Benide kilo aldıran sey çayın yani boş olmasın evde herdaim abur cubur var .. şimdi hurma incir kayısı yiyiyorumÇayın yanında olmazsa olmazim illa bişey ler olacak yoksa çay hiç sarmıyor malesef
Her zaman beklerimEylül'de seninle yarışmak isterim kilolarimiz yakın
En iyisi evde kalıp spora devam edeyim benSakin kaçma Müge anlı 3eylulde başlıyor köşeyi dönmeden yakalar seni otur oturduğun yerde
Geçmiş olsun canımSende bendensinbenimde dış gebelikten sonra sürekli değerlerim düşük cikiyo D ve B12 doktor iğne verdi ömür boyu kullanıcan dedi ben 3ay kullandım. Bıraktık geçen ay pikniğe gittim ertesi günü sabah kalktım yüzümde lekelenme var doktora gittim krem verdi geçmezse gel dedi gittim doktor yok başka doktora gittim vitiligo dedi moral sıfır bende 1gecede ortaya çıkması normali ya bilgisi olan varmi
Çok iyi olurBu diyetisyen isleri iyi gidiyor sanirim bu sene yeniden sinava girmeyi dusunuyorum diyetisyen mi olsam acaba
Taaaaa pazartesi sabahtı o Çarşambaya geldikGördüm gördüm bayram çikilatalarini nasıl gömdügünü
Bende buzluktan çıkardım gün kurusu kayısı hurmaBenide kilo aldıran sey çayın yani boş olmasın evde herdaim abur cubur var .. şimdi hurma incir kayısı yiyiyorum
Aaaaa o mesajı sen Zeynep’e yazdın sandımdı benHer zaman beklerim(dedi ve yenildi)
Vaayyy bana ihanet etmiş bir deAnka gaz vermede üstüne yok seni rakip seçti sen spor yapıyorsun o çikolata yiyo beni davet etti birlikte başlayalım dedi Eylüle erteliyor
Asıl sen benim üzerime gül koklamissin, bı de kalkmis Zeynep e laf ediyorsun. Hani beni secmistin sen rakip olarak, hani yenilmelere doyamayacaktinNeeeeee benim üzerime gül mü koklayacaksın
yoooo tövbe ne ihaneti ben yapmam öyle şeylerVaayyy bana ihanet etmiş bir de
Bende öyle sandım sanırımAaaaa o mesajı sen Zeynep’e yazdın sandımdı ben
Valla burası sayesinde oldu, iyi ki var 6. Takım. Eminim sen de başaracaksin, hepimiz istediğimiz kilolara geleceğiz.
Darısı başıma inş Allah kararlıyım bu kez hedefim 70
Asıl sen benim üzerime gül koklamissin, bı de kalkmis Zeynep e laf ediyorsun. Hani beni secmistin sen rakip olarak, hani yenilmelere doyamayacaktin
Hadi o zaman motive ol da çabucak zayiflayayimBen bi motive olabilsem bi deri bi kemik kalacaksın o zaman
Kargo evden de alır.Aynen ya evin her yeri ayna bi de. Ama ben gidemem kargo çok uzak.
Ben de oyleydim ama çabuk doyardim. Bı paketin içinden iki bisküvi yeterdi bana.Çayın yanında olmazsa olmazim illa bişey ler olacak yoksa çay hiç sarmıyor malesef
Evrene mesaj yolladım bu hafta 71le geliyorumHadi o zaman motive ol da çabucak zayiflayayim
İade olunca almıyorlar.Kargo evden de alır.
Yok kız ben seni aldatmam, teklif ondan geldi ben de hep beraber rakiplik yaparız diye düşündüm.Aaaaa o mesajı sen Zeynep’e yazdın sandımdı ben
Ben 1kez mezun oldum ama sanırım ikinci kez o hatayı yapmam burayı bırakmamam lazımValla burası sayesinde oldu, iyi ki var 6. Takım. Eminim sen de başaracaksin, hepimiz istediğimiz kilolara geleceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?