O beni bilemedi yaa. seçtikten sonra farketti sporlarimi. Bı de vücudum bu kadar spora karşılık iyi kilo verse içim yanmayacak ama Gram gram gidiyor.Kadın tatilde bile durmuyor anka nasıl bir rakip seçtin kendine
Eylül'de seninle yarışmak isterim kilolarimiz yakınTatildeyim ama sen istedin bu hafta da rakip olalım kimse yok diye, ben de asıldım spora yine
Ya tatlım bak hep diyorum sen 4 çocukla benden daha çok spor yapmış sayılıyorsun. Sadece kacamaklara son desen beni hayli hayli geçersin.Bilmiyorum valla yaa yetişemiyorum hatuna çatlıyorum kıskançlıktan
Evet ya menüleri burdada paylaşsak en azından taşlayacak iki yarışmacı buluruzMenulere bakarim
Valla en büyük hedefim iyi kilo verip dönmek canım. Dönene kadar kilo bildirimi de yapmiycam belki güzel bir sürpriz olur hepimize. Amin inşallah.Yok yok verir merak etme canim :))
Ne güZel iste herkes hedefine ulasmis olacak
Süpersin canim kilo vererek döneceksin aramiza
Iyi geceler canım
Tatildeyim ama sen istedin bu hafta da rakip olalım kimse yok diye, ben de asıldım spora yine
Hayırdır bı yere mi gidiyorsun canım, buraya giriş var çıkış yok haberin olsun.İnşallah canım Rabbim yolunu açık etsin inşallah
Gördüğüm en ilgili kaptansin sürekli burdasın biz buna pek alışkın değiliz
Eylül'de inşallah kendimi toparliycam aranıza tam motive katilicam
Neeeeee benim üzerime gül mü koklayacaksınEylül'de seninle yarışmak isterim kilolarimiz yakın
Darısı başıma inş Allah kararlıyım bu kez hedefim 70Valla en büyük hedefim iyi kilo verip dönmek canım. Dönene kadar kilo bildirimi de yapmiycam belki güzel bir sürpriz olur hepimize. Amin inşallah.
Bu arada yarın düğün olduğu için kilo yüzünden giremedigim elbiselerimi denedim, hepsi coookk güzel oldu. Çok mutluyum. Daha önce mağazada büyük bedenini bulamadığım ama çok beğendiğim için üzerime olmayan bı gömlek almıştım. O bile çok rahat oldu. Kıyafetlerle çok farkettim verdiğim kiloyu. Bayağı güzel motivasyon oldu.
Senin eşin de zayiflayinca kıskanmaya mi başladı yoksaBen kendimi çok kilolu görüyorum . Kendime evde giymek için kıyafetler aldım. XL almıştım hepsi çuval gibi oldu. Salaş salaş dolaşıcam artıkşimdi bi de kilo verince hiç olmayacak onlar. Eşime geri gönder dedim giy işte rahat rahat dedi
Yok burdayım canım ama yiyiyorumHayırdır bı yere mi gidiyorsun canım, buraya giriş var çıkış yok haberin olsun.
Ben bi motive olabilsem bi deri bi kemik kalacaksın o zamanTatildeyim ama sen istedin bu hafta da rakip olalım kimse yok diye, ben de asıldım spora yine
Degistirsene o zaman canım, motivasyonunu bozar bence.Bunların kesimi bol sanırım M bile olurmuşkısa boylu ve kilolu gösterdi
Yok yahu bunlar ev kıyafeti zatenSenin eşin de zayiflayinca kıskanmaya mi başladı yoksa
Aynen ya evin her yeri ayna bi de. Ama ben gidemem kargo çok uzak.Degistirsene o zaman canım, motivasyonunu bozar bence.
Ben de sizdenim ekmek konusunda. Abur cubur çok dert değil neyse ki.Sende bendensin
Çayın yanında olmazsa olmazim illa bişey ler olacak yoksa çay hiç sarmıyor malesefBen de sizdenim ekmek konusunda. Abur cubur çok dert değil neyse ki.
Kim çikolata yiyorAnka gaz vermede üstüne yok seni rakip seçti sen spor yapıyorsun o çikolata yiyo beni davet etti birlikte başlayalım dedi Eylüle erteliyor
Gördüm gördüm bayram çikilatalarini nasıl gömdügünüKim çikolata yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?