Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canım neler yedin içtin menü paylasımı yap da görelim
Ceza verelim
yaa hala ablam burda 2 cocuk bizde 2 ablamin 1 de diger ablamin 5 cocukla evimiz nasil şen gormen lazimsabah kalkiyoruz bi bakiyoruz aksam olmus ne yiyorum iciyorum hersey birbirine girdi hic bilmiyorum bu hafta arti gelmemek icin cok çabalıyorum kaptanim
Nihayet Rakibemm hoşgeldin Yürüyerek gelseydin bari ancak erirdi bayramlıklar.
Rakibem ne yaptın, ablanın aldığı gömleği giyebildin mi bayramda. Sonuçta biraz eridin :)))
Ayy yukardaki mesaji ikinize birden yazdim sözde karisti sanirim rakibem

Gomlegi giydim bayramda bayaa da iyi durduazcik koldan sıkıyodu ama sorun olmadi cok şükür su an giysem belki olmaz

Misafirle diyet cook zor ama sen yinede dikkat et canim belki hareketli olmak da guzel eksi getirebilir bu hafta

Senin rakibin enerji kuşağı mı
Ssnin işin benden de zormuş

Döncem de bırakmıyolar ki
Telefonu bile elime alacak zamanim olmuyo
Yemek topiginde neler oluyo canim oylama ne zaman basliyo az once bi girdim tarifini gordum canim cekti
Yarin gece başlıyor oylama canim.
Cokk sekilli yapamadim acele ile o kadar yapabildim
Sen cuma eksi gel sanada yapayim :)

Misafirle diyet cook zor ama sen yinede dikkat et canim belki hareketli olmak da guzel eksi getirebilir bu hafta
keske oyle bisey olsaydi canimcidden bi bakiyorum cips cikiyo bi bakiyorum evde cigkofte partisi veriliyo sutlaclari borekleri saymiyorum bile
Senin rakibin enerji kuşağı mı
Ssnin işin benden de zormuş
Cok zor coookkkk ama henuz onu yenemedim yenilmelere doymuyorum

Yarin gece başlıyor oylama canim.
Cokk sekilli yapamadim acele ile o kadar yapabildim
Sen cuma eksi gel sanada yapayim :)
Aa yarin mi cidden
Ne cabuk gecti zaman
Pastan cok guzel canim hic kendine haksizlik etme
Ama olsun nasil olsa biz kazanamicaz cokta seettmemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…