37 yaşında 3 çocukla yapamamBu yıl gireceğiz işte sınava niye geç olsun
Evet 3 çok zor olur37 yaşında 3 çocukla yapamam
Tamam bende girecektim zaten bu sene bende diyetisyenlik secerim birlikte okuruz:))Biz gireceğiz Laydline ilesen de katıl. Burda bedava yapıyosun
Gecen senede düşündüm de nedensee sinava girmedim bu sene kardesimle girecegim:))Bence olmalısın çok talep gören bir meslek hiç önemini yitirmez ben olmak isterdim Instagram'da bile çok talep görüyor
Niye gec olsun ki canim daha gencsinBende bilseydim ilahiyati okumaz diyetisyenlik okurdum artık geç
Afiyet olsun canim hastaligi cabuk atlatirsin insallahBen dün de menü yazmadım dimi neyse bu gün yazayım
Sabah 1 simit 1 KK peynir (hasta olunca kahvaltı hazırlayamadım)
Öğle 1 kase tarhaba çorbası
Akşam 19:00 1 tabak bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Aralarda zencefil, kahve, çay var
Su 2,5 lt
Spor yok
İnşallah canım Rabbim yolunu açık etsin inşallahTamam bende girecektim zaten bu sene bende diyetisyenlik secerim birlikte okuruz:))
Gecen senede düşündüm de nedensee sinava girmedim bu sene kardesimle girecegim:))
Niye gec olsun ki canim daha gencsin
Amin canim güZel dileklerin icin çok tesekkur ederimİnşallah canım Rabbim yolunu açık etsin inşallah
Gördüğüm en ilgili kaptansin sürekli burdasın biz buna pek alışkın değiliz
Eylül'de inşallah kendimi toparliycam aranıza tam motive katilicam
Bende mi Eylüle ertelesemAmin canim güZel dileklerin icin çok tesekkur ederim
Bekar ve calismayan biri olarak vaktim çok canim ama sizlerle olmayi seviyorum
Bende tam olarak eylulde yeniden diyete ve spora baslicam simdi yapamiyorum evde duzen yok simdi
Yok canim sen erteleme ama bir kac gun iyileşmek icin erteleBende mi Eylüle ertelesem
Seni gebertirim beni yanına getirme pazartesi başladık mızıkçılık yapmaBende mi Eylüle ertelesem
İştahım yok zaten şimdi. Benim de yok acelem aslındaYok canim sen erteleme ama bir kac gun iyileşmek icin ertele
Benim acelem yok o yuzden tam baslamak istiyorum:)
Fazla kilolu değilsin canim ben 74 ken L beden alıyordum:))Ben kendimi çok kilolu görüyorum . Kendime evde giymek için kıyafetler aldım. XL almıştım hepsi çuval gibi oldu. Salaş salaş dolaşıcam artıkşimdi bi de kilo verince hiç olmayacak onlar. Eşime geri gönder dedim giy işte rahat rahat dedi
Gelsene gelseneSeni gebertirim beni yanına getirme pazartesi başladık mızıkçılık yapma
Bunların kesimi bol sanırım M bile olurmuşFazla kilolu değilsin canim ben 74 ken L beden alıyordum:))
senin acelen var yoksa kilo alacaksınİştahım yok zaten şimdi. Benim de yok acelem aslında
Evet yaa mutfağın önünden geçerken kilo alangillerden bensenin acelen var yoksa kilo alacaksın
O zaman yenisini al canim bol bol giyilmez kiBunların kesimi bol sanırım M bile olurmuşkısa boylu ve kilolu gösterdi
Kilolu değil şişkosenin acelen var yoksa kilo alacaksın
İnternetten aldım ya eşimin göndermesi lazım geri. Uğraşmıyor o da. Neyse bakalım salaş salaş giyeyim napayımO zaman yenisini al canim bol bol giyilmez ki
Hatta S al yakinda onlara gireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?