tarzı şeyler yapmıyorum. Pişerkenki koku beni yoldan çıkarıyor.
İyi geldi yemiş kadar oldumAç tavuk misali
Porselen etkisi gözenekler kuculuyormusTehlikeli bir maske olmuş canım. Bu arada ne işe yariyormus.
Karpuz yaz boyunca bir kere yedim.neyseki ben daha çok yeşil elma kırmızı erik kayısı ..zararsizlari seviyorum ..Bugünlerde ben çok karpuz yedim, kış gelsin artık da bitsin karpuzlar. Doyamıyorum yemelere.
ÖZledim sizlerle diyet yapmayı menüye yazman diye korkmayı filanBugünlerde ben çok karpuz yedim, kış gelsin artık da bitsin karpuzlar. Doyamıyorum yemelere.
Aslında zor birisiBen annemle olmaktan bıkmam heralde eskiden bir kurtulsam şu evden derdim ama uzak kalınca anladım ne kadar değerli olduğunu bir de gidiyorum 30 yaşımda hala bana bebek gibi davranıyor bu dünyada kimse beni ondan saha fazla sevemez
Canım, ben 2 ay önce gittim dr bu konuyla ilgili.. kalp damara gittim.... benimde baldırımda var dr dediki çok normal doğum yapmış her kadında vardır dedi...benim eşimin sizinkinden fazla bu neki dedi......çözümü yok sporu bırakma dedi spor yapmazsan artar dedi...Kizlar benim bacagimin arkasında altta varis başlangıcı mor damarlar var .sporda yapıyorum bunlar kalıcı galiba..
Ya cocgaldi yada Bacak inceldikce daha çok görünür oldu
Bunlarla ilgili tedavi varmı bilen varmı çok sinir oluykrum .üstte olsa gorunmezdi etek filan giyince çok kötü duruyor
Aynen öyle mutfaktan çıkamıyorum....Babalar bazen çocuktan beter oluyor canım. Bı de 3 öğün yemek hazırlamak şahsen bana işkence gibi. Oğlum bile 2 öğün yiyor benim evdeyken. Tabi ara öğün yapıyor ve ana öğünlerde sağlam yiyor. Şimdi kizmayin bana çocuğu aç bırakıyorsun diye
Bende yıllarca mersinde yaşadım ama burası mersinden fenaaaBen Mersin'de doğup büyüdüm canım, sizin o taraflar burdan da beter olabilir şu an. Burda nem yok en azından.
Karatayda her türlü ekmek yasak canim...Karatay bilenler varsa
Kahvaltıda tambugday ekmeği yesem nolur ..
Karatay teyzemiz yemeyin diyo ama
Hergun yumurtadan da sıkıldım
Benim annem çok ama çok titiz evine gidince kalamıyoruz eşimde bende çok geriliyoruz.... diken üstünde oturuyoruz gibi...Ben annemle olmaktan bıkmam heralde eskiden bir kurtulsam şu evden derdim ama uzak kalınca anladım ne kadar değerli olduğunu bir de gidiyorum 30 yaşımda hala bana bebek gibi davranıyor bu dünyada kimse beni ondan saha fazla sevemez
Çok rahatsız edici olur oBenim annem çok ama çok titiz evine gidince kalamıyoruz eşimde bende çok geriliyoruz.... diken üstünde oturuyoruz gibi...
Bir iğne var köpük şeklinde sıkıyor anında hepsi kayboluyor .ama sadece estetik görüntü için ..kalıcılığı hakkında bilgim yok .onu merak ediyorum.Canım, ben 2 ay önce gittim dr bu konuyla ilgili.. kalp damara gittim.... benimde baldırımda var dr dediki çok normal doğum yapmış her kadında vardır dedi...benim eşimin sizinkinden fazla bu neki dedi......çözümü yok sporu bırakma dedi spor yapmazsan artar dedi...
Bizde de tam tersi ..ben titizim geriliyorum herseyi çöpe atıyorumBenim annem çok ama çok titiz evine gidince kalamıyoruz eşimde bende çok geriliyoruz.... diken üstünde oturuyoruz gibi...
Aynen öyle maalesefÇok rahatsız edici olur o
Ada inan şimdi duştan çıktım bide akşam yapınca dahada etkili oluyor gibi geldi .Yarın sabah spora başlayacam saatimi kurdum
Benimki baldırımdakide böyle değil sanki bir yere vurursun morarır ya öyle bi yer gibi duruyor.. seninki bayağı damarları gözüküyor bi git dr belki varis çorapları önerirler...Bir iğne var köpük şeklinde sıkıyor anında hepsi kayboluyor .ama sadece estetik görüntü için ..kalıcılığı hakkında bilgim yok .onu merak ediyorum.
Arkadaşlarımın damar olanlar var baya yeşil çok. ..
Benim sadece arka diz altimda keşke üstte olsaymisEki Görüntüle 2298290
Bizde de tam tersi ..ben titizim geriliyorum herseyi çöpe atıyorum
Devamlı bu yüzden kavga ediyoruz
Ben kullanmadığım ne varsa atma taraftariyim
Onlarda saklarlar
Ben akşamları yapamam canım ama artık sabahları yaparim inşallah... bende sabah çok etkili oldu canım... ac karnına yapılan spor yağ yakarmış osman müftüoğlu da öneriyor...Ada inan şimdi duştan çıktım bide akşam yapınca dahada etkili oluyor gibi geldi .
Hadi başla canım bu işin sonu yok ..bugün yarın diye diye ..
Zaten çok kilonda yok
Biz napalim ..kendimizi zor kaldiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?