Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Off bdvdeki konuyu gordunmu arkası yarın gibi gece herkes oraya kitlendi
Bakıyorum konu sahibi geldimi ne oldu diye bir değişiklik yok, inşallah gerçek değildir öyleyse çok kötü güvenimizi kaybediyoruz kötülükler yüzünden

Bakıyorum konu sahibi geldimi ne oldu diye bir değişiklik yok, inşallah gerçek değildir öyleyse çok kötü güvenimizi kaybediyoruz kötülükler yüzünden
Valla Bilmiyorum da ben olsam o kadar rahat olamazdım elinde sürekli telefon arkadan eşim beni izliyordur diye tedirgin olurdum geceleri uyumamasi sabah erken kalkması değişik geldi bana bu arada bdv yi buraya taşıdık

Valla Bilmiyorum da ben olsam o kadar rahat olamazdım elinde sürekli telefon arkadan eşim beni izliyordur diye tedirgin olurdum geceleri uyumamasi sabah erken kalkması değişik geldi bana bu arada bdv yi buraya taşıdık
Evet konu burada devam ediyor

Dedik ya kaynatalım diye sözümüzü tuttuk işte

Ay valla çıldıracam az kaldı sayfa yenilensin diye geri dönüyorum bdv de gözüme konu takılıyor bakıyorum valla kafayı yiycem şaka gibi yaa
Evet canım insan üzülüyor böyle olaylara ama oluyor işte Allah kimseye yaşatmasın

Teşekkür ederim valla koltuğa uzanıp bi tv izlemisliğim yok o derece yatana kadar ayaktayim

sonngulen canım seni göremedim bugün evine gectiin mi
Dün akşam geldim evime canım. Bugün de Denizli Pamukkale ye gittim.20 bin adım attım. Ama şu an hastanedeyim. Oğlum hasta. Ateş ve kanlı ishali var. Serum taktılar şimdi de çocuk doktorunun gelip değerlendirmesini bekliyoruz.

Sabah tartilip yazayım kaptanim.

Aa çok geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar diliyorum kuzucuga

Doyuyorum aslında ama yinede yiyiorum dikkat edicem her gün yazayımda bari siz bana kızın bende yemiyim ya
Tamam o zaman hergun menu bekliyorum
Herkese iyi geceler yarın görüşürüz
Iyi geceler ablacim
Yaa cook gecmis olsun canim insallah çabucak iyilesir
Sabah tartilip yazayım kaptanim.
Tamam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…