Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım online diyette iyi oluyor hergun mesaj atıyorsun biryere oturmaya gittin mesela resim at sunu şunu ye bunu yeme diyor ben iki ayda 9.5 kilo vermiştim bende basliycam sanırım bu gidişle
dün eşime dedim diyetisyene gidecem , oda bekle abimler gelsin gitsin öyle git dedi onların yanında saatler şaşacak ne yediğin belli olmayacak dedi... haklıda bekliyeyim mi bilemiyorum böyle düşünür oldum

Aslında az daha beklesen güzel olur misafir yanında cokk zor oluyor canım en azından sporunu yapmaya devam edersin yapabilirsen

Erken kalkıyormussun sende canım ne güzel sporunu yapmıssın
evet erken kalkıyorum ama öyle 1lere kadar oturmuyorum.. en geç gece 12 de yatarım beyin uykum gerçekleşiyor leptin çalışsın diyet tabiiii ... artık okullar açılınca 7 de ayakta olacam kızımın kahvaltısını hazırlayıp baba ile okula gönderecem.... eşim , 10 yıl sonra kızımın sayesinde kahvaltı görecem diyor çok sevinçli

En güzelini yapıyorsun bende mecburen 1-2 de yatıyorum babam yada ben işe gidince 12.15 de evde oluyoruz yatma saati 1-2 oluyor ama sabah 8-9 da kalkıyorum
Ne yapsın eşin kahvaltıyı yapmayınca sevinclidir :)))

bende bu hafta sonu gidip biraz hurma vs alayım diyet moduna geçmeye çalışayım... anammmm bir bayram şekeri almışız hala bitmedi gelip gidip tırtıklıyorum sanki gelen giden var gibi doldurmuşuz eve

keske oyle bisey olsaydi canimcidden bi bakiyorum cips cikiyo bi bakiyorum evde cigkofte partisi veriliyo sutlaclari borekleri saymiyorum bile

Cok zor coookkkk ama henuz onu yenemedim yenilmelere doymuyorum
Ama sen o kadar tatlısın ki bende doyamıyorum seni yenmeye :)))) Sayende bütün kilolarım gitti

evet galiba bekleyecem bi şekerden uzaklaşsam kaptanım diyetisyenede gerek kalmayacak sırf bu yüzden gidiyorum...
Seker yediğinde sana spor cezası mı versek acaba faydası olur mu bırakmanda
Yada menü paylasımı yapsan sen kendini daha iyi biliyorsun canım sen söyle destek olalım sana

En güzelini yapıyorsun bende mecburen 1-2 de yatıyorum babam yada ben işe gidince 12.15 de evde oluyoruz yatma saati 1-2 oluyor ama sabah 8-9 da kalkıyorum
Ne yapsın eşin kahvaltıyı yapmayınca sevinclidir :)))
7- 8 saat uyku en ideali Anka duymasın
hiç hazırlamadım kahvaltı meğer çok bekliyormuş hahah

bende bu hafta sonu gidip biraz hurma vs alayım diyet moduna geçmeye çalışayım... anammmm bir bayram şekeri almışız hala bitmedi gelip gidip tırtıklıyorum sanki gelen giden var gibi doldurmuşuz eve
Bizde de çikolatalı lokum var ama yemicem inşallah ilk hedefim pazara kadar. Direk 21 deyince vücut hiç yemediği şeyleri bile istiyor

Seker yediğinde sana spor cezası mı versek acaba faydası olur mu bırakmanda
Yada menü paylasımı yapsan sen kendini daha iyi biliyorsun canım sen söyle destek olalım sana
spor bana ceza gibi gelmiyor ki menü paylaşmam gerekiyor çünkü tatlıyı yazmaktan çok utanıyorum zaten menü yazmıyorsam ada tatlı yemiştir

Ooo çok fena, keşke dayanabilsen, çoluk çocuğa dağıt bari de bir an önce bitsin sende kurtul o işten canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…