Bence yapmayın baya toksin atılıyor sütle bebeğe geçebilir. Bir de hep gaz yapan şeyler bebeği huzursuz edebilirBide bişey soracağım emziriyorsaniz ayranasi detoksu yapabilir miyim.? Yapabilirsem kaç gün yapabilirim?
Dikkat et allah korusun ilerlersr ameliyatında pek faydası olmuyorBenim amaliyat lik degil kuzum dikkat etmezsen ilerler dedi çok şükür namazı oturarak kıl dedi klozet kullan dedi işte onu yapmıyorum oturup kalkarken zorlamamak lazım
Hamile tutmadı emzirdi tutmadı yeter bence zamanı geldi yedikleri günlere saysınSiz emziriyorsunuz diye biliyordum.
Oruç etkilemez mi?
Allahım ne cesaret ya şuan araba sürme konusunda idolüm sensinEhliyeti alırken eşim öğretmişti (oda yeni öğreniyordu bu arada)
Kursa gitmeye gerek duymadım. Yokuşta vs durunca geri kalkmayi bilmiyordum.
Birgün AVM katlı otoparkına ikinci katta dik bir yokuşta önümdeki durmasinmi kaldım orda ...
Arkan araba dolu ,dik yokuş arkaya gitsem yandım ..napcam bilmiyorum da ..
O güne kadarda hiç öyle yokuş vs gitmedimki yapamam diye..
O an yapacak bişey yok
bismillah dedim bir kalktım ..
Ve ilk kez arkaya kaçırmadan çıktım
O ilk oldu bidaha yokustanda korkmadim
Nerden çağırdım ben seni acabaKeser döner sap döner gün gelir hesap döner dedikleri bu olsa gerek yaşasın kötülük
kaptanım o kırbaçtan bende istiyorumNerden çağırdım ben seni acaba
Zipzip- kaptan vur buna kırbacı iliğini kurut benle dalga geçecek hali kalmasın
Bizde seni özledik canımTabıkı cnm kazanım ilk ısım bu zaten hepinizi cokkk özledım ben
Hiç kırbac kullanmamıstım ama senden az ders alayım bariNerden çağırdım ben seni acaba
Zipzip- kaptan vur buna kırbacı iliğini kurut benle dalga geçecek hali kalmasın
Tamam sanada gelecek o zamankaptanım o kırbaçtan bende istiyorum
Hiç sorma bende verdiklerimi geri aldım tabi az miktarını :))
Nerdeyse benim yarım kadarsın kaptanım oda bişey mi demek yine gurubun en kidemlisin benimBizde seni özledik canım
Hiç kırbac kullanmamıstım ama senden az ders alayım bari
Tamam sanada gelecek o zaman
Hiç sorma bende verdiklerimi geri aldım tabi az miktarını :))
74 den 51 e düştüm simdi 56 kiloyum :)))
Boyum kısa canım ama simdiki kilom yinede cok kötü değil ama belki sizle yeniden kilo veririm :))Nerdeyse benim yarım kadarsın kaptanım oda bişey mi demek yine gurubun en kidemlisin benim
Ne zaman izne ayrıldın 3 ay oldu mu az sonra bakıp yazayım canım
Bilmiyorumki olmustur insallahNe zaman izne ayrıldın 3 ay oldu mu az sonra bakıp yazayım canım
17 mayisda ayrilmisimNe zaman izne ayrıldın 3 ay oldu mu az sonra bakıp yazayım canım
Aramıza hoşgeldin canım inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağızZipzip- gülümse25 için ben yazıyorum canım
ADINIZ: Gülseren
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 99
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takımdan mezun oldum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yememe dikkat etmedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski formuma dönmek geri dönmek istiyorum
***13. Takım 622. Etap*** Etap BirincisiBilmiyorumki olmustur insallah
Iyi geceler ablacım ❤İyi geceler herkese ben evime döndüm çok şükür, tatil bitti artık sağlıklı beslenme ve spor zamanı
Himm pofff matematik sifir bende kac yapyo %5***13. Takım 622. Etap*** Etap Birincisi
madamhd(82.1/80.7/1.4/%1.71)
gulenyuzumsunsen(68.8/68.7/0.1/%0.15)
Mumu85(83.2/83.3/-0.1/%-0.12) İzne ayrılmak istiyor.
baktım geldim süre dolmus ama kilonun yüzde 5 fazla olması lazım listeye girebilmen için
87.5 kilo olman gerekiyor listeye girebilmek için yada 83.3 altında olup direk girebiliyorsunHimm pofff matematik sifir bende kac yapyo %5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?