Bu hafta listede 6 kişi vardı bir kişi izne ayrıldı canım ama bu cuma 2-3 kişi listeye yeniden gireceklerKaç tane yarışmacı arkadaş var grupta kaptanımZipzip- bu hafta kaçıncı oldunuz ögrene bilirmiyim
Amma söylendin heeeTatil derken bizim zamanımızda tatilde bile tartı tasiyordukyanımızda sabahtan aksama kadar aktiftik valla şimdi herşey çok kolaylasmis zamane gençlik demek bele bişey
Tatil derken izine cıkıp gidiyorlar :))Tatil derken bizim zamanımızda tatilde bile tartı tasiyordukyanımızda sabahtan aksama kadar aktiftik valla şimdi herşey çok kolaylasmis zamane gençlik demek bele bişey
Hay masallahBu hafta listede 6 kişi vardı bir kişi izne ayrıldı canım ama bu cuma 2-3 kişi listeye yeniden girecekler
Birinci olduk bu hafta
Tesekkur ederizHay masallahtebrik ederim
Gelir gelmez yine fırça yedik iyimiAmma söylendin heee
Ne var valize koyuyordun ekmek istemiyor su istemiyor
Ekme o zamanlar biz bulduk o kaldıydiAmma söylendin heee
Ne var valize koyuyordun ekmek istemiyor su istemiyor
Sen yarın başlıyor musun onu de hele
Ekme o zamanlar biz bulduk o kaldıydi
Afiyet olsun canım baklavalara kadar iyi diyordum ama neden 3 dilim baklava yedinSelamlar.
Sabah
2kucuk çavdar unundan ekmek
Domates salatalık biber
Peynir
1.5 haşlanmış yumurta
3 dilim elma
1kuru kayısı
1 kuru incir
Bı avuç içi kadar yer fıstığı
Akşam 17.00
3tavuk incik
4kofte
Domates
Bı avuç kadar çekirdek
Bı tane Halley
3dilim baklava
2parca karpuz
Allah'ım neler neler yemişim.
Daha da yemem .
Şu 2.5litre
Spor
35 dk dağ tırmanma
2500adim
Listeye 2hafta sonrami giriyordum iki haftaya alışırım inş yeme düzenime spora ağırlık veremem fazla bacağımda menüsküs yırtılması var kolay sporlar yaparım inş yürüyüş gibi kalça bacak hareketleri tmm yarın başlayalım inş hadi bismillahSen yarın başlıyor musun onu de hele
Naptın senSelamlar.
Sabah
2kucuk çavdar unundan ekmek
Domates salatalık biber
Peynir
1.5 haşlanmış yumurta
3 dilim elma
1kuru kayısı
1 kuru incir
Bı avuç içi kadar yer fıstığı
Akşam 17.00
3tavuk incik
4kofte
Domates
Bı avuç kadar çekirdek
Bı tane Halley
3dilim baklava
2parca karpuz
Allah'ım neler neler yemişim.
Daha da yemem .
Şu 2.5litre
Spor
35 dk dağ tırmanma
2500adim
Normalde üçüncü cuma listelere girilebiliyor ama mezun üyede kaptan insiyatifi var hemen girebiliyorsun kaptan isterse :))Listeye 2hafta sonrami giriyordum iki haftaya alışırım inş yeme düzenime spora ağırlık veremem fazla bacağımda menüsküs yırtılması var kolay sporlar yaparım inş yürüyüş gibi kalça bacak hareketleri tmm yarın başlayalım inş hadi bismillah
Benim de belim ağrıyor çok spor yapamıyorum. Hatta şu an boynum tutuldu ters dönmüş kaplumbağa gibi kaldım dönemiyorumListeye 2hafta sonrami giriyordum iki haftaya alışırım inş yeme düzenime spora ağırlık veremem fazla bacağımda menüsküs yırtılması var kolay sporlar yaparım inş yürüyüş gibi kalça bacak hareketleri tmm yarın başlayalım inş hadi bismillah
Gecmis olsun canımBenim de belim ağrıyor çok spor yapamıyorum. Hatta şu an boynum tutuldu ters dönmüş kaplumbağa gibi kaldım dönemiyorum
Sabah tartıl bakalım başlayalım
Yok iki hafta sonra ideal benim için hem guruba alışırım hemde yeme düzenime inşNormalde üçüncü cuma listelere girilebiliyor ama mezun üyede kaptan insiyatifi var hemen girebiliyorsun kaptan isterse :))
Ama yeme düzenim otursun dersen yine bekleriz iki haftayı
Dün sabah tartildim 99Benim de belim ağrıyor çok spor yapamıyorum. Hatta şu an boynum tutuldu ters dönmüş kaplumbağa gibi kaldım dönemiyorum
Sabah tartıl bakalım başlayalım
Tamam canım öyle yaparız bu arada ilk syafada formumuzu doldurabilir misin tanımıs tanısmıs olalım :)Yok iki hafta sonra ideal benim için hem guruba alışırım hemde yeme düzenime inş
Verdiğin kiloları geri almıssın insallah birlikte vereceğiz canımDün sabah tartildim 99malesef yarın sabah yine bakarım
İnş temennim o yönde Anka varsa bende et tutmaz iligimi kemiğimi sömürürVerdiğin kiloları geri almıssın insallah birlikte vereceğiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?