Site baştan aşa değişmiş tek değişmeyen kurallar aynıEvet canım yarın tartılıyoruz
Bazı kurallar değişti tabide onlar aynı devam ediyorSite baştan aşa değişmiş tek değişmeyen kurallar aynı
Ben günde 10 kez tartılıyor olabilirimTartıya bu kadar sık çıkmak sakıncalı aslında diyetisyene gitmiştim evdeki tartıyı unut dedi dedim ben unutsamda o beni unutmuyor 15.de yada ayda 1tartil dedi
Ben regl olduğum için + lara geçtimEvet canım yarın tartılıyoruz
Olsun canım önemli olan cuma günü o zamana kadar artılar gitmis olurBen regl olduğum için + lara geçtimyarın kilo almış gözükeceğim.
Olmadı ki canım bugün yeniden diyetisyene başlamıstınKızlar nasılsınız
Eşim bu gün düğüne gitmişti ben de güya diyetteyim diye gitmedim. Zaten hastayım onu bahane ettim. Düğün sahipleri de hastayım diye bana düğün yemeklerinden katmışlar dayanamadım etli pilav ve irmik helvası yedim akşam
Bende öyleydim kilo alınca çıkmıyorum artık unuttum tartıyıBazı kurallar değişti tabide onlar aynı devam ediyor
Ben günde 10 kez tartılıyor olabilirim
Sen o diyetisyeni bana transfer et boşa para verme bari bana faydan olsunOlmadı ki canım bugün yeniden diyetisyene başlamıstın
ne kadar yedin ki miktarı önemli simdi
Ama bu pilav çok güzelOlmadı ki canım bugün yeniden diyetisyene başlamıstın
ne kadar yedin ki miktarı önemli simdi
İnanmam yarısından çoğunu yedim diyecektinAma bu pilav çok güzel
Bilmiyorum ki 500 gr lık peynit kutusunda katmışlar yarısından fazlası duruyor.
Resim atarımİnanmam yarısından çoğunu yedim diyecektin
Eşin demiyomu bizim karı diyette boşverin yemesede olurKızlar nasılsınız
Eşim bu gün düğüne gitmişti ben de güya diyetteyim diye gitmedim. Zaten hastayım onu bahane ettim. Düğün sahipleri de hastayım diye bana düğün yemeklerinden katmışlar dayanamadım etli pilav ve irmik helvası yedim akşam
At bakim nasıl bir pilavmis merak ettimResim atarım
Ben onu tembihledim 1 kişiye bile diyette demiceksin diye. Oğlana da dedim birine diyette derse bana söyle diyeEşin demiyomu bizim karı diyette boşverin yemesede olur
Onları yeseydin neden pilavBamya çorbası, yoğurt çorbası da katmışlar onları yemedimburdan yırtamaz mıyım
Beben uyusun onu sallıyorum. Hiç etli pilav görmedin miAt bakim nasıl bir pilavmis merak ettim
Oğlanı başına gardiyan koymuşBen onu tembihledim 1 kişiye bile diyette demiceksin diye. Oğlana da dedim birine diyette derse bana söyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?