- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Sen öyleysen of ben istanbullarda fink atarım artık hahahah10 yıldır panik atak hastasıyım..
Ve her olayda bidaha tövbe diyip saatlerce ağladım
Ertesi gün yine bindim ..
Esimde gamsız bidaha vermem demez
Hersene birkaç kez sanayideydi ..
En sonki arabamız çok güzeldi tampon inip tamir görüyordu ..başka biyerine zarar vermedim ama
Iyiyim canım sen nasılsın insallah bu sever sınavın cokm güzel gecerNasılsınız kızlar?? ben yine sınava hazırlanıyorum 1 bucuk ay sonra sınavım var umarım ıyı gecersizler umarım ıyısınızdır
Benim amaliyat lik degil kuzum dikkat etmezsen ilerler dedi çok şükür namazı oturarak kıl dedi klozet kullan dedi işte onu yapmıyorum oturup kalkarken zorlamamak lazımGulumse24 menüsküsü kilo çok etkiliyomuş bak dahada ağırlaşır hastalığın. Müstakbel kaynanam kilolu 100ü aşkın bence oda ameliyat oldu ama trabzon ekmeği çok yapıyolar çok yiyolar hiç faydası olmadı ameliyatın
İnş canınOlmuş baya bende 4 5 ayda aldınız sandım
Neyse hadi bakalım veririz birlikte
Ehliyeti alırken eşim öğretmişti (oda yeni öğreniyordu bu aradaSen öyleysen of ben istanbullarda fink atarım artık hahahah
Iyiyim canım sen nasılsın insallah bu sever sınavın cokm güzel gecer
Tesekkur ederim canim ❤Zipzip- gülümse25 için ben yazıyorum canım
ADINIZ: Gülseren
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 99
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takımdan mezun oldum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yememe dikkat etmedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski formuma dönmek geri dönmek istiyorum
Öyle düşünme canım herseyde bir hayır vardır insallah bu sefer olacak bol calıs sınav sonrası yine gel zayıflamayaÇok sagol cnm umarım bu sefer kurtulurum hayatım mahvoldu
Ayyy canım. Çok Tşk ederimZipzip- gülümse25 için ben yazıyorum canım
ADINIZ: Gülseren
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 99
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takımdan mezun oldum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yememe dikkat etmedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski formuma dönmek geri dönmek istiyorum
Çok memnun oldum canım zamanla birbirimizi taniycaz artık hepimize kolay gelsinTesekkur ederim canim ❤
Gulumse24 hosgeldin canım bende elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorum
Bende cook memnun oldum canım ❤Çok memnun oldum canım zamanla birbirimizi taniycaz artık hepimize kolay gelsin
Siz emziriyorsunuz diye biliyordum.gulenyuzumsunsen nerelerdesin. Ben yarın oruç tutacağım sen başlayacak mısın?
Ba ba ba ba ne çekmişsiniz haberim yokmuşImm birazcık
Öyle düşünme canım herseyde bir hayır vardır insallah bu sefer olacak bol calıs sınav sonrası yine gel zayıflamaya
Bide bişey soracağım emziriyorsaniz ayranasi detoksu yapabilir miyim.? Yapabilirsem kaç gün yapabilirim?gulenyuzumsunsen nerelerdesin. Ben yarın oruç tutacağım sen başlayacak mısın?
Ek gıdaya başladık ya artık haftada 2 gün tutalım diye düşündüm bakalım yarın bi deneyeceğim. Ramazanda 4 aylıktı bebeğim tutamadım.Siz emziriyorsunuz diye biliyordum.
Oruç etkilemez mi?
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner dedikleri bu olsa gerek yaşasın kötülükBa ba ba ba ne çekmişsiniz haberim yokmuşneyse bu sefer ben de sizle aynı kefedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?