- 8 Mart 2019
- 7.585
- 37.090
- 548
- 40
Kolay gelsin cnmGünaydın kızlar
Bu gün evi toplayıp süpürmem lazım bakalım yetiştiririm inşallah hepsini
Hayırlı yolculuklar canım ❤Biz bugün İstanbula dönüyoruz kısmetse. Sabah tartıda 64.8 kg gördüm. İnşallah doğrudur
Ohh ne güzel her haftasonumu gidiyorsunuzBız öyle otel tatili yapmıyoruz canım. Kuşadası Didim falan yakın olduğu için haftasonlari gidiyoruz, bir gece pansiyonda kalıyoruz. Böylece tüm yaz tatil yapıyoruz gibi oluyor. Senede bir kez gitmekten daha iyi.
Tünaydın canım ❤Tunaydin bu arada
Bizde sahile geldik kahvaltıya kızlarda paten sürüyor bende çay içiyorum
Tesekkür ederiz ablacım insallah sende en kısa zamanda listeye döneceksinSevgili takım arkadaşlarım takımı 1. 'liğe taşımışsınız tebrik ediyorum
Başlayamadım daha bebek hiç durmuyor annemleri arıyor galibaGünaydın canım ❤
Işin cokmus kolay gelsin insallah bitirebilirsin hepsini
Kolay canım o korkmaİnşallah sadece dolgu yaparlar canım. Gerçi o uygulamayı da bilmiyorum ama kısmet artık.
Ben kenardan yarisirim senle yine, böylece izindeyim diye ipin ucunu kacirmamis olurum. Hergun menü paylasimi yapamam ama arasıra girer seni kışkırtırım ne dersin
Offf bunu da hiç kıskanmadımKiskanmadin mi gerçektenbak bugün ve yarın da bol bol yuzucem. Bı de az yersem superr olur
Beklesinler boşverKolay gelsin canım. Ben evimi pis bırakıp çıktım valla. Aklım orda kaldı
Alıstı demek ki keske az daha kalabilselerdiBaşlayamadım daha bebek hiç durmuyor annemleri arıyor galiba
Kolay gelsin canım görüşürüzBen çarşı pazara gider görüşürüz
Yağmur bastırdı kaçtıkTünaydın canım ❤
Ohhh ne güzel valla sahilde keyif
Yagmur kötü olmus :))Yağmur bastırdı kaçtık
Teşekkür ederim cnm ❤ İnşallah daha çok kilo veririm, bu ara kilo vermem çok yavaşladı, bende çok mutsuzum bu durumdan.Hayırlı yolculuklar canım ❤
Insallah dogrudur haftaya güzel bir eksi bekliyorum senden
Tatil bayram derken düzenin bozuldu cook normal canım bundan sonra daha iyi olacaktırTeşekkür ederim cnm ❤ İnşallah daha çok kilo veririm, bu ara kilo vermem çok yavaşladı, bende çok mutsuzum bu durumdan.
Işin bir kısmını yapabilmissinOturma odasını topladım, karışan oyuncakları grupladım, koltukları çektim süpürdüm sildim kahve molası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?