Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

At bakim nasıl bir pilavmis merak ettim
@Kirmizi pabuc P Prensesimin Annesiyim kızlar gelin bi anlatın arkadaşa beni anlamıyor
l:)))))tabiki de buyuk bir zevkle:)))) o ne guzel bir pilavdir ki konyalilar uzaya cikmakk yerine o pilavi yemeyi tercih ederler:))) bu oyle evde yaptigin etli pilava hic benzemez dugun buyusundenmidir nedir ben o lezzeti hic yakalayamiyorum evde umarim yeterince aciklayici olmusumdur:))))
Bamya çok yağlı ya, yoğurt çorbası da pirinç ben de aramam pirinç pilavı ama bu pilav çok güzel
ben menuyu toptam alabilirim hepsini de cok seviyorum :))) ama yetkililere sesleniyorum bamya corbasi cok kaynar oluyor agzimiz yaniyor yahu

İyi geceler hanımlar
Ah canım yazacak düzgün birşey yemiyorum ne yediğimi bilmiyorum. Dün yazlığa gittim tadilat bitti temizlik başladı diye. Yolda bana yardım edecek hanım beni arıyo , usta var diyo. Gittim, sabah 8’de kakmışım. Ne usta var ne hanım. Neyse 12’de usta geldi bir saate biter dedi, hanımı aradım 2’de geldi. Hastayım zaten midem bulanıyo başım ağrıyo. Üst katı yaptık. Ustalar 6’da gitti. Hanım da yoruldum dedi gitti. Kalacaktım bitirecektim tası tarağı topladım geldim. İşte haftasonu veya haftasonuna doğru bir daha gideceğim. Ben de bugün okula gittim kitap ve formaları aldım. Şimdi bi yandan okul hazırlığı bir yandan eşya topluyorum. Okul açılmadan orada kalıp bir hafta temizliyeyim. Bu arada kitapları filan etiketleyip. Formaları da yıkadım ütüleyip hazırlayayım , en azından dönüşte okul var onları düşünmeyim diyorum. İşte öyle Sen anladın beni

Benim oğlan yine başladı emmeye çocuk resmen emzik gibi beni kullanıyor
Sut mu az geliyor acaba canim

Kizlar bugun 40 beden denedim olduu. Saka gibi ya nasil sevindim 42 de bol geliyor artik hamd olsun bir masallahinizi alirim artik
Masallah canim cook guzel inceldin
Iyi geceler ablacim okurken yoruldum
Az kaldi okullar açılsın rahatlarsin o zaman daha duzenli olur hersey

Aç değil aslında. Bilmiyorum neden böyle yapıyor. Bıraktı da mutfağı topladım biraz şimdi kalanları elimde yıkayacağım mola verdim baya karışmıştı
Emzik versen o zaman belki onunla oyalanir
Bu arada kızlar yarın yokum arkadaşa gideceğim. Arada fırsat bulursam bakarım. Onlar çocuklara baksın ben biraz kafamı dinleyeyim baya yoruldum
Tamam canim sen dinlen biraz

9.30 avuc icimden bayagi kucuk corek, domates, salatalik, yogurt
15.00 1 tabak yesil fasulye, 1 yk pilav, yarim dlm biskuvili pasta misafirlikteydim biskuvili pastaya kurban gittim ama gunu cok erken kapattim yuruyusumu de yaptim
Afiyet olsun canim menun güZel tatli var ama erken kapatmissin telafi etmissin
Afiyet olsun canim menun de sporunda guzel
Afiyet olsun canim menun güZel
Sabah 9.30
Birkaç kaşık menemen
Zeytin ,peynir
Domates sos
Bir avuç badem
Yarım armut

Kayisili form Çay

Akşam 5.30
Etli patlıcan yemeği
Buğdaylı çorba
Salata

5700 adım
Afiyet olsun canim menun güZel
Afiyet olsun canim bebe biskuvisi olmasa guzel olurmus
Afiyet olsun canim 9 a kadar gayet guzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…