Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnternetten aldım ya eşimin göndermesi lazım geri. Uğraşmıyor o da. Neyse bakalım salaş salaş giyeyim napayım bi de ne zamandır bakıyorum zor beğenmiştim
Anladim onlarin bedenleri hep sıkıntı oluyor ya ablam bana 42 soylemisti 42 yazmasina rağmen daha kucuk beden gelmisti neyseki zayifladim ve giyebildim )))

İnternetten aldım ya eşimin göndermesi lazım geri. Uğraşmıyor o da. Neyse bakalım salaş salaş giyeyim napayım bi de ne zamandır bakıyorum zor beğenmiştim
Ben 82 ile başladım ozaman 46 bedendim Xl giyiyordum sonra kilo verince bı alisverise gittim 42 çok rahat oldu M giymeye başladım çok güzel bir mutluluk sahiden Anka sen daha önceden de çok güzel basarmissin yine başarırsın
Ben doğum yaptığımda 1-2 kişi çok kilo almışsın demişti o beni gaza getirmişti
Senin çevreyi tanisak birini dolduralim seni gazlasin

Sen "Beden Eğitimi" alanında akademisyen olacak kadınmışsın da işte,arada kalça sıkıntı yapmasaydı neler olurdu düşünemiyorum :)))))
Ayyy ne güzel olurmuş aslında. Hareket edeyim yuzeyim koşayım nasıl seviyorum bunları anlatamam. Bu arada yüzme kursum bitti, oğlanın okulundaki havuza taktım kafayı, giriş izni de aldım çok şükür. İnşallah plan yaparsam yüzmeye devam.

Sen nerelerdesin bu arada, okuyup cikiyorum pek goremiyorum seni. İyisin dimi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…