Kendin başına geçince öyle olmuyor canım. Özel derslerle halledersinBende araba kullanmak çok istiyorum. Nişanlım sakaryada ilçede yaşıyor biraz daha kırsal öyle otobüstür minibüstür pek yok nerde yaşayacağımızda belli değil. Kendimizi toparlarsak almak istiyoruz da korkuyorum ben başkası sürerken bile nasıl olcak hiç bilmiyorum
Ben yarın tam dönüyorum inşallah yazıcam menüleri de sporları daYarından itibaren eksik menü görmek istemiyorum
Ben kaç haftadır tanıyorum ben bile inandımAy hemen inandım bende hahahah
Hiç korkma canım zamanla alısıyor insan gercekten ben ilk ehliyeti alırken de ben alamam yapamam diyordum ehliyeti aldım ama 11 yıl oldu kullanmak nasip olmamıstıBende araba kullanmak çok istiyorum. Nişanlım sakaryada ilçede yaşıyor biraz daha kırsal öyle otobüstür minibüstür pek yok nerde yaşayacağımızda belli değil. Kendimizi toparlarsak almak istiyoruz da korkuyorum ben başkası sürerken bile nasıl olcak hiç bilmiyorum
Hadi bakalım bekliyorum yarınBen yarın tam dönüyorum inşallah yazıcam menüleri de sporları da
Aa bende 2008 de aldım .ama ozamandir sürüyorum2008 de ehliyeti aldım kullanma fırsatım olmamıstı gercekten bazen cok gerek oluyor araba oluyor hareket ettiremiyordum bugün denedim beklediğimden iyi kullandım
Evde yoğurt kalmamıştı ne yesemki yok acikmamda biraz protein olsaydı iyidiAfiyet olsun canım menün cook az geldi bana aksam acıkmaz mısın
Kız okadar kilo verdim artık 17 yim ne varKız eski mesajlarına baktım yanlış bişey demiyim diye 30lu bişeyler vardı dedim abla diyim yayanlış kişiyemi baktım yoksa
Gerçekten yarisiymisDogru kişiye bakmıssın canım yasının yarısını söylemis
Ay hemen inandım bende hahahah
Ne var zayıfladıkça yaşım kuculuyorBen kaç haftadır tanıyorum ben bile inandım
Ne güzel yaa insallah bende sürebilirim bundan sonraAa bende 2008 de aldım .ama ozamandir sürüyorum
Yogurt olsa güzel olurmus onun yerine ciğ kuruyemis de olabilir belkiEvde yoğurt kalmamıştı ne yesemki yok acikmamda biraz protein olsaydı iyidi
Çok güzel birşey kendini çok özgür hissediyorsun otomatik vitesi çok tavsiye ederim11 yıl sonra ilk defa araba kullandım korkuyordum süremem diye ama korktugum gibi olmadı
Ben ehliyetimi aldım bekardim babam bana arabasını vermeye cesaret edemedi evlendim kocam sıfır arabasını verdi bana ikinci seferdeBende araba kullanmak çok istiyorum. Nişanlım sakaryada ilçede yaşıyor biraz daha kırsal öyle otobüstür minibüstür pek yok nerde yaşayacağımızda belli değil. Kendimizi toparlarsak almak istiyoruz da korkuyorum ben başkası sürerken bile nasıl olcak hiç bilmiyorum
Kesinlikle cok güzel canım bazen evde araba oluyor işim oluyor gidemiyorum o yüzden öğrenmem gerekiyorÇok güzel birşey kendini çok özgür hissediyorsun otomatik vitesi çok tavsiye ederim
Kaptancimmm sana uydum protein olsun diye Quark aldım zor bitirdim..midem sistiNe güzel yaa insallah bende sürebilirim bundan sonra
Yogurt olsa güzel olurmus onun yerine ciğ kuruyemis de olabilir belki
Afiyet olsun canım ama aksam daha tehlikeli yemek yiyebilirdin :))Kaptancimmm sana uydum protein olsun diye Quark aldım zor bitirdim..midem sisti
Hayırlı akşamlar canım ❤Kızlar hayırlı akşamlar ❤
Bugünkü menüm;
9:30 1/2 dilim ev ekmeği
1 avuçtan az karışık çerez
12:00 kahvaltı
2 yumurtadan az yağlı omlet
Şekersiz küçük çay
1 yeşil elma
13:30 ara kiraz saplı form çay
17:30 akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
3/4 küçük patatesli dana haşlama (100 grdan az)
1/4 dilim ev ekmeği
19:30 limonlu yeşil çay
2 lt su
Bugün spor veya yürüyüş yok.
Aleyküm selam hayırlı aksamlar ❤Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar kizceler nasılsıniz
Mart ayında yeni güncelleme geldi eskisi nasıldı hatırlamıyorum bile alısıyor insan kullandıkcaValla siteyi unutmuşum eskisinden çok farklı ne arasam bulamıyorum ben kendimi kaybederim. Burda
Hosgeldiniz masallah ne güzel kilo vermissiniz koruyabildiniz mi merak ettimBende iyiyim hamdolsun sizleri ziyarete geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?