Onları yeseydin neden pilav
Çok met ettin merak ettim bu pilav çok güzel diyince değişik Bi pilav sandım etli pilavsa kalsınBeben uyusun onu sallıyorum. Hiç etli pilav görmedin mi
Ben yemiyorsam sende yemeyeceksin
Ben her zaman tartılıyordum kilolu oldugumda da :))Bende öyleydim kilo alınca çıkmıyorum artık unuttum tartıyı
Hiç yemedim zaten pirinci sevmiyorum :)))Ama bu pilav çok güzel
Bilmiyorum ki 500 gr lık peynit kutusunda katmışlar yarısından fazlası duruyor.
Bence bunları yesen daha iyiymis :))Bamya çorbası, yoğurt çorbası da katmışlar onları yemedimburdan yırtamaz mıyım
Ben emziriyorum, listede değilim senle ben bir miyiz sen yeme bi zahmetBen yemiyorsam sende yemeyeceksin
Bamya çok yağlı ya, yoğurt çorbası da pirinçBen her zaman tartılıyordum kilolu oldugumda da :))
Hiç yemedim zaten pirinci sevmiyorum :)))
Bence bunları yesen daha iyiymis :))
Birlikte diyete başladık zannediyordumBen emziriyorum, listede değilim senle ben bir miyiz sen yeme bi zahmet
Kirmizi etmi tavuklumuBamya çok yağlı ya, yoğurt çorbası da pirinçben de aramam pirinç pilavı ama bu pilav çok güzel
HAtırlamıyorum ayzaymır oldum benBirlikte diyete başladık zannediyordum
Kalanını getirBamya çok yağlı ya, yoğurt çorbası da pirinçben de aramam pirinç pilavı ama bu pilav çok güzel
Kırmızı et. Tavuk yemiyorumKirmizi etmi tavuklumu
Desene hepsi kalori bombası en iyisi yememek bak bizim burda yok öyle seylerBamya çok yağlı ya, yoğurt çorbası da pirinçben de aramam pirinç pilavı ama bu pilav çok güzel
Kafana vura vura oldu kesinHAtırlamıyorum ayzaymır oldum ben
Bende pilav yemiyorumKırmızı et. Tavuk yemiyorum
İşte gitmiyorum düğünlere normaldeDesene hepsi kalori bombası en iyisi yememek bak bizim burda yok öyle seyler
Bu saatte yenir mi hiç
Yarına eksiler geliyor o zamanKarnım. Gurulduyor açlıktan
Valla kaç gecedir karnım guruldayarak yatıyorum yazık banaYarına eksiler geliyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?