Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hep birlikte ders çalışırsınız iste iyi olur

Senin iş Müjde Ar’ın arabeskte adres sormasına dönecek gel ayrılma yamacımızdan
Sen yokken kurallar değişti artık konu fake demek yasak sabaha Mune çekecek fişini
Abbowww hakkatenmi o zaman cuma günü tartıda görüşürüz muneye kalmadı kendi fisimi kendim çektim desene sen niye yeni kuralları bana söylemedin Gıı

İki gündür sıfır kaçamak helal olsun bana eşim çikolata almış ben diyetteyim yemem dedim ye gitsin ya boşver dedi ama yemedim
Süpersin yeme canım
Marketmi isletiyorsunuz
Evet canım
Evet ya menüleri burdada paylaşsak en azından taşlayacak iki yarışmacı buluruz Anka yok kimseye saramiyorum
Menüleri ordan alıntıla yapıp buraya getirip yorumlayabilirsin
Sayımız cook kalabalık olunca menüler karısmasın diye orayı actık
Simdi yogunluk ve tatilden kimse yorum yapmıyor ama herkesin yorumlaması gerekiyor
Hadi inşallah canım güzel bir kilo ile döneceksin
Gercekten cook güzel motivasyon olmus canım yuzmeninde cok etkisi oldu sana
Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım takım kaptanıyım inşallah birlikte hedefine ulasacagız
Birde hedef kilonu yazmamıssın canım onuda yazabilir misin
Burda en kıdemli kim yaş olarak kızlar
Umutdeniz4 ve pastel34
Ikiside aynı yastalar 43 ama hiç belli etmiyorlar yaslarını
Hanımlar bilgisi olan cevap verebilirmi bem şuan diyetteyim zaten sabah kalkınca ne yapicam yediklerimi atmaya baslaiyimmi yarın
Yediklerini aksam toplu olarak menü sayfasında paylasacaksın canım
Aksam sayfayı bulamazsan yardım ederim
Yemek saatleriyel birlikte miktarlarını yazacakın,su ve sporunu da menünün altında yaZacaksın örnek menülere bakabilirsin
Birde ordaki menüleri yorumlaman gerekiyor onuda sonra konusuruz

İki gündür sıfır kaçamak helal olsun bana eşim çikolata almış ben diyetteyim yemem dedim ye gitsin ya boşver dedi ama yemedim
Süpersin yeme canım
Marketmi isletiyorsunuz
Evet canım
Evet ya menüleri burdada paylaşsak en azından taşlayacak iki yarışmacı buluruz Anka yok kimseye saramiyorum
Menüleri ordan alıntıla yapıp buraya getirip yorumlayabilirsin
Sayımız cook kalabalık olunca menüler karısmasın diye orayı actık
Simdi yogunluk ve tatilden kimse yorum yapmıyor ama herkesin yorumlaması gerekiyor
Hadi inşallah canım güzel bir kilo ile döneceksin
Gercekten cook güzel motivasyon olmus canım yuzmeninde cok etkisi oldu sana
Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım takım kaptanıyım inşallah birlikte hedefine ulasacagız
Birde hedef kilonu yazmamıssın canım onuda yazabilir misin
Burda en kıdemli kim yaş olarak kızlar
Umutdeniz4 ve pastel34
Ikiside aynı yastalar 43 ama hiç belli etmiyorlar yaslarını
Hanımlar bilgisi olan cevap verebilirmi bem şuan diyetteyim zaten sabah kalkınca ne yapicam yediklerimi atmaya baslaiyimmi yarın
Yediklerini aksam toplu olarak menü sayfasında paylasacaksın canım
Aksam sayfayı bulamazsan yardım ederim
Yemek saatleriyel birlikte miktarlarını yazacakın,su ve sporunu da menünün altında yaZacaksın örnek menülere bakabilirsin
Birde ordaki menüleri yorumlaman gerekiyor onuda sonra konusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…