Evet evet başlayalım bende istiyorum ip atlamakYarın baslıyoruz canım en azından ben bugün yapamam
Bdv carpmıştır benim gibiHiç bilmiyorum dün iyiydim. Biraz dinleneyim bakalım
Hadi bakalım yarın görelim kim ne kadar atlıcakEvet evet başlayalım bende istiyorum ip atlamak
Daha bdv misinBdv carpmıştır benim gibi
Yok konudan çıktım bakmıyorum daha efo oradaydı baya hararetli konuşuyorlardı onun için dedimHadi bakalım yarın görelim kim ne kadar atlıcak
Daha bdv misin
Bence sen atlamaEvet evet başlayalım bende istiyorum ip atlamak
Bende gördüm de okumadım yazılanları 195 ziyaretci vardıYok konudan çıktım bakmıyorum daha efo oradaydı baya hararetli konuşuyorlardı onun için dedim
SebepppBence sen atlama
Orası çok karıştı ben sadece bakıp çıkıyorumBende gördüm de okumadım yazılanları 195 ziyaretci vardı
Birde spor yapmaya vakit bulabilsem hiç olmuyor böyleAfiyet olsun canım menünde adımlarında güzel
Afiyet olsun canım mantı miktarı cok değilmiş neyseki
Afiyet olsun ablacım menün güzel
Afiyet olsun canım menün güzel
Misafiriniz gitti mi abla belki o zaman rahatlarsın cocukların okulunada az kaldıBirde spor yapmaya vakit bulabilsem hiç olmuyor böyle
Misafirim gitmedi 10 gün daha burada , koskoca yazı kilo veremeden bitiriyorumMisafiriniz gitti mi abla belki o zaman rahatlarsın cocukların okulunada az kaldı
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor haftasonu
Biz temizlik yaptık bugün şimdi sahile geldik kızlarin paten surmesi için
Moral bozmak yok abla en azından kilo almadın normalde olsa yazı 4-5 kilo alarak geçirebilirdinMisafirim gitmedi 10 gün daha burada , koskoca yazı kilo veremeden bitiriyorum
İyiyim çok şükür canim eve geldik yeni..sanada kolay gelsinIyiyim canım sen nasılsın ❤
Ben de calısıyorum bugün aksam olsada eve gitsem diye bekliyorum :))
Ne güzel sahilde keyif yapın
Sağol canımİyiyim çok şükür canim eve geldik yeni..sanada kolay gelsin
Evet canım yarın tartılıyoruzYarın kontrol tartısı varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?