evet, en iyisi bu akşam sitedeki çocuklara dağıtayım bugün vedalaşayımOoo çok fena, keşke dayanabilsen, çoluk çocuğa dağıt bari de bir an önce bitsin sende kurtul o işten canım :)
Birileri hunharca tatlı mı yiyormuşspor bana ceza gibi gelmiyor kimenü paylaşmam gerekiyor çünkü tatlıyı yazmaktan çok utanıyorum zaten menü yazmıyorsam ada tatlı yemiştir
tamam kaptanım , temiz menüler verecem inşallah bi 10 günü şekersiz geçirsem daha kimse beni tutamaz diyetisyene bile gerek kalmayacakO zaman bugün menü bekliyorum canım hatta diğer günlerdede
Gördüm gördüm canım bugün den sonra menü paylasacak zaten :)
Bende varım başlayacaksan canım, bence takım halinde başlasak herkes muvaffak olacak sanki :)anka gel bugünden itibaren başlıyalım mı şekersiz 21 güne banada bir destek gerekiyor
Insallah gerek kalmadan bırakacaksın sekeri canımtamam kaptanım , temiz menüler verecem inşallah bi 10 günü şekersiz geçirsem daha kimse beni tutamaz diyetisyene bile gerek kalmayacak
bana bu hafta sıkı bir rakip mi bulsak fena gaza gelirimInsallah gerek kalmadan bırakacaksın sekeri canım
varım canım çooook sevinirimBende varım başlayacaksan canım, bence takım halinde başlasak herkes muvaffak olacak sanki :)
Öyle şirinliklerle kandıramazsın beni :))) Bende menülere bakmaya başlayacağım çok ihmal ettim
Bulalım rakip de kimi bulsak ki :))bana bu hafta sıkı bir rakip mi bulsak fena gaza gelirim
sopa özlemişim demekkiiiiÖyle şirinliklerle kandıramazsın beni :))) Bende menülere bakmaya başlayacağım çok ihmal ettim
olur yeterki dişli biri olsun burayı ihmal etmeyen hergün menü veren biri olsun ki sataşayımBulalım rakip de kimi bulsak ki :))
Batu85 olur mu :)
Tamam bugün henüz hiç bir şey yemedim :) Kahve içiyorum, başladım gitti canım. Sadece yapay şeker yemeyeceğiz değil mi? Meyve vs doğal şeker serbest mi olsun yoksa o da yasak mı olsunvarım canım çooook sevinirimdestek oluruz birbirimize... bugün başlıyoruz o halde
Tamam o zamanolur yeterki dişli biri olsun burayı ihmal etmeyen hergün menü veren biri olsun ki sataşayımAllahım neyden besleniyorum
doğal şeker hurma serbest olsun ama 2 adeti geçmesin bence... ben kırmızı erik dışında meyveden uzak duracam meyve kavun karpuz üzüm gibi benim şekerimi çok oynatıyor ama senin böyle sorunun yoksa aza indirebilirsin..... bir tek kırmızı erik bana iyi geliyor şeker isteğimi bile kesiyor....Tamam bugün henüz hiç bir şey yemedim :) Kahve içiyorum, başladım gitti canım. Sadece yapay şeker yemeyeceğiz değil mi? Meyve vs doğal şeker serbest mi olsun yoksa o da yasak mı olsun
Hemde çok isabetli olur, dağıt kurtul canımevet, en iyisi bu akşam sitedeki çocuklara dağıtayım bugün vedalaşayım
Bunu görmeden yazdım çok pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?