Ama zayıfladıgında hersey güzel olacakValla kaç gecedir karnım guruldayarak yatıyorum yazık bana
Benim kadar diyete. Sadık kimse varmi acaba Grupta pazartesinden beri sıfır kaçamak kendimi tebrik ediyorumYarına eksiler geliyor o zaman
Süper gidiyorsun masallah canımBenim kadar diyete. Sadık kimse varmi acaba Grupta pazartesinden beri sıfır kaçamak kendimi tebrik ediyorum
Benim kadar diyete. Sadık kimse varmi acaba Grupta pazartesinden beri sıfır kaçamak kendimi tebrik ediyorum
SüperAnka bak sizin o if mıdır nedir ondan yapıyorum akşam 7.30de üzüm. Yedim. Sabah 12de kahvaltı yapicam
At bakim nasıl bir pilavmis merak ettim
l:)))))tabiki de buyuk bir zevkle:)))) o ne guzel bir pilavdir ki konyalilar uzaya cikmakk yerine o pilavi yemeyi tercih ederler:))) bu oyle evde yaptigin etli pilava hic benzemez dugun buyusundenmidir nedir ben o lezzeti hic yakalayamiyorum evde umarim yeterince aciklayici olmusumdur:))))
ben menuyu toptam alabilirim hepsini de cok seviyorum :))) ama yetkililere sesleniyorum bamya corbasi cok kaynar oluyor agzimiz yaniyor yahuBamya çok yağlı ya, yoğurt çorbası da pirinçben de aramam pirinç pilavı ama bu pilav çok güzel
Darısı başıma çok güzel kilo vermişsin maşallah Kizlar bugun 40 beden denedim olduu. Saka gibi ya nasil sevindim 42 de bol geliyor artik hamd olsun bir masallahinizi alirim artik
İyi geceler hanımlarpastelfit
P Prensesimin Annesiyim
@Yonahime
Yogunsunuz biliyorum ama menüler eksik en kısa zamanda yazmaya baslayın sizlerde
@bulutungokyuzu
Sende menu yazmıyorsun canım yogun musun
@nilcelll sende yoksun iki gündür canım iyi misin
Cok tesekkur ederim canim aminnn darisi basina olsun insallah sende vereceksin burada yazdigini okuyacagiz canim allahin izniyle hic merak etmeDarısı başıma çok güzel kilo vermişsin maşallah 
Sut mu az geliyor acaba canimBenim oğlan yine başladı emmeyeçocuk resmen emzik gibi beni kullanıyor
Masallah canim cook guzel inceldinKizlar bugun 40 beden denedim olduu. Saka gibi ya nasil sevindim 42 de bol geliyor artik hamd olsun bir masallahinizi alirim artik
Iyi geceler ablacim okurken yoruldumİyi geceler hanımlar
Ah canım yazacak düzgün birşey yemiyorum ne yediğimi bilmiyorum. Dün yazlığa gittim tadilat bitti temizlik başladı diye. Yolda bana yardım edecek hanım beni arıyo , usta var diyo. Gittim, sabah 8’de kakmışım. Ne usta var ne hanım. Neyse 12’de usta geldi bir saate biter dedi, hanımı aradım 2’de geldi. Hastayım zaten midem bulanıyo başım ağrıyo. Üst katı yaptık. Ustalar 6’da gitti. Hanım da yoruldum dedi gitti. Kalacaktım bitirecektim tası tarağı topladım geldim. İşte haftasonu veya haftasonuna doğru bir daha gideceğim. Ben de bugün okula gittim kitap ve formaları aldım. Şimdi bi yandan okul hazırlığı bir yandan eşya topluyorum. Okul açılmadan orada kalıp bir hafta temizliyeyim. Bu arada kitapları filan etiketleyip. Formaları da yıkadım ütüleyip hazırlayayım , en azından dönüşte okul var onları düşünmeyim diyorum. İşte öyleSen anladın beni
Aç değil aslında. Bilmiyorum neden böyle yapıyor. Bıraktı da mutfağı topladım biraz şimdi kalanları elimde yıkayacağım mola verdim baya karışmıştıSut mu az geliyor acaba canim
Emzik versen o zaman belki onunla oyalanirAç değil aslında. Bilmiyorum neden böyle yapıyor. Bıraktı da mutfağı topladım biraz şimdi kalanları elimde yıkayacağım mola verdim baya karışmıştı
Tamam canim sen dinlen birazBu arada kızlar yarın yokum arkadaşa gideceğim. Arada fırsat bulursam bakarım. Onlar çocuklara baksın ben biraz kafamı dinleyeyim baya yoruldum
Afiyet olsun canim menun güZel tatli var ama erken kapatmissin telafi etmissin9.30 avuc icimden bayagi kucuk corek, domates, salatalik, yogurt
15.00 1 tabak yesil fasulye, 1 yk pilav, yarim dlm biskuvili pasta misafirlikteydim biskuvili pastaya kurban gittim ama gunu cok erken kapattim yuruyusumu de yaptim
Afiyet olsun canim menun de sporunda guzelSabah kahvaltım saat 11.30
1tane haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Yarım domates
Yarım çarli biber
1kibrit kutusu kadar peynir
2dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
1avuç çiğ madem
Akşam yemeği saat 17.00
1kase ezogelin çorba
1kase karışık yeşil salata
Ara öğün saat 19.30
1avuç yaş siyah üzüm
1.5litre dukan birası
500ml su
30dk kalça bacak çalıştım
Afiyet olsun canim menun güZelKahvaltı 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 5 zeytin domates salatalik şekersiz çay
Ara sade türk kahvesi maden suyu 1 avuç leblebi
Akşam 1 tabak mercimek çorbası 1 tabak etli patates yemeği salata
2.5 lt su içildi spor yapamadim
Afiyet olsun canim menun güZelSabah 9.30
Birkaç kaşık menemen
Zeytin ,peynir
Domates sos
Bir avuç badem
Yarım armut
Kayisili form Çay
Akşam 5.30
Etli patlıcan yemeği
Buğdaylı çorba
Salata
5700 adım
Afiyet olsun canim bebe biskuvisi olmasa guzel olurmusKızlar iyi geceler ❤
11:30 sabah kahvaltısı
1,5 sucuklu yumurta
1 büyük dilim tam yağlı peynir
1 yudum tereyağlı ballı ekmek
Domates salatalık
Ara 14:00 3/4 armut
Ara 16:00 1 adet yeşil elma
Akşam yemeği 17:30
1 kase tavuk çorbası
Haşlama et (100 gr kadar)
1/2 haşlama patates
8 adet bebe bisküvisi
3 lt su içildi.
6000 adım atıldı. (4 km)
Afiyet olsun canim 9 a kadar gayet guzelmis25/08/2019
9:30
1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim TB ekmek 1 hurma 2 salatalık
13:00
3 kaşık yulaf yarım muz 6 badem
16:00
1 şeftali 100 ml süt 1 kaşık tahin
19:00 3 köfte tere salatası 3 kaşık yeşil mercimek
21:00 etli pilav irmik helvası
Su:2,5 lt
Spor 100 ip
Emzik sevmiyorum canım ben ya hiç birine vermedim. Buna bi ara vereyim dedim bi kız aldı ağzından bi oğlan aldı çocukların içinde kalmış sankiEmzik versen o zaman belki onunla oyalanir
Tamam canim sen dinlen biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?