Himm tmm canim.tesekür ederim 86 kiloyum yukari.cikmaya niyetim.yok 83.3 olayim.ben en.iyisi87.5 kilo olman gerekiyor listeye girebilmek için yada 83.3 altında olup direk girebiliyorsun
Rica ederim canım o rakamları görmemen daha iyi olur 83.3 e 2-3 haftada ulasırsın zatenHimm tmm canim.tesekür ederim 86 kiloyum yukari.cikmaya niyetim.yok 83.3 olayim.ben en.iyisi
Insallah diyelim :)Rica ederim canım o rakamları görmemen daha iyi olur 83.3 e 2-3 haftada ulasırsın zaten
O zaman senden de duzenli menü ve kilo bildirimi bekliyorumInsallah diyelim :)
Kilomu hem merak ediyorum hemde çok korkuyorum bugün kesin artı olur regl dönemindeyim ve yolculuktan dolayı ayaklarım şişti ödem varIyi geceler ablacım ❤
Hadi bakalım insallah sağlıklı beslenme ve spora kaldıgın yerden devam edeceksin
Kilonu cok merak ediyorum sabah bildiirmi unutma
Yok canım ben hala dişimden perişanıngulenyuzumsunsen nerelerdesin. Ben yarın oruç tutacağım sen başlayacak mısın?
Geçmiş olsun canım dişi kötü olan sen miydin snglmlk gibi kalmış aklımda. Ben de tutamadım zatenYok canım ben hala dişimden perişanın
İnşallah tutarız önümüzdeki günlerdeGeçmiş olsun canım dişi kötü olan sen miydin snglmlk gibi kalmış aklımda. Ben de tutamadım zaten
İnşallah canım sen iyileş de ben beklerim seniİnşallah tutarız önümüzdeki günlerde
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
O zaman bugün gercek kilon olmaz cuma günü belli olurKilomu hem merak ediyorum hemde çok korkuyorum bugün kesin artı olur regl dönemindeyim ve yolculuktan dolayı ayaklarım şişti ödem var
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Gece bebek uyutmadı bi türlü. 3 ü geçmişti uyuduğunda. Kalkayım bi şeyler yiyim diye düşünürken dalmışım bi kalktım 4:52 olmuştu saat. İmsak geçmiş. Oruç kaldı bu gün. Sabah ta kızın çığlık çığlık bağırmasına kalktım o sinirle 2 tane çikolata yedim
Çok Tşk ederim hoş buldum canım sende evine hoş geldin tatlımAramıza hoşgeldin canım inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız
Evet ödem çok ama kilo almışım, artık düzenli ve sağlıklı beslenme zamanı, başaracağım kararlıyımGünaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
O zaman bugün gercek kilon olmaz cuma günü belli olur
Günaydın canım ❤
Allah kolaylık versin canım cocuklarla ugrasmak cook zor ama sabah cikolata yedin diye bırakmak yok diyete devam
Teşekkür ederim canımÇok Tşk ederim hoş buldum canım sende evine hoş geldin tatlım
Tebrikler canımKızlar günaydın ❤
Cuma: 65.00 kg
Pazartesi: 64.4 kg
Fark:-600 gr
O kadar baklava, dondurma tere etki yaptı demek ki bayramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?