Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahh ahhh hiç sorma ama ben 2gun kaçamak yaptım bana pahalıya patladı sinirlendim diyet falan hak getire yemeye başladım zati bahaneye bakıyormuşum.bunu fark ettim maalesef hataydı tabiki yememem gerekirdi

Ahh ahhh hiç sorma ama ben 2gun kaçamak yaptım bana pahalıya patladı sinirlendim diyet falan hak getire yemeye başladım zati bahaneye bakıyormuşum.bunu fark ettim maalesef hataydı tabiki yememem gerekirdi
Arada kacamak yapıyoruz hepimizde dengelemek cok önemli bende bu aralar dengeleyemiyorum
562.etapda 75 kilo ile mezun olmussun simdi baktımda

Vayyy şimdi öyle mi oldu
Bak Zipzip- sen kalk geceni gündüzüne kat, her lokmaları say, kilo kilo erit sonra böyle desinler

Haram olsun attığım tokatlar, vurduğum tekmeler, çektiğim saçlar
Bak nasıl itiraf ediyor bize çektirdiği zulmü afrikada bile yok böyle zulüm

Yarın başla yine ben de başlıyorum hadi bakalım gelsin 75 ler yine
Önce şu sitenin girişini çıkışını Bi öğreneyim çok karışık ya eskiden diğer takımlara gider gelirdim ne var ne yok diye şimdi burdan çıkamıyorum. Yolu bulup gelemem. Diye

Vayyy şimdi öyle mi oldu
Bak Zipzip- sen kalk geceni gündüzüne kat, her lokmaları say, kilo kilo erit sonra böyle desinler

Haram olsun attığım tokatlar, vurduğum tekmeler, çektiğim saçlar
Di mi sen birde üç cocukla neler neler yaptın simdi ac bıraktın diyorlar
Acaba bizim kızlar bana ne diyorlardır

Bak nasıl itiraf ediyor bize çektirdiği zulmü afrikada bile yok böyle zulüm

Önce şu sitenin girişini çıkışını Bi öğreneyim çok karışık ya eskiden diğer takımlara gider gelirdim ne var ne yok diye şimdi burdan çıkamıyorum. Yolu bulup gelemem. Diye
gitme zaten ne işin var sağda solda
Di mi sen birde üç cocukla neler neler yaptın simdi ac bıraktın diyorlar
Acaba bizim kızlar bana ne diyorlardır
Ahh bilmiyorum artık

Bizim kızlar kayıplar bu ara zaten tatil nedeniyle herkes dağıldı tatil bitsin öğreniriz
Tatil derken bizim zamanımızda tatilde bile tartı tasiyorduk yanımızda sabahtan aksama kadar aktiftik valla şimdi herşey çok kolaylasmis zamane gençlik demek bele bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…