Pisikletimiz bozulacakYaa ben bakıyorum ama okudukça şüpheci olmaya başladım artık bende bakmiycam
Bakıyorum konu sahibi geldimi ne oldu diye bir değişiklik yok, inşallah gerçek değildir öyleyse çok kötü güvenimizi kaybediyoruz kötülükler yüzündenOff bdvdeki konuyu gordunmu arkası yarın gibi gece herkes oraya kitlendi
Valla Bilmiyorum da ben olsam o kadar rahat olamazdım elinde sürekli telefon arkadan eşim beni izliyordur diye tedirgin olurdum geceleri uyumamasi sabah erken kalkması değişik geldi bana bu arada bdv yi buraya taşıdıkBakıyorum konu sahibi geldimi ne oldu diye bir değişiklik yok, inşallah gerçek değildir öyleyse çok kötü güvenimizi kaybediyoruz kötülükler yüzünden
Evet konu burada devam ediyorValla Bilmiyorum da ben olsam o kadar rahat olamazdım elinde sürekli telefon arkadan eşim beni izliyordur diye tedirgin olurdum geceleri uyumamasi sabah erken kalkması değişik geldi bana bu arada bdv yi buraya taşıdık
Dedik ya kaynatalım diye sözümüzü tuttuk işteValla Bilmiyorum da ben olsam o kadar rahat olamazdım elinde sürekli telefon arkadan eşim beni izliyordur diye tedirgin olurdum geceleri uyumamasi sabah erken kalkması değişik geldi bana bu arada bdv yi buraya taşıdık
Ay valla çıldıracam az kaldı sayfa yenilensin diye geri dönüyorum bdv de gözüme konu takılıyor bakıyorum valla kafayı yiycem şaka gibi yaaDedik ya kaynatalım diye sözümüzü tuttuk işte
İyi geceler bacı Allah rahatlık versinHerkese iyi geceler yarın görüşürüz
İyi geceler canimHerkese iyi geceler yarın görüşürüz
Evet canım insan üzülüyor böyle olaylara ama oluyor işte Allah kimseye yaşatmasınAy valla çıldıracam az kaldı sayfa yenilensin diye geri dönüyorum bdv de gözüme konu takılıyor bakıyorum valla kafayı yiycem şaka gibi yaa
Aminnn ya valla çok üzülüyorum dünyada neler var yaşanası bir yanı kalmamışEvet canım insan üzülüyor böyle olaylara ama oluyor işte Allah kimseye yaşatmasın
Cnm menülerin ve cuma sporun güzel ama nedense bana az yiyormuşsun gibi geliyor...
Cnm gece yenilenler dengelenmiş ☺ Afiyet olsun. Lokumlar tehlikelievde olunca bende gel git yiyorum.
Cnm menün gayet güzel ama suyun az olmuş. Afiyet olsun ❤
Cnm iki gün içinde menüler güzel sadece dün pilav 4 kaşık olmuş ama bence yinede arada yenilebilir. Bende bugün kızarmış patatesle nefsimi körelttim
Cnm öncelikle afiyet olsun. Böreğe rağmen bence menün gayet güzel. Çocuklarla inanılmaz kalori yakıyorsundur zaten
Cnm afiyet olsun, menü güzel ama mantı olmasaydı keşke. Gerçi yediklerine göre fazla kalorili şeyler yok gibi.
Teşekkür ederimCnm menülerin ve cuma sporun güzel ama nedense bana az yiyormuşsun gibi geliyor...
Cnm gece yenilenler dengelenmiş ☺ Afiyet olsun. Lokumlar tehlikelievde olunca bende gel git yiyorum.
Cnm menün gayet güzel ama suyun az olmuş. Afiyet olsun ❤
Cnm iki gün içinde menüler güzel sadece dün pilav 4 kaşık olmuş ama bence yinede arada yenilebilir. Bende bugün kızarmış patatesle nefsimi körelttim
Cnm öncelikle afiyet olsun. Böreğe rağmen bence menün gayet güzel. Çocuklarla inanılmaz kalori yakıyorsundur zaten
Cnm afiyet olsun, menü güzel ama mantı olmasaydı keşke. Gerçi yediklerine göre fazla kalorili şeyler yok gibi.
Dün akşam geldim evime canım. Bugün de Denizli Pamukkale ye gittim.20 bin adım attım. Ama şu an hastanedeyim. Oğlum hasta. Ateş ve kanlı ishali var. Serum taktılar şimdi de çocuk doktorunun gelip değerlendirmesini bekliyoruz.sonngulen canım seni göremedim bugün evine gectiin mi
Sabah tartilip yazayım kaptanim.Tamam canım
Bakmamak en güzeli
Iyi geceler canım
Bende merak etmiştim seni kilo durumun nasıl canım
Hayırlı olsun canım güle güle kullan hiç bilmiyorum kullanmadım
Anladım canım insallah hersey cözülür
O zaman menüyü simdilik yazma ama arada buraya gel sohbet ederiz keyfin az da olsa yerine gelir
Aynen ben de bide filtre kahve içtim iyice için kıyıldı.Bu saatten sonra ne yemeyi düşünüyorsun valla şuan karnım guruldayarak uyumaya çalışacağım yeme bence
Aa çok geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar diliyorum kuzucugaDün akşam geldim evime canım. Bugün de Denizli Pamukkale ye gittim.20 bin adım attım. Ama şu an hastanedeyim. Oğlum hasta. Ateş ve kanlı ishali var. Serum taktılar şimdi de çocuk doktorunun gelip değerlendirmesini bekliyoruz.
Çok geçmiş olsun canımDün akşam geldim evime canım. Bugün de Denizli Pamukkale ye gittim.20 bin adım attım. Ama şu an hastanedeyim. Oğlum hasta. Ateş ve kanlı ishali var. Serum taktılar şimdi de çocuk doktorunun gelip değerlendirmesini bekliyoruz.
Tamam o zaman hergun menu bekliyorumDoyuyorum aslında ama yinede yiyiorum dikkat edicem her gün yazayımda bari siz bana kızın bende yemiyim ya
Iyi geceler ablacimHerkese iyi geceler yarın görüşürüz
Yaa cook gecmis olsun canim insallah çabucak iyilesirDün akşam geldim evime canım. Bugün de Denizli Pamukkale ye gittim.20 bin adım attım. Ama şu an hastanedeyim. Oğlum hasta. Ateş ve kanlı ishali var. Serum taktılar şimdi de çocuk doktorunun gelip değerlendirmesini bekliyoruz.
Tamam canimSabah tartilip yazayım kaptanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?