Kuzum kov gitsin hepsini aynen burda söylediğin gibi aile olmayan ailevi bir mesele yüzünden sıkma canını benim içim şişti seni düşünemiyorum bile Allah sabır versinKaptanım yoğun değilimde (aile olmayanlarla) ailevi problemlemlerimiz var canım çok sıkkın.
E hiçbirşeyde yolunda gitmiyo.
İç açıcı tek şey diyet bakımından
Evde tatlı genelde olmuyor ben almadığım yapmadığım sürece. Ekmek kahvaltıda çok az yiyorum. Ara öğün yapmamaya çalışıyorum. Örnek menülerim yok ama yinede yaz dersen yazarım
Akşamı zatin kaçırmışsın aciksanda yemek yok 3tahta kaşık pilav ne demek üzerine birde patates hepsi karbonhidrat no No No olmamış birde acıkırsam diyorsun24.08.19 cumartesi
Sabah 10.00
3yk menemen
2parmak kalınlığında ekmek
2çb çay
4 zeytin
4 çatal süzme peynir
1 çatal tereyağı
Ara 12.00
1 armut
Akşam 18.40
3 tahta kaşık prinç pilavı
2 kepçe patates sulusu
1 çb kola
1domates orta boy yarım soğanlı domates salatası
Ara 11.00
2sb süt (Akşam üstü uyuyakaldım. Geç uyiycam muhtemelen çok acıkıcam yoğurt yiycektim ama tatlı isteğimi bastırmam gerekiyordu)
Savunmam bu şekilde hakim bey
Ara akşam 11 değil mi?24.08.19 cumartesi
Sabah 10.00
3yk menemen
2çb çay
4 zeytin
4 çatal süzme peynir
1 çatal tereyağı
Ara 12.00
1 armut
Akşam 18.40
2 kepçe patates sulusu
1 çb kola
Ara 11.00
2sb süt (Akşam üstü uyuyakaldım. Geç uyiycam muhtemelen çok acıkıcam yoğurt yiycektim ama tatlı isteğimi bastırmam gerekiyordu)
Malesef 23.00Ara akşam 11 değil mi?
Tamam canımYarin son canim pazartesi tum hızımla takimdayim
Bakmamak en güzeliBen de bakmıyorum bdv ye .
Zaten maşallah günlük haberler bdv gibi.
Iyi geceler canımBu arada iyi geceler.
Son 5 gundur giremedim.
Eğitimim vardı.
Tabi yemeli içmeli.
İpin ucu kaçtı biraz.
Maşallah yeni gelenler olmuş hosgelmisler.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan hiç bilmiyorum kullanmadımBu arada trambolin aldım bugün.
Trambolin kullanan var mı ?
Gunde ne kadar kaç saat yapmalıyım?
Anladım canım insallah hersey cözülürKaptanım yoğun değilimde (aile olmayanlarla) ailevi problemlemlerimiz var canım çok sıkkın.
E hiçbirşeyde yolunda gitmiyo.
İç açıcı tek şey diyet bakımından
Evde tatlı genelde olmuyor ben almadığım yapmadığım sürece. Ekmek kahvaltıda çok az yiyorum. Ara öğün yapmamaya çalışıyorum. Örnek menülerim yok ama yinede yaz dersen yazarım
Canım az once menü yazma demistim ama sen menü yazmalısın bence bu gidisle kilo alırsın24.08.19 cumartesi
Sabah 10.00
3yk menemen
2çb çay
4 zeytin
4 çatal süzme peynir
1 çatal tereyağı
Ara 12.00
1 armut
Akşam 18.40
2 kepçe patates sulusu
1 çb kola
Ara 11.00
Demi ben saat 4.30da yedim hala bişey yemedim 3tahta kaşık pilav patates diyo beni benden aliyoCanım az once menü yazma demistim ama sen menü yazmalısın bence bu gidisle kilo alırsın
Off bdvdeki konuyu gordunmu arkası yarın gibi gece herkes oraya kitlendiİyi geceler daha yeni oturabildim işlerim çoktu bugün yine, bir ara dinlendim bende bdv' ye takıldım birkaç gündür, uzaktan bakıp çıkıyorum ama
Zaten o 3 tahta kaşıkdan sonra dedim bendeDemi ben saat 4.30da yedim hala bişey yemedim 3tahta kaşık pilav patates diyo beni benden aliyo
Az çok biliyosun. Hepsinden kurtulmak istiyorum akraba kelimesini kafamdan silmek hiç kullanmamak istiyorumKuzum kov gitsin hepsini aynen burda söylediğin gibi aile olmayan ailevi bir mesele yüzünden sıkma canını benim içim şişti seni düşünemiyorum bile Allah sabır versin
Sus bacım sus beynim. Yandı bende gece 2.30da yattım onun yüzündenOff bdvdeki konuyu gordunmu arkası yarın gibi gece herkes oraya kitlendi
Ay evt baktım çok merak ettim proda olunca herşey görünüyor canım120 kişi içinde zeynepple sen vardınız yeşil yeşil direk dikkat çeken
Konu sahte diyorlar bilmiyorum.
Çünkü acıkırımAkşamı zatin kaçırmışsın aciksanda yemek yok 3tahta kaşık pilav ne demek üzerine birde patates hepsi karbonhidrat no No No olmamış birde acıkırsam diyorsun
Evt senin yazdiklarinida gördüm konu sahteyse iyi keklendikSus bacım sus beynim. Yandı bende gece 2.30da yattım onun yüzünden
Doyuyorum aslında ama yinede yiyiorum dikkat edicem her gün yazayımda bari siz bana kızın bende yemiyim yaCanım az once menü yazma demistim ama sen menü yazmalısın bence bu gidisle kilo alırsın
Bu saatten sonra ne yemeyi düşünüyorsun valla şuan karnım guruldayarak uyumaya çalışacağım yeme benceÇünkü acıkırımTamam dikkat etcem
Yaa ben bakıyorum ama okudukça şüpheci olmaya başladım artık bende bakmiycamBen de bakmıyorum bdv ye .
Zaten maşallah günlük haberler bdv gibi.
Sanmıyorum ama ola bilir de aslında haklılar Çünki olaylar gerçekten çabuk gelişti sanki bana biraz başlarda öyle geldi resim falan atınca inandım ganimcaEvt senin yazdiklarinida gördüm konu sahteyse iyi keklendik
O menüyle zati doyarsın kuzum ben diyetten önce o kadar pilav yemiyordum 3tahta kaşık pilav ne demek çok fazla yiyeceksen 2yemek kaşığı al yada silme. 1tahta kaşık 3kasik çok fazlaDoyuyorum aslında ama yinede yiyiorum dikkat edicem her gün yazayımda bari siz bana kızın bende yemiyim ya
Bende inandımSanmıyorum ama ola bilir de aslında haklılar Çünki olaylar gerçekten çabuk gelişti sanki bana biraz başlarda öyle geldi resim falan atınca inandım ganimca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?