dolunaydan olabilir , dün gece balkonda dolunayı gördüm ahannnn kilo almamın sebebi bu dedimKızlar benim kilom 74
tatlıyı bırakırsam çözerim inşallah çok alışmışımSen kısa sürede çözersin canım üzülme
canım bence iyi bir sonuç , bayramdan sonra eksi ile gelmeyi başardınGeçen cuma 66.2
Bugün 66.0
Fark 200 Gr
% 0.30
Üzgünüm kızlar sonuç iyi değil malesef.
Vücudun herseye ihtiyacı var canımKızlar yeni bir bilgiyle geldim diyetisyen den.
Yada ben bilmiyordum öyle diyeyim.
Ben hiç ekmek ,bulgur ,makarna vs tuketmiyorum.Dediki haftada 1 gün muhakkak bulgur yada ekmek yada haşlanmış 3 kaşık makarna tuket.hic karbonhidrat olmazsa kg vermen yavaslarben bilmiyordum.
Yine cook fazla almamıssın canım yeniden basarabilirsin,Teşekkür ederim ama kendime hiç güvenmiyorum
Bir sene oldu bırakalı 5kilo aldım. 69-70 arasıyım sanırım. Vücudum sıkılaşmıştı şimdi tartı 70 gösteriyor ama vücudum 80gibi. Yada bana batıyor bilmiyorum
bu hafta hepimiz daha çok asılacağız canım çok güzel eksilerimiz olacak haftayaGeçen cuma: 65.15 kg
Bugün: 65.00 kg
Fark: 0.15 kg
%:0.23
Kızlar bu bayram bir yerden sonra baklavadan dolayı gözüm döndü.baklava ve dondurmayı fazlaca yedim malesef. Haliyle etkiledi kilo vermemi. İstanbula dönünce eski düzene dönmeyi umuyorum.
dolunay dolunayEşimi çocukları barbunyayı damacanayı herşeyi tarttım bi tek benimkini yanlış gösteriyor
nice güzel yaşları olsun inşallahhhhhMisafirler var canlar
Yarinda yegenim 1 yasina giriyo onun dogum gununu kutlayacaz
Sonra burda olcam İnsallah:))
sporumu yaptımda geldimmmm
wawww harika ıslıklar alkışlar ponponlar gelsinnnnnGeçen Cuma 57.4
Bu Cuma 55.6
Fark 1.8 kg
Yüzde 3.13589
Biraz yoğunum bugün, boşa çıkınca yazarım
ellerine sağlık kaptanım , artılarımıza bak heleeeee*** 6.Takım 635. Etap***
pastel34 (66.9/66.8/0.1/%0.15)
snglmlk(66.2/66.0/0.2/%0.30)
Prensesimin Annesiyim (64.5/63.7/0.8/%1.24)
enerji_kusagi(57.5/55.6/1.9/%3.30)
birmuhendisanne (65.2/65.0/0.2/%0.31)
Yonahime(63.3/63.7/+0.4/-%0.63)
6.takım Ortalaması :%0.778
gulenyuzumsunsen(74.5/74.9/+0.4/-%0.54)
zeyneppk (62.5/64/+1.5/-%2.4)
ada81(58.4/59,4/+1/-%1.71)
nilcelll (75.9
batu85(70.1/68.7/1.4/%2)
Anka(71.9/74/+2.1/-%2.92)
suspushanimcim(72
Listemizi hazırladım biraz sonra kontrol edip paylasırım
çok iyi canım tebrikler
❤❤ellerine sağlık kaptanım , artılarımıza bak heleeeeelistede değiliz şükür
ben haftada 1 gün bulgur ve 1 günde 2 lahmacun yiyerek kilo vermiştim....bizde rutin her pazar lahmacun yapılır.... içini hazırlar fırına gönderirim kızım çoook seviyor lahmacunu... fırıncı bile alıştı bizeKızlar yeni bir bilgiyle geldim diyetisyen den.
Yada ben bilmiyordum öyle diyeyim.
Ben hiç ekmek ,bulgur ,makarna vs tuketmiyorum.Dediki haftada 1 gün muhakkak bulgur yada ekmek yada haşlanmış 3 kaşık makarna tuket.hic karbonhidrat olmazsa kg vermen yavaslarben bilmiyordum.
Teşekkür ederim canım ama hepimiz coşmuşuz bu bayram. Senin de sporlara rağmen artı gelmene şaşırdım.canım bence iyi bir sonuç , bayramdan sonra eksi ile gelmeyi başardın
inşallah kaptanım emeklerini boşa çıkarmayız inşallah❤❤
Bir tane artı var listede neyseki ortalamamız güzel oldu ama diğer artılarda haftaya eksi olacak inanıyorum sizlere
canım ben son iki gün spor yaptım ondan öncesinde pek spor yapamamıştım... çok yedim çok tatlılar havada uçuştu ... spor yapmasaydım ne olacakmış halimTeşekkür ederim canım ama hepimiz coşmuşuz bu bayram. Senin de sporlara rağmen artı gelmene şaşırdım.
Göreceksin canım bu hafta tatlı yemek yok sadece cuma günleri ödül gününde yiyebilirsininşallah kaptanım emeklerini boşa çıkarmayız inşallahbu hafta 58.00 görsem
Demek dolunay olmasa 4 kilo bile verirmişimdolunay dolunay)
tatlısız bir hafta geçirirsem kaptanım daha ağzıma sürmem ödül olarak bile olsa yemem.... ben 2 şubatta diyete başlamıştım ilk 20 gün tatlı yemedim sonra alıştım hiç yemedim takiiiii ramazana kadar ramazanda cozuttumGöreceksin canım bu hafta tatlı yemek yok sadece cuma günleri ödül gününde yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?