Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın canım bdv takılma yaa bende orda takılırdım eskiden okuyunca moralim bozulurdu
Bende gece 2 bucukda yattım 8 de uyandım ama tabi kafam rahattı :))
Psikolojim alt üst oldu dünyadan bir haber gibi yaşıyormuşum meğer neler varmış evlerden ırak
O konuya baktım da bizim takım hep orda
Kimler gitmis bakayım
Bende aynı konuya baktım çok üzüldüm ,eğer gerçekse bu olay çok kötü Allah yardım etsin

Su içme özürlüyüm içerken migdem bulanıyor onuda ne Zorlukarla içiyorum malesef Bi sevemedim suyu
Bende su içme özürlüyüm azıcık bazen hiç aklıma gelmiyor
İyi geceler daha yeni oturabildim işlerim çoktu bugün yine, bir ara dinlendim bende bdv' ye takıldım birkaç gündür, uzaktan bakıp çıkıyorum ama
Iyi geceler ablacım bence uzak durmak lazım oralardan insanın enerjisini alıyor

Bende su içme özürlüyüm azıcık bazen hiç aklıma gelmiyor

Iyi geceler ablacım bence uzak durmak lazım oralardan insanın enerjisini alıyor
Haklısın canım ben burada takılayım pozitif enerji burada

Afiyet olsun canım, akşam menümüz aynı bende içini evde hazırlayıp pidecide yaptırdım

Menülerde sporda harika

Afiyet olsun canım

Menün sağlıklı ve dengeli olmuş, dukan birası çok güzel ödem artırıyordu bana bu ara hiç faydası olmadı vücut alıştı galiba onada

Afiyet olsun canım bol meyveli menüler olmuş

Afiyet olsun canım karbonhidrat biraz fazla olmuş ama diğer öğünlerinde dengelersin

Afiyet olsun canım, sporun mükemmel

Afiyet olsun canım dengelersin diğer öğünlerinde

Kaptanım yoğun değilimde (aile olmayanlarla) ailevi problemlemlerimiz var canım çok sıkkın.
E hiçbirşeyde yolunda gitmiyo.

İç açıcı tek şey diyet bakımından
Evde tatlı genelde olmuyor ben almadığım yapmadığım sürece. Ekmek kahvaltıda çok az yiyorum. Ara öğün yapmamaya çalışıyorum. Örnek menülerim yok ama yinede yaz dersen yazarım

24.08.19 cumartesi

Sabah 10.00
3yk menemen
2parmak kalınlığında ekmek
2çb çay
4 zeytin
4 çatal süzme peynir
1 çatal tereyağı

Ara 12.00
1 armut

Akşam 18.40
3 tahta kaşık prinç pilavı
2 kepçe patates sulusu
1 çb kola
1domates orta boy yarım soğanlı domates salatası

Ara 11.00
2sb süt (Akşam üstü uyuyakaldım. Geç uyiycam muhtemelen çok acıkıcam yoğurt yiycektim ama tatlı isteğimi bastırmam gerekiyordu)

Savunmam bu şekilde hakim bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…