Afiyet olsun canım gece dısında güzel ama yeme saati cokk erken en azından yarım etli ekmek daha yeseydin saat 6 da24/08/2019
Gece 2 gibi 1 tabak barbunya/pilav
Sabah 9:00 1 haşlabmış yumurta ( barbunyayı simdiremeyince yemedim)
11:00 2 minik pankek 1 kk peynir
13:00 1 şeftali 1 kahve 2 lokum
16:00 yarım etli ekmek
18:00 1 kase yoğurt 1 salatalık
Su: 2,5 lt
Bilmiyorum ki bi dikiş tutturamadım. 6 öğün yapıyorum yedikçe yiyesim geliyor. 2 öğün yapıyorum acıkıyorum halsiz kalıyorum. Böyle gece acıkıyorum. Acaba emzirmeyi bırakana kadar kendi haline mi bıraksam vücudumu diyorum o zaman da kilo alıyorum. Bilemedim ne yapacağımıBencede değiş canım sen emziriyorsun cok erken bitiriyorsun yeme işini
3 öğün yesen canım belki daha güzel olurBilmiyorum ki bi dikiş tutturamadım. 6 öğün yapıyorum yedikçe yiyesim geliyor. 2 öğün yapıyorum acıkıyorum halsiz kalıyorum. Böyle gece acıkıyorum. Acaba emzirmeyi bırakana kadar kendi haline mi bıraksam vücudumu diyorum o zaman da kilo alıyorum. Bilemedim ne yapacağımı
Yok ki bitti artık buzluktaAfiyet olsun canım gece dısında güzel ama yeme saati cokk erken en azından yarım etli ekmek daha yeseydin saat 6 da
Köfte yeseydin en azından canım yagsız pişirirdin, hurma yogurt da mantıklı en azından gece yemek yemezsinYok ki bitti artık buzlukta
Çocuklara da köfte, kızartma yaptım. Acıkırsam hurma yoğurt yiyeyim olmazsa.
Bakalım bu gece de acıkırsam öyle deneyeyim bi de3 öğün yesen canım belki daha güzel olur
Aksam yemegini 7 -8gibi yersin
Cocukların uyku düzeni olsa keske canım erken yatarsınBakalım bu gece de acıkırsam öyle deneyeyim bi de11 gibi uyusam ne güzel acıkmam .
Ben diyorum bütün işlerim kaldı elim kolum kalkmıyor sen diyorsun hani eliptik yapacaktınAfiyet olsun ablacım menün güzel
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canım menün güzel hani Eliptik yapacaktın
Afiyet olsun sabah simit fazla olmus ama yavas yavas alısacaksın
Afiyet olsun canım menülerin güzel
Dün gündüz yapmıssındır diye düşündümBen diyorum bütün işlerim kaldı elim kolum kalkmıyor sen diyorsun hani eliptik yapacaktın
Bence sen stresten yemek yemek istiyorsun gece insan uyumayınca bide morali bozuk olunca atıştırmak ıstiyor ola bilirmiBakalım bu gece de acıkırsam öyle deneyeyim bi de11 gibi uyusam ne güzel acıkmam .
Yok malesef dün kendime keyif yaptım izin verdim ama totomun üzerinede oturamadim nasıl oluyorsaDün gündüz yapmıssındır diye düşündüm
Senin cocuklar kücük mü canım konusmadık sanırım belki ondan oturmamıs olabilirsinYok malesef dün kendime keyif yaptım izin verdim ama totomun üzerinede oturamadim nasıl oluyorsa
Evet canım. Çocuklara kızıp bağırmak istemiyorum sinirimi kendimden çıkarıyorum.Bence sen stresten yemek yemek istiyorsun gece insan uyumayınca bide morali bozuk olunca atıştırmak ıstiyor ola bilirmiAnka cunki bendede çok oluyordu
Bak ne yapalım biliyor musun canın yemek istediğinde buraya yaz ben hep buralardayım konusuruz rahatlarsınEvet canım. Çocuklara kızıp bağırmak istemiyorum sinirimi kendimden çıkarıyorum.
Gece miBak ne yapalım biliyor musun canın yemek istediğinde buraya yaz ben hep buralardayım konusuruz rahatlarsın
Büyük 11 küçük 10yasinda canım ama kızım çok dağınık hiç sorma topladığım yeri arkamı dönüyorum yine dökecek bişey ler bulmuşSenin cocuklar kücük mü canım konusmadık sanırım belki ondan oturmamıs olabilirsin
Allah bagıslasın canım masallah büyümüşler ama en dagınık oldukları yaslar sanırımBüyük 11 küçük 10yasinda canım ama kızım çok dağınık hiç sorma topladığım yeri arkamı dönüyorum yine dökecek bişey ler bulmuş
Amin canım Allah razı olsun kızım yay burcu özgür ruhlu el becerisi çok yapacak bişey ler buluyor internetten baktığı çoğu şeyi evde deneme yapıyo haliyle biraz sinirlerimi ziplatiyor oda diyete başladı benimle 1kilo vermişAllah bagıslasın canım masallah büyümüşler ama en dagınık oldukları yaslar sanırım
Benim listelerden mi yapsak yoksa beraber ben de iki gündür saldımBilmiyorum ki bi dikiş tutturamadım. 6 öğün yapıyorum yedikçe yiyesim geliyor. 2 öğün yapıyorum acıkıyorum halsiz kalıyorum. Böyle gece acıkıyorum. Acaba emzirmeyi bırakana kadar kendi haline mi bıraksam vücudumu diyorum o zaman da kilo alıyorum. Bilemedim ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?