Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canım bırakmam
Boğazım da şişmiş kendimi kötü hissediyorum

Cnm çok geçmiş olsun, inşallah hızlıca geçer boğazın. Biz annelerin hasta olma lüksü bile yok ne yazık ki

Teşekkür ederim. Kaynamış suya limon zencefil kattım inşallah faydası olur
Geçmiş olsun canım, bende nezle oluyorum galiba ,bir taraftan yol yorgunluğu birde misafir getirdik yanımızda dinlenmek hayal oldu
Sana da geçmiş olsun misafirle daha zor olur

Kızlar günaydın ❤

Cuma: 65.00 kg
Pazartesi: 64.4 kg
Fark:-600 gr

O kadar baklava, dondurma tere etki yaptı demek ki bayramda
Güzel eksi canım tebrik ederim
Evet ödem çok ama kilo almışım, artık düzenli ve sağlıklı beslenme zamanı, başaracağım kararlıyım

En son 86 kiloydum galiba
Bugün : 88.7
Evet en son 86 ile ayrılmıstın birazı ödem olsa 1-2 haftaya yeniden listeye girersin
Yok canım bırakmam
Boğazım da şişmiş kendimi kötü hissediyorum
Tamam canım bırakmak yok bu sefer basaracagız hep birlikte
Cook gecmis olsun havalar serinledi dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun canım, bende nezle oluyorum galiba ,bir taraftan yol yorgunluğu birde misafir getirdik yanımızda dinlenmek hayal oldu
Gecmis olsun ablacım hava değişimi etkilemis olabilir misafir olmasaydı keske dinlenirdin
Iyiki dogdun Kirmizi pabuc um mutlu yillarrr allah sevdiklerinle hayirli uzun guzel omurler versin
Aklımdaydı ama unutmusum bugün oldugunu:))

Iyiki dogdun Kirmizi pabuc um mutlu yillarrr allah sevdiklerinle hayirli uzun guzel omurler versin
Kirmizi pabuc canım dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yasların olsun ❤❤
Kirmizi pabuc doğum günün kutlu olsun cnm ❤ Nice güzel yaşlara

Kirmizi pabuc iyi ki doğdun sevdiklerinle mutlu yıllar
Havai fişekler benden pasta Zipzip- ten
Yaaa teşekkürler kızlar ben unutmuşum P Prensesimin Annesiyim prenses anası ilk sen hatırlamışsın Konyalı olmak bunu gerektirirdi sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…