haftayada onunla olurum yeterki dişli rakip olsun@Gulumse25 ile kertelim seni
Gülümse motive oldu mu listeleri sallar.haftayada onunla olurum yeterki dişli rakip olsun
Kaptanım her küçük bir şekere 1 büyük bardak light süt verelim. 3-4 şeker yese 3-4 büyük bardak süt bıkkınlık verip ürkütebilir, çok da gelebilir :))) Sütü herkes içemez o kadarSeker yediğinde sana spor cezası mı versek acaba faydası olur mu bırakmanda
Yada menü paylasımı yapsan sen kendini daha iyi biliyorsun canım sen söyle destek olalım sana
Olsun canım aklıma o gelmişti üçlü rakipde olabilirlerBunu görmeden yazdım çok pardon
Küp şeker orucu yapıyoz di miKaptanım her küçük bir şekere 1 büyük bardak light süt verelim. 3-4 şeker yese 3-4 büyük bardak süt bıkkınlık verip ürkütebilir, çok da gelebilir :))) Sütü herkes içemez o kadar
abowwww sütü hiç sevmem bir çay bardağı bile içemem ben en iyisi şekeri bırakayım hahahahKaptanım her küçük bir şekere 1 büyük bardak light süt verelim. 3-4 şeker yese 3-4 büyük bardak süt bıkkınlık verip ürkütebilir, çok da gelebilir :))) Sütü herkes içemez o kadar
Senin ceza fenaymıs bende uygulasak mı yıllardır tek bardak süt içmedimKaptanım her küçük bir şekere 1 büyük bardak light süt verelim. 3-4 şeker yese 3-4 büyük bardak süt bıkkınlık verip ürkütebilir, çok da gelebilir :))) Sütü herkes içemez o kadar
Bu ceza spordan etkili olacak sankiSenin ceza fenaymıs bende uygulasak mı yıllardır tek bardak süt içmedim
Evet sen Sütü seviyorsun bunu biliyorum o yüzden sana spor cezası vereceğimBu ceza spordan etkili olacak sankiTamam kaptanım sana kesin uygulayalım, Ankaya da, adaya da, takıma da, yalnız beni etkilemez bu ceza, bana mekik, sopa dayanın gitsin :)))
Sütü muhallebi şeklinde alabilirimBu ceza spordan etkili olacak sankiTamam kaptanım sana kesin uygulayalım, Ankaya da, adaya da, takıma da, yalnız beni etkilemez bu ceza, bana mekik, sopa dayanın gitsin :)))
Yapıyoruz canım ama küp,toz,akide,hurma,kestane... off ne çok şeker varmış yaKüp şeker orucu yapıyoz di mi
Hurma niye yasak yaYapıyoruz canım ama küp,toz,akide,hurma,kestane... off ne çok şeker varmış yaHele LOKUMMM, pişmaniyee aman Allahım sırf şekerden yapılıyor bu ikisi
Şeker girmeden de muhallebi olabiliyor canım sen onu kastediyorsun dimiiiSütü muhallebi şeklinde alabilirimbaşka türlü içmem zararlı
Hurmanın şekerini kastediyorum, hurmayı değilHurma niye yasak ya
Ben hurma yiyorum sütümü artırıyor
Hosbuldum teşekkürler hep beraber inşallahhoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler
İnşaallah canım, hoşgeldin :)Hosbuldum teşekkürler hep beraber inşallah
Hoşgeldin canım aramıza :)Ben yeni katılıyorum ama benim biraz kafam karıştışuan ilk yapmam gereken bilgilerimi yazıp diyete başlamak mı
Onu bilmiyorumHurmanın şekerini kastediyorum, hurmayı değil
Nice mutlu yıllara canım, yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,bebek getirsin, kilolarını sıkıntılarını da götürsün inşaallah :) Bugün diyete başlıyorsun sanırım, başarılar dilerimYaşım, 21
Boyum, 1.56
Kilom, 61 kg
Hedefim, 55 kg
Şuan çalışmıyorum ev hanımı diyeyim
Evliyim, çocuğum yok
Daha önce bir takıma dahil olmadım
Polikistik overliyim metabolizmam yavaş
Sağlık ve çocuk için kilo vermek istiyorum
Yarın başlayabilirim bugün doğum günü pastamdan yiyeyim en azından ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?