Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım menün güzel sadece su az olmus

Menüm
Sabah 11:00
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
1 dilim beyaz peynir

Ara 13:00
Sade türk kahvesi
2 gunkurusu kayısı

15:00
1 kase yayla çorbası

Akşam 18:30
6-7 yk fasulye yemeği
2 yk et kavurma

Su 2.5 lt

Spor : 15 dkleslie
7dk jillian
42 dk Leslie
7 dk taeboo
Toplam : 71 dk

Menüde sporda güzel canım ) yayla çorbasına diyetimde hiç yer vermedim un koyuluyor diye... sizde un koyuyormusunuz ?

Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Evet canım okula gidince az içiyorum malesef. Şimdi koca bir bardak doldurup içeyim diyorum. Başım çok dönüyor karnım da çok aç. Su bastirsin bari.
Yogurt yada ayran iç yada az yemek ye canım rahatsızmıssın
Ev halkı maç izliyor beni azad ettiler burada takılıyorum
Ne macı var ki eskiden cok izlerdim de simdi hiç bakmıyorum :))
Sende kacmıssın iyi yapmıssın :))

Böyle durumda büyük bardak ayran iyi geliyor canım aklında bulunsun şişiriyor yemek saatinr kadar tutuyor.....
Hiç aklıma gelmedi tmm canım öyle yapayim bundan sonra
Spor yaparken bı yandanda yemeği koysaydim gecikmezdi bundan sonra öyle yapicam ev hanımı birçok işi aynı anda yapmalı yoksa olmuyor

Hiç aklıma gelmedi tmm canım öyle yapayim bundan sonra
Spor yaparken bı yandanda yemeği koysaydim gecikmezdi bundan sonra öyle yapicam ev hanımı birçok işi aynı anda yapmalı yoksa olmuyor
Aslında ev hanımlığı zor zanaat ... zannediliyor ki ohhh evde yatıyoruz... ben çslıştığım dönem bu kadar yorulmazdım....
Ben bir günün planını akşamdan yapıyorum şu saatte spor yaparım şu saatte yemek şu saatte vs vs diye sürüp gidiyor... işte misafirim olması bütün düzenimi bozdu... birde eltimler gelip giderse tamamen düzene girecem ....

Aynn öyle sahiden gündüz hiç boş vakit olmuyor

Futbol malatyanın maçı ben birtek basketbol seviyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…