Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen "Beden Eğitimi" alanında akademisyen olacak kadınmışsın da işte,arada kalça sıkıntı yapmasaydı neler olurdu düşünemiyorum :)))))

Amin canım kiziminda yüzünde ensesinde elinde karnında var

Sen tatilde değil misin yemek yesene tatlı yesene ne işin var sporla

Canım online diyette iyi oluyor hergun mesaj atıyorsun biryere oturmaya gittin mesela resim at sunu şunu ye bunu yeme diyor ben iki ayda 9.5 kilo vermiştim bende basliycam sanırım bu gidişle

Patron Adanalı'ymış, sağı solu belli olmayabilir her an tepesinin tası atıp kaldırmadan mezun olayım Böyle giderse takımın çoğu pro olacak
Yok yok verir merak etme canim :))
Ne güZel iste herkes hedefine ulasmis olacak
Süpersin canim kilo vererek döneceksin aramiza
Herkese iyi geceler
Iyi geceler canım

Canım online diyette iyi oluyor hergun mesaj atıyorsun biryere oturmaya gittin mesela resim at sunu şunu ye bunu yeme diyor ben iki ayda 9.5 kilo vermiştim bende basliycam sanırım bu gidişle
Benim bu diyetisyen de bitti yenisine mi başlasam napsam
Canan Karatay online diyet yapsa. Ben elimde ekmekle foto yollasam o bana çabuk bırak ekmeği diye bağırsa

Benim bu diyetisyen de bitti yenisine mi başlasam napsam
Canan Karatay online diyet yapsa. Ben elimde ekmekle foto yollasam o bana çabuk bırak ekmeği diye bağırsa
Bu diyetisyen isleri iyi gidiyor sanirim bu sene yeniden sinava girmeyi dusunuyorum diyetisyen mi olsam acaba

Bu diyetisyen isleri iyi gidiyor sanirim bu sene yeniden sinava girmeyi dusunuyorum diyetisyen mi olsam acaba
Bence olmalısın çok talep gören bir meslek hiç önemini yitirmez ben olmak isterdim Instagram'da bile çok talep görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…