Bekliyorumtmm resim aticam sana
Ben 35 oldum. Senin 25, yaş mı yoksa şehir mi.Burda en kıdemli kim yaş olarak kızlar
HosbulduuumHoş geldin canımcımbenden 2yas küçüksün
Hoşgeldin alvillaHoş buldumayy inşallah
HosbuldumHoşgeldin alvilla
Doğru uyumam lazım demi çöpsüz üzümüm nede olsa çocuk derdim yokBekliyorum
Yatsana sen niye yatmıyorsun. 11 de yat 2 den itibaren leptin çalışsın yağ yaksın. 1 e kadar oturulur mu
Yaş 33 şehir 25 canım bir zamanlar 25yasindaydim ne ara 33oldumBen 35 oldum. Senin 25, yaş mı yoksa şehir mi.
Canım buranın ilk sayfasına bakınca orda menü sayfamizin linki var. Yarın akşam oraya tüm gün içinde yediklerini saat ve miktar belirterek yazıyorsun. Bizimkilere bakıp öyle yazarsın. Su ve yaptığın sporu da menünun altına yazıyorsun. Diğer menüleri de yorumlaman gerekiyor. Bir iki gün içinde takip ederek öğrenirsin.Hanımlar bilgisi olan cevap verebilirmi bem şuan diyetteyim zaten sabah kalkınca ne yapicam yediklerimi atmaya baslaiyimmi yarın
Hastaneye neden gittin hayırdırDoğru uyumam lazım demi çöpsüz üzümüm nede olsa çocuk derdim yokuykum yok hastaneden geldim 1saat kadar uyudum saat 4de eşimi kaldiricam işe sonra tekrar yatış
30 zormuş yaa, ben de öyle oldum. Bu arada eşimin şehri de 25 ondan sordumYaş 33 şehir 25 canım bir zamanlar 25yasindaydim ne ara 33oldum
Cildiyeye gittim anlattimyaHastaneye neden gittin hayırdır
Abbowww dadaşız he30 zormuş yaa, ben de öyle oldum. Bu arada eşimin şehri de 25 ondan sordum
Bu gün mü oldu oCildiyeye gittim anlattimyasenin uykun gelmiş git. Yat
Ben geldim kimse kalmamis
Evet evet tamda bugündüBu gün mü oldu oben önceden oldu sandım ya.
Bebek uyursa uyuyacağım
Ben burdayımBen geldim kimse kalmamis
Pardon canım ben onu anlayamamışımEvet evet tamda bugündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?