- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Konyalılar iyi bilir hurma şekeriniOnu bilmiyorum
Tabi canım misafirlerin gitsin öyle başla bencededün eşime dedim diyetisyene gidecem , oda bekle abimler gelsin gitsin öyle git dedi onların yanında saatler şaşacak ne yediğin belli olmayacak dedi... haklıda bekliyeyim mi bilemiyorum böyle düşünür oldum
Konyalılar iyi bilir hurma şekeriniSen nasıl Konya gelinisin bakiyim :)))) Nutella desem hemen bilirdin ama dimi cadı seni :)
Günaydın canım ❤Günaydın
Bugün kış için menemen yapicam akşam geçmiş okurum
Ben de şaşırmanıza şaşırdımHakkaten nasıl bilmiyon sasırdım bende
Bende ablam sayesinde öğrenmiştim gelirken alıyordu o yüzden sasırdımBen de şaşırmanıza şaşırdım
Konyaya özgü mü ki. Mevlana şekeri var bildiğim benimBende ablam sayesinde öğrenmiştim gelirken alıyordu o yüzden sasırdım
Evet bu canım :))) Çikolatadan vazgeçilmiyor , Torku da Konya'nın, yerli malı yurdun malıBuymuş bildim şimdi bi kere yedim iğrenç bir tadı varnutella eskidendi artık torku tercih ediyoruz
Bilmiyorum onu canım ama yanında satıyorlardı sanırım :)))Konyaya özgü mü ki. Mevlana şekeri var bildiğim benim
Yok canım çok almıyoruz biz şaka yaptım. Mümkün olduğunca evde yapmaya çalışıyorum her şeyi. Çocuklara da zararlı sonuçta.Evet bu canım :))) Çikolatadan vazgeçilmiyor , Torku da Konya'nın, yerli malı yurdun malıÇoçuklar seviyor tabi haliyle
Ben orada görmüştüm tek ve yakın yerlerinde, mucidi Konya sanırımKonyaya özgü mü ki. Mevlana şekeri var bildiğim benim
Buralarda satılmıyor sanırım marketlerde falan görmedim hiç. Oğlum getirmiş bir kere yedim işte başka görmedim.Bilmiyorum onu canım ama yanında satıyorlardı sanırım :)))
En çok buna sevindim canım, en güzeli doğalını yemek, çok iyi yapıyorsunuz :) Paketlerde lezzet arttırıcı bir milyon şey oluyor.Yok canım çok almıyoruz biz şaka yaptım. Mümkün olduğunca evde yapmaya çalışıyorum her şeyi. Çocuklara da zararlı sonuçta.
Zaferde lokumcu sekerciler varya canım onlarda varBuralarda satılmıyor sanırım marketlerde falan görmedim hiç. Oğlum getirmiş bir kere yedim işte başka görmedim.
Takma. Dişli olurmu ben onlardanim şimdiden tırstım Allahim sana geliyorumhaftayada onunla olurum yeterki dişli rakip olsun
Merhaba canım burda herseyi konusabiliyoruz diyet,sağlık, yasam aklına ne gelirse :))Kizlar merhaba burda sohbet edebiliyoruz dimi normal hayattan yoksa sadece diyetle alakalimi ben kk ya da yeni üye sayılırım pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?