Hep birlikte ders çalışırsınız iste iyi olurEşim yürüyen ansiklopedi gibi okumaya çok hevesli ve çok bilgili askerlik yüzünden üniversiteye başladı şükür bedelli yapti geldi bu sene son senesi inş yüksek lisansa başlıyor hafta sonları kursa başladı sabah iş öğleden sonra okul yani anliycan evde 3ogrencim vardı benimle 4oldu
Orası başka yerimi anlamadim+18 e gitmiş konu
Sen cozmussun o zaman buralari dun sayfadan çıkmam diyordunBeni yalnız bıraktınız korktum bende Bdv ye gittim
Evet özellikle kızım için çok iyi olacak o benden daha hevesli oda orta 1sinifa gidicem bu sene birlikte çalışırız diyoHep birlikte ders çalışırsınız iste iyi olur
Senin iş Müjde Ar’ın arabeskte adres sormasına dönecekOrası başka yerimi anlamadimlistede gördüm daldım ne olmuş diye
Arayan mevlasinida bulur belasinida yakında kaze nin yanında ise başlıycam tey teyySen cozmussun o zaman buralari dun sayfadan çıkmam diyordun
Ayni derslerin olmasi buyuk avantaj gercekten kizin sana anlatir birlikte okursunuz belki universiteyide birlikte kazanırsınızEvet özellikle kızım için çok iyi olacak o benden daha hevesli oda orta 1sinifa gidicem bu sene birlikte çalışırız diyo
Abbowww hakkatenmi o zaman cuma günü tartıda görüşürüz muneye kalmadı kendi fisimi kendim çektim deseneSenin iş Müjde Ar’ın arabeskte adres sormasına dönecekgel ayrılma yamacımızdan
Sen yokken kurallar değişti artık konu fake demek yasak sabaha Mune çekecek fişini
Dogru dedinArayan mevlasinida bulur belasinida yakında kaze nin yanında ise başlıycam tey teyy
Ne bileyim ben senin dün takımı zor bulup bu gün başka yerlere gideceğiniAbbowww hakkatenmi o zaman cuma günü tartıda görüşürüz muneye kalmadı kendi fisimi kendim çektim desenesen niye yeni kuralları bana söylemedin Gıı
Orayı tiklamazsam sayfa yenilenmiyo napim Bi oraya koş Bi buraya helak oldumNe bileyim ben senin dün takımı zor bulup bu gün başka yerlere gideceğini
İyi geceler canım Allah rahatlık versinIyi geceler herkese gozlerim kapaniyor mesajlarida sabah okurum artik
İyi geceler canım Allah rahatlık versinIyi geceler herkese gozlerim kapaniyor mesajlarida sabah okurum artik
Süpersin yeme canımİki gündür sıfır kaçamak helal olsun banaeşim çikolata almış ben diyetteyim yemem dedim ye gitsin ya boşver dedi ama yemedim
Evet canımMarketmi isletiyorsunuz
Menüleri ordan alıntıla yapıp buraya getirip yorumlayabilirsinEvet ya menüleri burdada paylaşsak en azından taşlayacak iki yarışmacı buluruzAnka yok kimseye saramiyorum
Hadi inşallah canım güzel bir kilo ile döneceksinValla en büyük hedefim iyi kilo verip dönmek canım. Dönene kadar kilo bildirimi de yapmiycam belki güzel bir sürpriz olur hepimize. Amin inşallah.
Bu arada yarın düğün olduğu için kilo yüzünden giremedigim elbiselerimi denedim, hepsi coookk güzel oldu. Çok mutluyum. Daha önce mağazada büyük bedenini bulamadığım ama çok beğendiğim için üzerime olmayan bı gömlek almıştım. O bile çok rahat oldu. Kıyafetlerle çok farkettim verdiğim kiloyu. Bayağı güzel motivasyon oldu.
Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım takım kaptanıyım inşallah birlikte hedefine ulasacagızAd: Alvilla
Boy: 1.58
Kilo: 80
Medeni durum: evli
Çocuk: 3
Meslek : ev hanımı
Daha önce takıma dahil olmasın
Kilo alma nedeni :iştah
Sağlık sorunu : tiroit hapı kullanıyorum
Kilo vermeyi isteme nedeni : saglik,görsel,istediğimi giyebilmek
Umutdeniz4 ve pastel34Burda en kıdemli kim yaş olarak kızlar
Yediklerini aksam toplu olarak menü sayfasında paylasacaksın canımHanımlar bilgisi olan cevap verebilirmi bem şuan diyetteyim zaten sabah kalkınca ne yapicam yediklerimi atmaya baslaiyimmi yarın
Süpersin yeme canımİki gündür sıfır kaçamak helal olsun banaeşim çikolata almış ben diyetteyim yemem dedim ye gitsin ya boşver dedi ama yemedim
Evet canımMarketmi isletiyorsunuz
Menüleri ordan alıntıla yapıp buraya getirip yorumlayabilirsinEvet ya menüleri burdada paylaşsak en azından taşlayacak iki yarışmacı buluruzAnka yok kimseye saramiyorum
Hadi inşallah canım güzel bir kilo ile döneceksinValla en büyük hedefim iyi kilo verip dönmek canım. Dönene kadar kilo bildirimi de yapmiycam belki güzel bir sürpriz olur hepimize. Amin inşallah.
Bu arada yarın düğün olduğu için kilo yüzünden giremedigim elbiselerimi denedim, hepsi coookk güzel oldu. Çok mutluyum. Daha önce mağazada büyük bedenini bulamadığım ama çok beğendiğim için üzerime olmayan bı gömlek almıştım. O bile çok rahat oldu. Kıyafetlerle çok farkettim verdiğim kiloyu. Bayağı güzel motivasyon oldu.
Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım takım kaptanıyım inşallah birlikte hedefine ulasacagızAd: Alvilla
Boy: 1.58
Kilo: 80
Medeni durum: evli
Çocuk: 3
Meslek : ev hanımı
Daha önce takıma dahil olmasın
Kilo alma nedeni :iştah
Sağlık sorunu : tiroit hapı kullanıyorum
Kilo vermeyi isteme nedeni : saglik,görsel,istediğimi giyebilmek
Umutdeniz4 ve pastel34Burda en kıdemli kim yaş olarak kızlar
Yediklerini aksam toplu olarak menü sayfasında paylasacaksın canımHanımlar bilgisi olan cevap verebilirmi bem şuan diyetteyim zaten sabah kalkınca ne yapicam yediklerimi atmaya baslaiyimmi yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?