Kolay gelsin o zamanOkumadım nasip olmadı vallabu aralar roman okumaya taktım kafayı gerçi bundan sonra ders çalışmam lazım açık öğretime başlıyorum
Hele bah ne demek ne alaka has erzurumlu işteSorma yaa kütükte Erzurum yazıyor ne alaka diyorum
Zaman cabuk gecti bu ay ne zaman 21 i oldu anlamadımAa yarin mi cidden
Ne cabuk gecti zaman
Pastan cok guzel canim hic kendine haksizlik etme
Ama olsun nasil olsa biz kazanamicaz cokta seettmemek lazim
Ortaogretim liseHayirli olsun hangi bolum
yok yok bizi onlar gaza getirmeseler sonumuz vahimYaaa olmadı onlar ikisi rakip olsun biz ikimiz
Aynen bu ay cok hizli gectiZaman cabuk gecti bu ay ne zaman 21 i oldu anlamadım
Cook teşekkür ederim canim zaten kazanma amacim yok yapacagim dedim diye yaptim
Oda bişey mi bir derdim var yıkılıyorSaat 1 den sonra kimse kalmaz dediniz 7 kullanıci 6 misafirimiz var
Eşim üniversite 4.sinif okuyor benimde bir yerlerden başlamam lazımNe güZel okumana cok sevindim
Aynen canim onemli olan o zaten :))yok yok bizi onlar gaza getirmeseler sonumuz vahim
Aynen bu ay cok hizli gecti
Rica ederim
Yaparken eglendik onemli olan o
Bdv ye yazmıyorum hic arada okurdum ama ona vaktim yokOda bişey mi bir derdim var yıkılıyorbanlanmazsam iyidir
Okumanın yasi yok ne guzel esinde sende okuyorsun bende bu sene yeniden sinava girecegimEşim üniversite 4.sinif okuyor benimde bir yerlerden başlamam lazım
Bi kaç kez banlandimBdv ye yazmıyorum hic arada okurdum ama ona vaktim yok
Sen oraları ne zaman öğrendinOda bişey mi bir derdim var yıkılıyorbanlanmazsam iyidir
Yalnız şu an bulunduğun yer BDV değil bak karışmam oralara ben
Eşim yürüyen ansiklopedi gibi okumaya çok hevesli ve çok bilgili askerlik yüzünden üniversiteye başladı şükür bedelli yapti geldi bu sene son senesi inş yüksek lisansa başlıyor hafta sonları kursa başladı sabah iş öğleden sonra okul yani anliycan evde 3ogrencim vardı benimle 4olduOkumanın yasi yok ne guzel esinde sende okuyorsun bende bu sene yeniden sinava girecegim
Bdv gitmeyi sana yasaklamaliyim o zaman
Nerdeyim gııı Bdv de gördüm konuyu giz ben yolumumu şaşırdım ne ettim gurtar beniYalnız şu an bulunduğun yer BDV değil bak karışmam oralara ben
+18 e gitmiş konuNerdeyim gııı Bdv de gördüm konuyu giz ben yolumumu şaşırdım ne ettim gurtar beni
Beni yalnız bıraktınız korktum bende Bdv ye gittimSen oraları ne zaman öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?