- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Tünaydınnnnn canlar dünden beri psikolojim bozuldu Bdv de gece 2.30da yattım sabahta geç kalktım uyku düzenim bozuldu uykularım kaçtı moralim sıfır Bdv daha girmek istemiyorum rüyalarım bile kabus oldu resmen
Tünaydın canım bdv takılma yaa bende orda takılırdım eskiden okuyunca moralim bozulurdu
Bende gece 2 bucukda yattım 8 de uyandım ama tabi kafam rahattı :))
Psikolojim alt üst oldu dünyadan bir haber gibi yaşıyormuşum meğer neler varmış evlerden ırak
O konuya baktım da bizim takım hep orda
Bende aynı konuya baktım çok üzüldüm ,eğer gerçekse bu olay çok kötü Allah yardım etsinKimler gitmis bakayım
Bende su içme özürlüyüm azıcık bazen hiç aklıma gelmiyorSu içme özürlüyüm içerken migdem bulanıyor onuda ne Zorlukarla içiyorum malesef Bi sevemedim suyu
Iyi geceler ablacım bence uzak durmak lazım oralardan insanın enerjisini alıyorİyi geceler daha yeni oturabildim işlerim çoktu bugün yine, bir ara dinlendim bende bdv' ye takıldım birkaç gündür, uzaktan bakıp çıkıyorum ama
Müge anlı izlemiyordum hiç, bu olay çok etkiledi takıldım bdv sakıncalı bana en iyisi zayıflama konularıBdv iyidir iyi kafa yediriyor insana Müge anliyi aratmıyor
Haklısın canım ben burada takılayım pozitif enerji buradaBende su içme özürlüyüm azıcık bazen hiç aklıma gelmiyor
Iyi geceler ablacım bence uzak durmak lazım oralardan insanın enerjisini alıyor
Takılacak kimse kalmıyor in cin top oynuyor biz kaynatalim seninle burayıHaklısın canım ben burada takılayım pozitif enerji burada
Kaynatalım birazTakılacak kimse kalmıyor in cin top oynuyor biz kaynatalim seninle burayı
120 kişi içinde zeynepple sen vardınız yeşil yeşil direk dikkat çekenBende aynı konuya baktım çok üzüldüm ,eğer gerçekse bu olay çok kötü Allah yardım etsin
Yarin son canim pazartesi tum hızımla takimdayim@pastel34
@Prensesimin Annesiyim
Yonahime
Yogunsunuz biliyorum ama menüler eksik en kısa zamanda yazmaya baslayın sizlerde
bulutungokyuzu
Sende menu yazmıyorsun canım yogun musun
@nilcelll sende yoksun iki gündür canım iyi misin
Ben de bakmıyorum bdv ye .120 kişi içinde zeynepple sen vardınız yeşil yeşil direk dikkat çeken
Konu sahte diyorlar bilmiyorum.
Ben de böyle olaylı konuları merak ederim sadece normalde bakmamBen de bakmıyorum bdv ye .
Zaten maşallah günlük haberler bdv gibi.
Afiyet olsun canım, akşam menümüz aynı bende içini evde hazırlayıp pidecide yaptırdımKahvaltı
1simit
3 dilim domates
2 dilim sucuk
3 siyah zeytin
2 3 tane patates kızartması ☺
Çay
Ara
1 porsiyon Kavun
Aksam
2 lahmacun
Salata
Ayran
Ara
üzüm
Çay
Spor
Yürüyüş yarım saat
Temizlik vb ev işleri lahmacunu da kendim yaptım çok yoruldum ☺
Menülerde sporda harikaCuma
Bol kahveli bir sabah (2-3 fincan,sade) + 1 hurma
Geç Öğle 15:00 1 posiyon kıymalı pide ve salata
Ara 17:40 : 2 erik, 3 incir
Su: 2,5 lt
Spor: 15000 adım
-----------------------------------------------------------
Cumartesi
Yine bol kahveli bir sabah
Ara 11:30 1 şeftali
Geç Öğle 14:30 1 porsiyon kuşbaşılı pide+ söğüş
Ara: 3 incir (regl belası, meyveye bir düşkünlük oldu, umarım geçer)
Su: henüz 1,5 lt, içmeye devam
Spor : Akşam 1 saat bisiklete bineceğim
Afiyet olsun canım24/08/2019
Gece 2 gibi 1 tabak barbunya/pilav
Sabah 9:00 1 haşlabmış yumurta ( barbunyayı simdiremeyince yemedim)
