Benim mutfakla aram yok Neyse ki tek derdim ekmek ve abur cubur :))Evet yaa mutfağın önünden geçerken kilo alangillerden ben
Eylüle ertelersen diyeti onlar sana dar olacak göndermeİnternetten aldım ya eşimin göndermesi lazım geri. Uğraşmıyor o da. Neyse bakalım salaş salaş giyeyim napayımbi de ne zamandır bakıyorum zor beğenmiştim
Bana bak takımı üstüne salarım görürsünKilolu değil şişko
Sende bendensinBenim mutfakla aram yok Neyse ki tek derdim ekmek ve abur cubur :))
Neyse ki benim de vaktim yokBenim mutfakla aram yok Neyse ki tek derdim ekmek ve abur cubur :))
Hepinizi toplar üstünüze oturum kimildayamazsiniz bilemBana bak takımı üstüne salarım görürsün
Anladim onlarin bedenleri hep sıkıntı oluyor ya ablam bana 42 soylemisti 42 yazmasina rağmen daha kucuk beden gelmisti neyseki zayifladim ve giyebildim )))İnternetten aldım ya eşimin göndermesi lazım geri. Uğraşmıyor o da. Neyse bakalım salaş salaş giyeyim napayımbi de ne zamandır bakıyorum zor beğenmiştim
Sende bendensin
Ben 82 ile başladım ozaman 46 bedendim Xl giyiyordum sonra kilo verince bı alisverise gittim 42 çok rahat oldu M giymeye başladım çok güzel bir mutluluk sahidenİnternetten aldım ya eşimin göndermesi lazım geri. Uğraşmıyor o da. Neyse bakalım salaş salaş giyeyim napayımbi de ne zamandır bakıyorum zor beğenmiştim
Ahh abur cuburlar tek zaafımBenim mutfakla aram yok Neyse ki tek derdim ekmek ve abur cubur :))
İki gündür sıfır kaçamak helal olsun bana
Sayım mi yapicanAz kaçtım 1 gibi gelirim
Ayyy ne güzel olurmuş aslında. Hareket edeyim yuzeyim koşayım nasıl seviyorum bunları anlatamam. Bu arada yüzme kursum bitti, oğlanın okulundaki havuza taktım kafayı, giriş izni de aldım çok şükür. İnşallah plan yaparsam yüzmeye devam.Sen "Beden Eğitimi" alanında akademisyen olacak kadınmışsın da işte,arada kalça sıkıntı yapmasaydı neler olurdu düşünemiyorum :)))))
Evet 1 de kimse olmuyorSayım mi yapican1de kimi bulacaksın burda ben çıkarken kapıları kilitlerim gözün arkada kalmasın
Yaa ben birde surekli icindeyim abur cuburlarin benim isim daha zorAhh abur cuburlar tek zaafım
Geçmiş olsun canım, inşallah zamanla azalair.Amin canım kiziminda yüzünde ensesinde elinde karnında var
Menulere bakarimSayım mi yapican1de kimi bulacaksın burda ben çıkarken kapıları kilitlerim gözün arkada kalmasın
Tatildeyim ama sen istedin bu hafta da rakip olalım kimse yok diye, ben de asıldım spora yineSen tatilde değil misin yemek yesene tatlı yesene ne işin var sporla
Marketmi isletiyorsunuzYaa ben birde surekli icindeyim abur cuburlarin benim isim daha zor
Amin canım inşallah geçer şu an küçük takmıyor ama ileride inşallah geçerGeçmiş olsun canım, inşallah zamanla azalair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?