Al bencede ablaBu arada hanımlar burda kaptanıma yazıp çıkıyorum. Normalde böyle değilim cana yakınım. Okul açılsın görün beni. Hepinizi çok öpüyorum kader arkadaşlarımiyi geceler diliyorum
Aa alayım canım doğru yaa
Patron Adanalı'ymış, sağı solu belli olmayabilir her an tepesinin tası atıp kaldırmadan mezun olayımKac haftadir veriliyor zaten canim konuşmustuk bunu :))))
Sen "Beden Eğitimi" alanında akademisyen olacak kadınmışsın da işte,arada kalça sıkıntı yapmasaydı neler olurdu düşünemiyorum :)))))Kızlar geçmişi biraz okumaya çalıştım hepsine cevap veremedim kusura bakmayın. Sporumu yazıp kacacam sadeceAnka
Leslie 1 mil 15 dakika
Jillian level 1 30 dakika
Leslie 30 minute boosted walk, adı buydu galibabunları hiç ara vermeden ardı ardına yapıyorum bu arada.
Amin canım kiziminda yüzünde ensesinde elinde karnında varSistes tetikliyor bildiğim kadarıyla ama asıl sorun bağışıklık sisteminden oluyormuş eve geldiğimden beri araştırıyorum internetten ama çaresi yok gibi özellikle genital bölgeden yayılma çok oluyormuş benim direk yüzden başladı ama olsun vardır bu dada Bi hayır rabbim dermansız dert vermesin canım
Sen tatilde değil misin yemek yesene tatlı yesene ne işin var sporlaKızlar geçmişi biraz okumaya çalıştım hepsine cevap veremedim kusura bakmayın. Sporumu yazıp kacacam sadeceAnka
Leslie 1 mil 15 dakika
Leslie 30 minute boosted walk, adı buydu galibabunları hiç ara vermeden ardı ardına yapıyorum bu arada.
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim sizede sabır versin inşallah
Kadın tatilde bile durmuyor anka nasıl bir rakip seçtin kendineSen tatilde değil misin yemek yesene tatlı yesene ne işin var sporla
Ada geçmişi okuyamadım diyetisyenemi basliyorsunTamam canım mutlaka paylaşırım)
Kadın tatilde bile durmuyor anka nasıl bir rakip seçtin kendine
Canım online diyette iyi oluyor hergun mesaj atıyorsun biryere oturmaya gittin mesela resim at sunu şunu ye bunu yeme diyor ben iki ayda 9.5 kilo vermiştim bende basliycam sanırım bu gidişleYarın diyetisyenden randevu alacam perşembe günü için .... disipline girmem gerek yoksa bu kadar emeğime yazık olacak... şekerli şeyler çok yiyorum....her hafta kontrol yapıyormuş aradım konuştum.. ben 3 öğün istemiyorum dedim ..tamam size uygun bir proğram oluştururuz gelince detaylı konuşuruz dedi....
Yok yok verir merak etme canim :))Patron Adanalı'ymış, sağı solu belli olmayabilir her an tepesinin tası atıp kaldırmadan mezun olayımBöyle giderse takımın çoğu pro olacak
Süpersin canim kilo vererek döneceksin aramizaKızlar geçmişi biraz okumaya çalıştım hepsine cevap veremedim kusura bakmayın. Sporumu yazıp kacacam sadeceAnka
Leslie 1 mil 15 dakika
Iyi geceler canımHerkese iyi geceler
Benim bu diyetisyen de bitti yenisine mi başlasam napsamCanım online diyette iyi oluyor hergun mesaj atıyorsun biryere oturmaya gittin mesela resim at sunu şunu ye bunu yeme diyor ben iki ayda 9.5 kilo vermiştim bende basliycam sanırım bu gidişle
Çok tatlısınBenim bu diyetisyen de bitti yenisine mi başlasam napsam
Canan Karatay online diyet yapsa. Ben elimde ekmekle foto yollasam o bana çabuk bırak ekmeği diye bağırsa
Bu diyetisyen isleri iyi gidiyor sanirim bu sene yeniden sinava girmeyi dusunuyorum diyetisyen mi olsam acabaBenim bu diyetisyen de bitti yenisine mi başlasam napsam
Canan Karatay online diyet yapsa. Ben elimde ekmekle foto yollasam o bana çabuk bırak ekmeği diye bağırsa
Biz gireceğiz Laydline ileBu diyetisyen isleri iyi gidiyor sanirim bu sene yeniden sinava girmeyi dusunuyorum diyetisyen mi olsam acaba
Bence olmalısın çok talep gören bir meslek hiç önemini yitirmez ben olmak isterdim Instagram'da bile çok talep görüyorBu diyetisyen isleri iyi gidiyor sanirim bu sene yeniden sinava girmeyi dusunuyorum diyetisyen mi olsam acaba
Bende bilseydim ilahiyati okumaz diyetisyenlik okurdum artık geçBiz gireceğiz Laydline ilesen de katıl. Burda bedava yapıyosun
Bu yıl gireceğiz işte sınava niye geç olsunBende bilseydim ilahiyati okumaz diyetisyenlik okurdum artık geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?