evet bende spor yaptığım gün çok mutlu oluyorumGünaydın
6 km yürüyüşle güne başlamayı ozlemisim.
farkettim ki spor gercekten mutluluk.
dün eşime dedim diyetisyene gidecem , oda bekle abimler gelsin gitsin öyle git dedi onların yanında saatler şaşacak ne yediğin belli olmayacak dedi... haklıda bekliyeyim mi bilemiyorum böyle düşünür oldumCanım online diyette iyi oluyor hergun mesaj atıyorsun biryere oturmaya gittin mesela resim at sunu şunu ye bunu yeme diyor ben iki ayda 9.5 kilo vermiştim bende basliycam sanırım bu gidişle
Erken kalkıyormussun sende canım ne güzel sporunu yapmıssınhahahahahvalla öyle oluyor sabah 7.30 da uyandım...kızın kahvaltısını hazırladım spora geçtim....
Afiyet olsun canımyeşil çayımı içeyim kalkıp ev toparlıyayım
Aslında az daha beklesen güzel olur misafir yanında cokk zor oluyor canım en azından sporunu yapmaya devam edersin yapabilirsendün eşime dedim diyetisyene gidecem , oda bekle abimler gelsin gitsin öyle git dedi onların yanında saatler şaşacak ne yediğin belli olmayacak dedi... haklıda bekliyeyim mi bilemiyorum böyle düşünür oldum
evet erken kalkıyorum ama öyle 1lere kadar oturmuyorum.. en geç gece 12 de yatarım beyin uykum gerçekleşiyorErken kalkıyormussun sende canım ne güzel sporunu yapmıssın
evet galiba bekleyecem bi şekerden uzaklaşsam kaptanım diyetisyenede gerek kalmayacak sırf bu yüzden gidiyorum...Aslında az daha beklesen güzel olur misafir yanında cokk zor oluyor canım en azından sporunu yapmaya devam edersin yapabilirsen
hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermelerZipzip- hoş buldum farketmemisim inşallah 50 55 olmak istiyorum cok fazlam var çok
En güzelini yapıyorsun bende mecburen 1-2 de yatıyorum babam yada ben işe gidince 12.15 de evde oluyoruz yatma saati 1-2 oluyor ama sabah 8-9 da kalkıyorumevet erken kalkıyorum ama öyle 1lere kadar oturmuyorum.. en geç gece 12 de yatarım beyin uykum gerçekleşiyorleptin çalışsın diyet tabiiii ... artık okullar açılınca 7 de ayakta olacam kızımın kahvaltısını hazırlayıp hazırlayıp baba ile okula gönderecem.... eşim , 10 yıl sonra kızımın sayesinde kahvaltı görecem diyor çok sevinçli
bende bu hafta sonu gidip biraz hurma vs alayım diyet moduna geçmeye çalışayım... anammmm bir bayram şekeri almışız hala bitmedi gelip gidip tırtıklıyorum sanki gelen giden var gibi doldurmuşuz eveİnşallah canım. Benim beynim yorgun kendimi yemekle rahatlatmaya çalışıyorum bunu hallettim mi gerisi gelecek inşallah. Bu gün İF ye geri döndüm. Sabah 10:00 da kalhvaltımı yaptım. Hasta olduğum için iştahım yoktu zaten. Aralarda yoğurt hurma ceviz yiyip 18:00 de günü kapatacağım inşallah
Ama sen o kadar tatlısın ki bende doyamıyorum seni yenmeye :)))) Sayende bütün kilolarım gittikeske oyle bisey olsaydi canimcidden bi bakiyorum cips cikiyo bi bakiyorum evde cigkofte partisi veriliyo sutlaclari borekleri saymiyorum bile
Cok zor coookkkk ama henuz onu yenemedim yenilmelere doymuyorum
Seker yediğinde sana spor cezası mı versek acaba faydası olur mu bırakmandaevet galiba bekleyecem bi şekerden uzaklaşsam kaptanım diyetisyenede gerek kalmayacak sırf bu yüzden gidiyorum...
7- 8 saat uyku en idealiEn güzelini yapıyorsun bende mecburen 1-2 de yatıyorum babam yada ben işe gidince 12.15 de evde oluyoruz yatma saati 1-2 oluyor ama sabah 8-9 da kalkıyorum
Ne yapsın eşin kahvaltıyı yapmayınca sevinclidir :)))
Bizde de çikolatalı lokum varbende bu hafta sonu gidip biraz hurma vs alayım diyet moduna geçmeye çalışayım... anammmm bir bayram şekeri almışız hala bitmedi gelip gidip tırtıklıyorum sanki gelen giden var gibi doldurmuşuz eve
Duymaz o merak etme
spor bana ceza gibi gelmiyor kiSeker yediğinde sana spor cezası mı versek acaba faydası olur mu bırakmanda
Yada menü paylasımı yapsan sen kendini daha iyi biliyorsun canım sen söyle destek olalım sana
Ooo çok fena, keşke dayanabilsen, çoluk çocuğa dağıt bari de bir an önce bitsin sende kurtul o işten canım :)bende bu hafta sonu gidip biraz hurma vs alayım diyet moduna geçmeye çalışayım... anammmm bir bayram şekeri almışız hala bitmedi gelip gidip tırtıklıyorum sanki gelen giden var gibi doldurmuşuz eve
anka gel bugünden itibaren başlıyalım mı şekersiz 21 güne banada bir destek gerekiyorBizde de çikolatalı lokum varama yemicem inşallah ilk hedefim pazara kadar. Direk 21 deyince vücut hiç yemediği şeyleri bile istiyor
O zaman bugün menü bekliyorum canım hatta diğer günlerdedespor bana ceza gibi gelmiyor kimenü paylaşmam gerekiyor çünkü tatlıyı yazmaktan çok utanıyorum zaten menü yazmıyorsam ada tatlı yemiştir
Kız ne diyom sana başladım bu gün ama pazara kadar diye beynimi kandırıyorumanka gel bugünden itibaren başlıyalım mı şekersiz 21 güne banada bir destek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?