Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın

Zipzip- hoş buldum farketmemisim inşallah 50 55 olmak istiyorum cok fazlam var çok
Tanam canım listeye girerken hedef kilo yazıyoruz yazdıgım zaman yine sorarım 50-55 hangisini oldugunu
bende 74 den 51 e kadar düştüm isteyince basarabilirsin canım boyumuzda aynı bu arada
Gerci bu ara az kilo aldım ama 56 kiloyum eylülde bende sizlerle spor ve diyete başlayacağım

Güzel kaptanım daha önce yazmıştın ama hatırlayamadım. Ne kadar zamanda verdin ve spor olarak neler yaptın. Sanırım d vit değerlerim yükselince daha rahat spor yapabilirim.

Güzel kaptanım daha önce yazmıştın ama hatırlayamadım. Ne kadar zamanda verdin ve spor olarak neler yaptın. Sanırım d vit değerlerim yükselince daha rahat spor yapabilirim.
Ben 1.5 yılda verdim canım o zaman buralardan bi haberdim
Gecen sene tam bu zamanda geldim 62 kilodan 51.7 düştüm ocakta gerci bu süredede yavas vermisim ama :))
Spor olarak Kondisyon bisikleti,zıplama,leslie, bölgesel hareketler yapıyordum canım

Anladım canım. Yavaş veya hızlı vermek önemli.
Ben bebek 40 günlükken falan kilo almaya başladım. 3 ayda 13 kilo falan aldım. Kaç aydır 74-75 geziyorum Ayda 2 kilo versem 10 kilo vermiş olacaktım

Anladım canım. Yavaş veya hızlı vermek önemli.
Ben bebek 40 günlükken falan kilo almaya başladım. 3 ayda 13 kilo falan aldım. Kaç aydır 74-75 geziyorum Ayda 2 kilo versem 10 kilo vermiş olacaktım
10 kilo vermis olsan süper olurdu canım hadi artık bırakma bebeğinde büyüdü tatlılardan uzak dur ve kiloyu ver canım

10 kilo vermis olsan süper olurdu canım hadi artık bırakma bebeğinde büyüdü tatlılardan uzak dur ve kiloyu ver canım
İnşallah canım. Benim beynim yorgun kendimi yemekle rahatlatmaya çalışıyorum bunu hallettim mi gerisi gelecek inşallah. Bu gün İF ye geri döndüm. Sabah 10:00 da kalhvaltımı yaptım. Hasta olduğum için iştahım yoktu zaten. Aralarda yoğurt hurma ceviz yiyip 18:00 de günü kapatacağım inşallah

Gunaydinnnnnnnnn kizcelerrr 2.30da yat 4.15de kalk saat 5.30da geri yat kolaymi Anka birde diyoki çok uyuyo
Günaydın canım ❤
Yatıp kalkmak cok zor oluyor öyle olunca uykumu alamıyorum
Insallah canım basaracaksın bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…