- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Geciktiriyormus canım sen yazınca nete yazdımAntibiyotik kullanımı regli geciktirirmi kızlar ?
Aynen.Tamam canım düzensizlege göre eksi gelmen güzel
Sağol canım hiç aklıma gelmedi bi an buraya yazdımGeciktiriyormus canım sen yazınca nete yazdım
Kızının iyi olmasına sevindim canım insallah diğer sorunlarında çözülür coo sıkıntı cektiniz bu seneZipzip- canim kızim onceye Gore sukur iyi ama bizde dert bitmio bu ara herşey ust uste geliyor cuma günü kilo bildirimi yapacaktım ama kızlara haksızlık olurmus gibi geldigi icin yapmadım zaten 53 54 kg arasında gidip geliyorum bu ara hedefe son 3 kg
Bu sene bize pek yaramadıKızının iyi olmasına sevindim canım insallah diğer sorunlarında çözülür coo sıkıntı cektiniz bu sene
Haksızlık olmazdı canım hem cok güzel kilo vermissin yüzden yine yüksek olurdu 4 e bölünecekti hem birinci olduk bu haftada
Bende bilmiyorum diye bakayım dedim merak ettim Gerci regl i etkilemeyen birsey yok gibiSağol canım hiç aklıma gelmedi bi an buraya yazdım
5 gün gecikti sanırım o yüzden
Insallah bundan sonrası güzel gecer canım bol dua et edelimBu sene bize pek yaramadı
Cok sevindim canim grup adina :)
O zaman yediklerine dikkat ettiğinde emzirmenin etkisi ile güzel kilo verebilirsin canımAynen.
Emzirmek gerçekten fazlaliklari alıyor.
Antibiyotikten ziyade mevsimsel ola bilir bu ay benimde 5gun erken geldi kafana takma gelir yakındaAntibiyotik kullanımı regli geciktirirmi kızlar ?
aynen gerçekten herşey etkiliyor ödem oldum yüzüğüm parmağımı sıkıyor, iştahım çok açıkBende bilmiyorum diye bakayım dedim merak ettim Gerci regl i etkilemeyen birsey yok gibi
İnşallah bakalım canımAntibiyotikten ziyade mevsimsel ola bilir bu ay benimde 5gun erken geldi kafana takma gelir yakında
Şu iştah meselesini beyinde bitiremediniz ben yemek saatim gelmeden açlığımı. Hissetmiyorum nasıl Bi enerji gonderdiysem sevgili beynimeaynen gerçekten herşey etkiliyor ödem oldum yüzüğüm parmağımı sıkıyor, iştahım çok açık
İnşallah bakalım canım
Cnm çok çok geçmiş olsun, inşallah hızlıca toparlar kuzum ❤❤❤
Çok geçmiş olsun canım , inşallah bir an önce düzelir oğlunun sağlığı
Rabbim şifa versin canın
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, çok şükür bu sabah daha iyi. İnşallah giderek düzelmeye devam eder.Çok geçmiş olsun canım kuzucuga
If yapmasan cokk sıkıntı değil kalorisi cokk değilmiş
Gel canım her zaman beklerim 2 kilo cok değil sen onu verirsin
Evet ya hakikaten hergün bir spor seçelim herkes aynısini ve ayni sayiyi yapsın yoksa hiç spor aklıma gelmiyo sadece sporum evde hareketten başka bişey yok gaza gelirim belki kural olursa
Zaten evde de degilim 3gundur arkadaşımdaym, yarin tartilip başlıyorum. Ziplamaya yarismalarina hazir miyiz
Hazırım canım bende yarın sabahdan baslayayım zıplamaya
Zaten evde de degilim 3gundur arkadaşımdaym, yarin tartilip başlıyorum. Ziplamaya yarismalarina hazir miyiz
Genelde 16 saat yapılıyor senin daha iyiymis 17 saat :))Bu if dediğiniz zimbirtiyi bende araştırdım. Meğer bende öyle yapıyormuşum akşam 6dan sonra yeme işini bitiriyorum sabah 11.30dan önce bişey yemiyorum 17saat sonra yemek yemiş oluyorum
Daha önce spor yarısması yapıyorduk canım ama takip etmesi zor oluyordu tek basına yetişemiyorumEvet ya hakikaten hergün bir spor seçelim herkes aynısini ve ayni sayiyi yapsın yoksa hiç spor aklıma gelmiyo sadece sporum evde hareketten başka bişey yok gaza gelirim belki kural olursa
Evet ben de katıldım zıplama yarışmasınaHazırım canım bende yarın sabahdan baslayayım zıplamaya
Genelde 16 saat yapılıyor senin daha iyiymis 17 saat :))
Daha önce spor yarısması yapıyorduk canım ama takip etmesi zor oluyordu tek basına yetişemiyorum
Ama belli sayı yada kural mantıklı olabilir
İnşallah bundan sonraki günlerin güzel olur canım, sağlık, huzur dolu günlerBu sene bize pek yaramadı
Cok sevindim canim grup adina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?