Yok canım bırakmamGünaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
O zaman bugün gercek kilon olmaz cuma günü belli olur
Günaydın canım ❤
Allah kolaylık versin canım cocuklarla ugrasmak cook zor ama sabah cikolata yedin diye bırakmak yok diyete devam
Çok teşekkür ederim cnmTebrikler canım
Cnm çok geçmiş olsun, inşallah hızlıca geçer boğazın. Biz annelerin hasta olma lüksü bile yok ne yazık kiYok canım bırakmam
Boğazım da şişmiş kendimi kötü hissediyorum
Geçmiş olsun canım, bende nezle oluyorum galiba ,bir taraftan yol yorgunluğu birde misafir getirdik yanımızda dinlenmek hayal olduYok canım bırakmam
Cnm sanada çok çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım, bende nezle oluyorum galiba ,bir taraftan yol yorgunluğu birde misafir getirdik yanımızda dinlenmek hayal oldu
Cnm çok geçmiş olsun, inşallah hızlıca geçer boğazın. Biz annelerin hasta olma lüksü bile yok ne yazık ki
Sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım, bende nezle oluyorum galiba ,bir taraftan yol yorgunluğu birde misafir getirdik yanımızda dinlenmek hayal oldu
Güzel eksi canım tebrik ederimKızlar günaydın ❤
Cuma: 65.00 kg
Pazartesi: 64.4 kg
Fark:-600 gr
O kadar baklava, dondurma tere etki yaptı demek ki bayramda
Evet ödem çok ama kilo almışım, artık düzenli ve sağlıklı beslenme zamanı, başaracağım kararlıyım
Evet en son 86 ile ayrılmıstın birazı ödem olsa 1-2 haftaya yeniden listeye girersinEn son 86 kiloydum galiba
Bugün : 88.7
Tamam canım bırakmak yok bu sefer basaracagız hep birlikteYok canım bırakmam
Gecmis olsun ablacım hava değişimi etkilemis olabilir misafir olmasaydı keske dinlenirdinGeçmiş olsun canım, bende nezle oluyorum galiba ,bir taraftan yol yorgunluğu birde misafir getirdik yanımızda dinlenmek hayal oldu
Aklımdaydı ama unutmusum bugün oldugunu:))
Pastamı hani nerdeeeeee
Pasta demisken pasta yapmam gerekiyor ama yarın insallah yaparım
İlk günden yoldan çıkarmayın beni lütfenPasta demisken pasta yapmam gerekiyor ama yarın insallah yaparım
Yok yok size yapmıyorumİlk günden yoldan çıkarmayın beni lütfen
BEn bilmem kız taa 10 gün önceden söylediPasta demisken pasta yapmam gerekiyor ama yarın insallah yaparım
Yok sanaPastamı hani nerdeeeeee
Yaaa teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?