Sgl canımMenü gayet güzel olmuş.
özellikle çupra kismi:)
GÜzel canımJullian 19/30
11 bin adım atmışım (gezme)
Olsun yinede hareket
Güzel spor canım tebrik ederim :)Jullian 19/30
11 bin adım atmışım (gezme)
Olsun yinede hareket
Afiyet olsun canım menün güzel sadece su az olmusBugünkü menüm
10.30 kahvaltı
2 dilim peynir, domates salatalık biber ve altınbaşak diyet kıtır ile salata, limon ve az zeytinyagli.
12.30 ara
Avuç içinden az beyaz leblebi.
16.30 akşam
Avuc kadar lavaş ile 1 kaşık et kavurma, 50 Gr haşlanmış tavuk göğüs.
Su 1.5 lt
Spor yok
Evet canım okula gidince az içiyorum malesef. Şimdi koca bir bardak doldurup içeyim diyorum. Başım çok dönüyor karnım da çok aç. Su bastirsin bari.Afiyet olsun canım menün güzel sadece su az olmus
Menüde sporda güzel canımMenüm
Sabah 11:00
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
1 dilim beyaz peynir
Ara 13:00
Sade türk kahvesi
2 gunkurusu kayısı
15:00
1 kase yayla çorbası
Akşam 18:30
6-7 yk fasulye yemeği
2 yk et kavurma
Su 2.5 lt
Spor : 15 dkleslie
7dk jillian
42 dk Leslie
7 dk taeboo
Toplam : 71 dk
Evt canım un var çok acikmistim yemekte hazir değildi oyuzden yedimMenüde sporda güzel canım) yayla çorbasına diyetimde hiç yer vermedim un koyuluyor diye... sizde un koyuyormusunuz ?
Bende çocukları aldım parka geldim hava güzel akşam serinligiEv halkı maç izliyor beni azad ettiler burada takılıyorum
Böyle durumda büyük bardak ayran iyi geliyor canım aklında bulunsun şişiriyor yemek saatinr kadar tutuyor.....Evt canım un var çok acikmistim yemekte hazir değildi oyuzden yedim
Afiyet olsun canım menün güzel9.30 1.5 dlm ekmek, 1 dlm peynir, 1 yumurta haslama, 7 zeytin, domates, salatalik, yogurt
13.30 1 parca haslanmis et, 1 kase keten tohumlu tarcinli yogurt
15.30 1 seftali, 9 eksi uzum, 3 dlm kavun yarim ayin dlmlenmis hali, 1 bardak tarcinli sut
19.30 1 tabak keskek, salatalik, 1 bardak ayran
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzelMenüm
Sabah 11:00
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
1 dilim beyaz peynir
Ara 13:00
Sade türk kahvesi
2 gunkurusu kayısı
15:00
1 kase yayla çorbası
Akşam 18:30
6-7 yk fasulye yemeği
2 yk et kavurma
Su 2.5 lt
Spor : 15 dkleslie
7dk jillian
42 dk Leslie
7 dk taeboo
Toplam : 71 dk
Yogurt yada ayran iç yada az yemek ye canım rahatsızmıssınEvet canım okula gidince az içiyorum malesef. Şimdi koca bir bardak doldurup içeyim diyorum. Başım çok dönüyor karnım da çok aç. Su bastirsin bari.
Ne macı var ki eskiden cok izlerdim de simdi hiç bakmıyorum :))Ev halkı maç izliyor beni azad ettiler burada takılıyorum
Hiç aklıma gelmedi tmm canım öyle yapayim bundan sonraBöyle durumda büyük bardak ayran iyi geliyor canım aklında bulunsun şişiriyor yemek saatinr kadar tutuyor.....
Aslında ev hanımlığı zor zanaat ... zannediliyor ki ohhh evde yatıyoruz... ben çslıştığım dönem bu kadar yorulmazdım....Hiç aklıma gelmedi tmm canım öyle yapayim bundan sonra
Spor yaparken bı yandanda yemeği koysaydim gecikmezdi bundan sonra öyle yapicam ev hanımı birçok işi aynı anda yapmalı yoksa olmuyor
Aynn öyle sahiden gündüz hiç boş vakit olmuyorAslında ev hanımlığı zor zanaat ... zannediliyor ki ohhh evde yatıyoruz... ben çslıştığım dönem bu kadar yorulmazdım....
Ben bir günün planını akşamdan yapıyorum şu saatte spor yaparım şu saatte yemek şu saatte vs vs diye sürüp gidiyor... işte misafirim olması bütün düzenimi bozdu... birde eltimler gelip giderse tamamen düzene girecem ....
Teşekkür ederim kaptanım :))) Bayram yoğunluğu iyi oldu benim için, çok hareketli geçti, hem az yedim 56 kg altına düştüm :)Afiyet olsun canım menülerin güzel bayramı güzel atlatmıssın
Futbol malatyanın maçıAfiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Yogurt yada ayran iç yada az yemek ye canım rahatsızmıssın
Ne macı var ki eskiden cok izlerdim de simdi hiç bakmıyorum :))
Sende kacmıssın iyi yapmıssın :))
Wawww harikaTeşekkür ederim kaptanım :))) Bayram yoğunluğu iyi oldu benim için, çok hareketli geçti, hem az yedim 56 kg altına düştüm :)
Masallah canım artık benden zayıfsınTeşekkür ederim kaptanım :))) Bayram yoğunluğu iyi oldu benim için, çok hareketli geçti, hem az yedim 56 kg altına düştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?