Bu cümleler bana birini hatırlattı ama neyse
Gerçekten Yaz demedim canım bak zıpzıp anlamış.Çok ukalaca olur kuşum ya şimşekleri çekmeyelim yine paratoner gibiÇok çekiciyiz malum
Cesaret Edip kendin istedin sandım her seferinde.Bi daha yolun düşerse havzanda ye en iyi orda benim bildiğim1 tane yedim canım.
31 mi gerçenten mi
Dimi belki de3 ay oldu galiba
Temizlik yapamadım ki ateşi de çıkmaya başladı Üşüttü galiba
Valla her yolu denedim yine oldu Allahın verdiğini geri çeviremedimyine olsa yine başım gözüm üstüne aldıramam ki ben
Yok canım rabbim verecek oldu mu oluyor gerçekten yiyecek ekmeği varmış.Cesaret Edip kendin istedin sandım her seferinde.
Günaydın canım ❤Günaydın keyifli hafta sonları
Kolay gelsin canımBen işlere kaçar.
Bugün piknik mangal vs var.
Günaydın canım cok gecmis olsun antibiyotik vermis onu kullan insallah faydasını görürsünGünaydın mutlu hafta sonları kızlar..
Dün hiç iyi bir gün geçirmedim diş ağrısından .. özel diş Hastanesi açıkmış gittim antibiyotik yazdı onu kullanıyorum da çok az dindi ağrılarımdiş etlerim berbat durumda acıdan kıvranıyorum ..
Günaydın mutlu pazarlar canım ❤Günaydın herkese mutlu pazarlar
Günaydın canım ❤Kızlar günaydın ❤
Dün gece eve zor geçtik, yol çok kötüydü. Ankaradan sonra yağmura yakalandık. Göz gözü görmeyen yağmurda annemlere ulaşabildik. Yandex bir sürü kaza gösteriyordu, inşallah ölümlü kaza olmamıştırArtık kendi düzenime dönebilirim Grupta daha aktif olabileceğim çok şükür
Günaydın mutlu pazarlar canım ❤Günaydın mutlu pazarlar
Mutlu pazarlar ablacım hayırlı yolculuklarMutlu pazarlar bende yollardayım evime dönüyorum
Öyle canım Allah uzun ve sağlıklı ömür versin hepsine.Yok canım rabbim verecek oldu mu oluyor gerçekten yiyecek ekmeği varmış.
Süpersin canım bol bol kullan11 yıl sonra ilk defa araba kullandım korkuyordum süremem diye ama korktugum gibi olmadı
Insallah ablacım daha tam trafik olan yerde kullanmadım ama onuda öğrencemSüpersin canım bol bol kullan
Tebrik ederim tabi kullan çok gerek oluyor11 yıl sonra ilk defa araba kullandım korkuyordum süremem diye ama korktugum gibi olmadı
2008 de ehliyeti aldım kullanma fırsatım olmamıstı gercekten bazen cok gerek oluyor araba oluyor hareket ettiremiyordum bugün denedim beklediğimden iyi kullandımTebrik ederim tabi kullan çok gerek oluyor
Sabah10.30
2kase mercimek çorba
2dilim ekmek
Ara
Bı su bardağı ballı süt
Bı tatlı kaşığı zencefilli bal
Ara
2lokma muz
Bı kare bitter çikolata
17.30
5adet parmak balık
Kıymalı yumurta
Salata
Yarım dilim ekmek
Afiyet olsun canım menün güzelSpor yok
Şu 2litre
18.20de
Çayın yanında
3 incir
1kayisi
Afiyet olsun canım menün güzel9.30 2 dlm ekmek, 2 dlm peynir, domates, ssalatalik, yogurt
13.30 yarim kaseden az keskek, 3 ucgen dlm karpuz
15.30 1 kase keten tohumlu tarcinli yogurt, 1seftali
19.00 1 kase cacik, 1 tabak taze fasulye
Afiyet olsun canım menün de adımlarında güzelSabah
1,5 yumurta
penir ,zeytin,domates
maydanoz
bir avuç kaju
3 küçük kuruyemiş toplarim
Ayran
aksam yeşil mercimek ve bulgurlu semizotu yemeği, iki kaşık yoğurt
iki üç çatal kavurma
1 küçük salatalık ,yarım küçük acur
12000 adim
Afiyet olsun canım menün güzel17.08.19 Cumartesi
Sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
4-5 küçük çatal süzme peynir
5 siyah zeytin
3 parmak kalınlığında ekmek
2 küçük dilim kadar karpuz
2 fincan çay
Akşam 18.30
1.5 kase sulu köfte
Ara 19.30
1 fincan orta türk kahvesi
3-4 tane çakıl taşı çikolata
6sb su
Afiyet olsun canım menün cook az geldi bana aksam acıkmaz mısınSabah 9.15
1.5 yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
10 zeytin
Salatalık
Maydanoz
Bir avuç badem
Yeşil çay
4-5 kaşık bamya yemeği
Maydanoz roka
Küçük acur
Kız eski mesajlarına baktım yanlış bişey demiyim diye 30lu bişeyler vardı dedim abla diyim yaKaç yaşındasın ki ben 17
Dogru kişiye bakmıssın canım yasının yarısını söylemisKız eski mesajlarına baktım yanlış bişey demiyim diye 30lu bişeyler vardı dedim abla diyim yayanlış kişiyemi baktım yoksa
Ay hemen inandım bende hahahahDogru kişiye bakmıssın canım yasının yarısını söylemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?