11:00 2 minik pankek 1 kk peynir
13:00 1 şeftali 1 kahve 2 lokum
16:00 yarım etli ekmek
18:00 1 kase yoğurt 1 salatalık
Su: 2,5 lt
Menün sağlıklı ve dengeli olmuş, dukan birası çok güzel ödem artırıyordu bana bu ara hiç faydası olmadı vücut alıştı galiba onadaSabah kahvaltım saat 12.00
2tane az yağda yumurta
Yarım domates
1dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
1avuç yeşil ve siyah üzüm
Akşam yemeği saat 17.00
1tabak semizotu yemeği
1kasik yogurt
Yarım domates
1dilim kepek ekmek
4kucuk dilim kavun
Ara öğün saat 19.00
Yarim haşlanmış mısır
1.litre dukan birası
1.litre su
Afiyet olsun canım bol meyveli menüler olmuşDunun menusu
9.30 1 dlm ekmek, 1yunurta haslama, 1 dlm peynir, domates, salatalik, yogurt
13.00 4 yk yulaf, 1 kase yogurt, 1tatli kasigi keten tohumu
15.30 2 dlm ucgen kavun, 2 dlm ucgen karpuz, ceyrek seftali,1 kayisi, 1bardak tarcili sut
19.00 4 yk pilav, 2 parca haslanmis tavuk, 1 kase cacik
20.30 1 sekerli turk kahvesi aslinda sekersiz istedimde istedigim modelin :))))sekersizi yokmus oyle geldi ictim artik bende :))
Bugunun menusu
10.00 2 kucuk dlm peynirli pide, domates, salatalik, yogurt
15.30 3 kucuk ucgen dlm kavun, ceyrek seftali, 1 erik kucuk, 1 kayisi kucuk, 1 bardak tarcinli keten tohunlu sut
19.00 1 tabak patlican dizme , 1kase cacik
Afiyet olsun canım karbonhidrat biraz fazla olmuş ama diğer öğünlerinde dengelersinSabah: 1 parca peynir 1zeytin 3 tane fırında kızarmış patates domates salatalik
Ara sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak corba kayinvalidemdeydim börek yapmış küçük bir dilim kıymalı börek
2.5 lt su spor yapamadim bugün ama ev işi çok yaptım çocukları parka çıkardım hareket halindeydim
Afiyet olsun canım, sporun mükemmelKızlar iyi akşamlar ❤
Bugünkü menüm
Sabah 8 kahvaltı
2 dilim tt ekmekten az kaşarlı tost
Şekersiz 1 fincan nescafe
Öğle&Akşam yemeği 14:30
Köfte dürüm
1 küçük ayran
5-6 kızarmış patates
17:00 Ara
1 sade soda
21:45 1 küçük salkım kırmızı üzüm
2 lt su ( içmeye devam ederim)
19000 adım atıldı. (yaklaşık 12 km)
Afiyet olsun canım dengelersin diğer öğünlerinde24 ağustos menüsü
9:30 = Sucuklu yumurta, domates, salatalık, az peynir, iki dilim tam buğday ekmeği
15:00 = 1 kase ayran çorbası ,1 şeftali
18:00 = 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurtlu mantı
Ablamlara veda yemeğiydi olmadı ama
Su: 2 litre
Spor : Bol temizlik ve koşturmaca ile geçti bugün, yapamadım
Sahtede olabilir ,gerçekte kafam karıştı benim o olayda ,yeşerttik sayfayı demekki120 kişi içinde zeynepple sen vardınız yeşil yeşil direk dikkat çeken
Konu sahte diyorlar bilmiyorum.
Güle güle kullan canım, bol eksiler görürsün inşallahBu arada trambolin aldım bugün.
Trambolin kullanan var mı ?
Gunde ne kadar kaç saat yapmalıyım?
Kaptanım yoğun değilimde (aile olmayanlarla) ailevi problemlemlerimiz var canım çok sıkkın.@pastel34
@Prensesimin Annesiyim
Yonahime
Yogunsunuz biliyorum ama menüler eksik en kısa zamanda yazmaya baslayın sizlerde
bulutungokyuzu
Sende menu yazmıyorsun canım yogun musun
@nilcelll sende yoksun iki gündür canım iyi misin
Ya bu arada size bişey soracağım uykusuzluk tartiyi etkiliyor mu?Ben de böyle olaylı konuları merak ederim sadece normalde bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?