Burdaymissin dondun mu artik :))
Ben sana özet geçerim kaçan göçen yok herşey yolunda relax yani70 mesaj var onu okuyayim:)))
Seni goremiyorum ya 1 kisi kim bilemeyince kimse yok dediydimBen burdayım
Tamam o zaman sabah okurumBen sana özet geçerim kaçan göçen yok herşey yolunda relax yani
yaa hala ablam burda 2 cocuk bizde 2 ablamin 1 de diger ablamin 5 cocukla evimiz nasil şen gormen lazimHosgeldin canım neler yedin içtin menü paylasımı yap da görelim
Ceza verelim
Ayy yukardaki mesaji ikinize birden yazdim sözde karisti sanirim rakibemNihayet Rakibemm hoşgeldinYürüyerek gelseydin bari ancak erirdi bayramlıklar.
Rakibem ne yaptın, ablanın aldığı gömleği giyebildin mi bayramda. Sonuçta biraz eridin :)))
Evet ben görünmezimSeni goremiyorum ya 1 kisi kim bilemeyince kimse yok dediydim
Iyi geceler canımBen kaçar kızlar yatim leptin hormonum çalışsın ki cuma 98le geleyim Karatayi kizdirmayalim
Oooo bu saatte yatacaksın da leptin çalışacak. Kitabı okumamışsın bari belli etmeBen kaçar kızlar yatim leptin hormonum çalışsın ki cuma 98le geleyim Karatayi kizdirmayalim
Döncem de bırakmıyolar kiBurdaymissin dondun mu artik :))
Misafirle diyet cook zor ama sen yinede dikkat et canim belki hareketli olmak da guzel eksi getirebilir bu haftayaa hala ablam burda 2 cocuk bizde 2 ablamin 1 de diger ablamin 5 cocukla evimiz nasil şen gormen lazimsabah kalkiyoruz bi bakiyoruz aksam olmus ne yiyorum iciyorum hersey birbirine girdi hic bilmiyorum bu hafta arti gelmemek icin cok çabalıyorum kaptanim
Ayy yukardaki mesaji ikinize birden yazdim sözde karisti sanirim rakibem
Gomlegi giydim bayramda bayaa da iyi durduazcik koldan sıkıyodu ama sorun olmadi cok şükür su an giysem belki olmaz
Senin rakibin enerji kuşağı mıyaa hala ablam burda 2 cocuk bizde 2 ablamin 1 de diger ablamin 5 cocukla evimiz nasil şen gormen lazimsabah kalkiyoruz bi bakiyoruz aksam olmus ne yiyorum iciyorum hersey birbirine girdi hic bilmiyorum bu hafta arti gelmemek icin cok çabalıyorum kaptanim
Ayy yukardaki mesaji ikinize birden yazdim sözde karisti sanirim rakibem
Gomlegi giydim bayramda bayaa da iyi durduazcik koldan sıkıyodu ama sorun olmadi cok şükür su an giysem belki olmaz
Yarin gece başlıyor oylama canim.Döncem de bırakmıyolar ki
Telefonu bile elime alacak zamanim olmuyo
Yemek topiginde neler oluyo canim oylama ne zaman basliyo az once bi girdim tarifini gordum canim cekti
Sorma yaa kütükte Erzurum yazıyor ne alaka diyorumAbbowww dadaşız heikimizde esin nereli sen oralı sende erzurumlusun o zaman
keske oyle bisey olsaydi canimMisafirle diyet cook zor ama sen yinede dikkat et canim belki hareketli olmak da guzel eksi getirebilir bu hafta
Cok zor coookkkk ama henuz onu yenemedim yenilmelere doymuyorumSenin rakibin enerji kuşağı mı
Ssnin işin benden de zormuş
Okumadım nasip olmadı vallaOooo bu saatte yatacaksın da leptin çalışacak. Kitabı okumamışsın bari belli etme
Menude yazmiyorsun aman dikkat et yeme hepsindenkeske oyle bisey olsaydi canimcidden bi bakiyorum cips cikiyo bi bakiyorum evde cigkofte partisi veriliyo sutlaclari borekleri saymiyorum bile
Cok zor coookkkk ama henuz onu yenemedim yenilmelere doymuyorum
Aa yarin mi ciddenYarin gece başlıyor oylama canim.
Cokk sekilli yapamadim acele ile o kadar yapabildim
Sen cuma eksi gel sanada yapayim :)
Yaaa olmadı onlar ikisi rakip olsun biz ikimizkeske oyle bisey olsaydi canimcidden bi bakiyorum cips cikiyo bi bakiyorum evde cigkofte partisi veriliyo sutlaclari borekleri saymiyorum bile
Cok zor coookkkk ama henuz onu yenemedim yenilmelere doymuyorum
Hayirli olsun hangi bolumOkumadım nasip olmadı vallabu aralar roman okumaya taktım kafayı gerçi bundan sonra ders çalışmam lazım açık öğretime başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?