Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım gece dısında güzel ama yeme saati cokk erken en azından yarım etli ekmek daha yeseydin saat 6 da

Bencede değiş canım sen emziriyorsun cok erken bitiriyorsun yeme işini
Bilmiyorum ki bi dikiş tutturamadım. 6 öğün yapıyorum yedikçe yiyesim geliyor. 2 öğün yapıyorum acıkıyorum halsiz kalıyorum. Böyle gece acıkıyorum. Acaba emzirmeyi bırakana kadar kendi haline mi bıraksam vücudumu diyorum o zaman da kilo alıyorum. Bilemedim ne yapacağımı

3 öğün yesen canım belki daha güzel olur
Aksam yemegini 7 -8gibi yersin

Ben diyorum bütün işlerim kaldı elim kolum kalkmıyor sen diyorsun hani eliptik yapacaktın

Allah bagıslasın canım masallah büyümüşler ama en dagınık oldukları yaslar sanırım
Amin canım Allah razı olsun kızım yay burcu özgür ruhlu el becerisi çok yapacak bişey ler buluyor internetten baktığı çoğu şeyi evde deneme yapıyo haliyle biraz sinirlerimi ziplatiyor oda diyete başladı benimle 1kilo vermiş

Benim listelerden mi yapsak yoksa beraber ben de iki gündür saldım elimde hiç yoksa 10-15 liste vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…