Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendin başına geçince öyle olmuyor canım. Özel derslerle halledersin

Hiç korkma canım zamanla alısıyor insan gercekten ben ilk ehliyeti alırken de ben alamam yapamam diyordum ehliyeti aldım ama 11 yıl oldu kullanmak nasip olmamıstı
Bugün bir anda sevgilim sen kullan dedi cook sürmedim ama yine iyiydim ama trafik yoktu yoksa daha süremem pratik yapmam lazım :))
Insallah araba alırsınız yoksa ulasım cok zor olur canım

2008 de ehliyeti aldım kullanma fırsatım olmamıstı gercekten bazen cok gerek oluyor araba oluyor hareket ettiremiyordum bugün denedim beklediğimden iyi kullandım
Aa bende 2008 de aldım .ama ozamandir sürüyorum
Afiyet olsun canım menün cook az geldi bana aksam acıkmaz mısın
Evde yoğurt kalmamıştı ne yesemki yok acikmamda biraz protein olsaydı iyidi
Kız eski mesajlarına baktım yanlış bişey demiyim diye 30lu bişeyler vardı dedim abla diyim ya yanlış kişiyemi baktım yoksa
Kız okadar kilo verdim artık 17 yim ne var
Dogru kişiye bakmıssın canım yasının yarısını söylemis
Gerçekten yarisiymis
Ay hemen inandım bende hahahah

Ben kaç haftadır tanıyorum ben bile inandım
Ne var zayıfladıkça yaşım kuculuyor

Ben ehliyetimi aldım bekardim babam bana arabasını vermeye cesaret edemedi evlendim kocam sıfır arabasını verdi bana ikinci seferde 15 yıl sonra tek başıma bindim surdum otomatik vites çok kolay herkese tavsiye ederim çok basit

Çok güzel birşey kendini çok özgür hissediyorsun otomatik vitesi çok tavsiye ederim
Kesinlikle cok güzel canım bazen evde araba oluyor işim oluyor gidemiyorum o yüzden öğrenmem gerekiyor
Işe girme ihtimalim vardı olsaydı özel ders alacaktım ama orda normalmiş arabalar
Ablamda otamatik aldı oda cok memnun

Hayırlı akşamlar canım ❤
Afiyet olsun canım menün güzel

Valla siteyi unutmuşum eskisinden çok farklı ne arasam bulamıyorum ben kendimi kaybederim. Burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…