Kilo vermesi zorken alması o kadar kolay ki, birde yarısma listesinden cıkınca hepimize bir rahatlama geliyorYok anacım maalesef koruyamadım geri aldım takımı bırakır bırakmaz balon gibi geri şiştik meğer iliklerime kadar acıkmışım
Aşk olsun teessüf ediyorum aç mı bıraktıkYok anacım maalesef koruyamadım geri aldım takımı bırakır bırakmaz balon gibi geri şiştik meğer iliklerime kadar acıkmışım
Hoşgeldin canımSelamun Aleyküm hayırlı akşamlar kizceler nasılsıniz
İtiraf ediyorum evet çok aç kaldımAşk olsun teessüf ediyorum aç mı bıraktık
Hoş buldum Tşk ederim kaptanımHoşgeldin canım
Ben artık yerimi gençlere bıraktım kaptanlıktan emekli oldum.Hoş buldum Tşk ederim kaptanım
Arada kacamak yapıyoruz hepimizde dengelemek cok önemli bende bu aralar dengeleyemiyorumAhh ahhh hiç sorma ama ben 2gun kaçamak yaptım bana pahalıya patladı sinirlendim diyet falan hak getire yemeye başladım zati bahaneye bakıyormuşum.bunu fark ettim maalesef hataydı tabiki yememem gerekirdi
Vayyy şimdi öyle mi olduİtiraf ediyorum evet çok aç kaldım
Sen benim gözümde hala kaptansinBen artık yerimi gençlere bıraktım kaptanlıktan emekli oldum.
Yarın başla yine ben de başlıyorum hadi bakalım gelsin 75 ler yineAy ne güzel günlerdi ya cuma akşamı tırnaklarımı yiyerek sonuçları beklerdim kaçıncı olduk yine hey gidi gunler heyyt
Bak nasıl itiraf ediyor bize çektirdiği zulmüVayyy şimdi öyle mi oldu
BakZipzip- sen kalk geceni gündüzüne kat, her lokmaları say, kilo kilo erit sonra böyle desinler
Haram olsun attığım tokatlar, vurduğum tekmeler, çektiğim saçlar
Önce şu sitenin girişini çıkışını Bi öğreneyim çok karışık ya eskiden diğer takımlara gider gelirdim ne var ne yok diye şimdi burdan çıkamıyorum. Yolu bulup gelemem. DiyeYarın başla yine ben de başlıyorum hadi bakalım gelsin 75 ler yine
Di mi sen birde üç cocukla neler neler yaptın simdi ac bıraktın diyorlarVayyy şimdi öyle mi oldu
BakZipzip- sen kalk geceni gündüzüne kat, her lokmaları say, kilo kilo erit sonra böyle desinler
Haram olsun attığım tokatlar, vurduğum tekmeler, çektiğim saçlar
Ben cvp alır size söylerim merak etmeyinDi mi sen birde üç cocukla neler neler yaptın simdi ac bıraktın diyorlar
Acaba bizim kızlar bana ne diyorlardır
Bak nasıl itiraf ediyor bize çektirdiği zulmüafrikada bile yok böyle zulüm
Önce şu sitenin girişini çıkışını Bi öğreneyim çok karışık ya eskiden diğer takımlara gider gelirdim ne var ne yok diye şimdi burdan çıkamıyorum. Yolu bulup gelemem. Diye
Ahh bilmiyorum artıkDi mi sen birde üç cocukla neler neler yaptın simdi ac bıraktın diyorlar
Acaba bizim kızlar bana ne diyorlardır
Bizim kızlar kayıplar bu ara zaten tatil nedeniyle herkes dağıldı tatil bitsin öğrenirizAhh bilmiyorum artık
Tatil derken bizim zamanımızda tatilde bile tartı tasiyordukBizim kızlar kayıplar bu ara zaten tatil nedeniyle herkes dağıldı tatil bitsin öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?