Iyiyim canım bugün güzel uyudum dinlenmişimiyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor varmıı yorgunluk :)
Günaydın canım ❤Herkese günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤Gunaydinnnnnnnnn demeye gelmiştimdirek sohbete daldım hayırlı sabahlar şekerlerim
Ne oldu canım daha yeni yarıs yapacaktınYok yarışma yapmak istemiyorum
Motivasyonunum düşeceğini hissettim. Korktu kaçtı diyelimNe oldu canım daha yeni yarıs yapacaktın
Tamam canım sen kendini daha iyi bilirsin tabikiMotivasyonunum düşeceğini hissettim. Korktu kaçtı diyelim. Böyle daha iyi gelecek bana
Yarısma ama diyete devam etYok yarışma yapmak istemiyorum
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Bende Erzurum geliniyimEşimi bir görsen nasıl düzgün konuşan, hitabeti iyi olan bir insan. Ama annesiyle bir araya geldi mi Erzurumlu şive çıkıyor içinden, damarlarındaki kan değişiyor sanki. Çok şaşırıyordum ilk zamanlar, bu iki dili konuşan adam aynı mı diye. Bir de ilk zamanlar kayinvalidemin konuşmasını eşime tercüme ettiriyordum hiç anlamiyordum. Şimdi aynı şeyi oğlum yaşıyor
Sen de Erzurum gelinisin sanırım dimi canım. Oralı değilsin normalde.
Ahhh canım. 3tane erzurumlu olduk ne güzel bizim. Ailede 3eltiyiz üçümüz de Erzincan Konya mersin kızı bize ital gelinler diyolarBende Erzurum geliniyim
Tamam canım sen kendini daha iyi bilirsin tabiki
Yarısma ama diyete devam et
Ekran görüntüsü çektim Eylül sonunda göstericemBu sefer her zamankinden daha umutluyum inşallah Eylül sonunda kadar 65 i devireceğim
SüperEkran görüntüsü çektim Eylül sonunda göstericem
Anlaştık
Bende malatyaliyim canım ama bizim kokende Erzurum yani Erzurum'a çok yabancı sayilmamAhhh canım. 3tane erzurumlu olduk ne güzel bizim. Ailede 3eltiyiz üçümüz de Erzincan Konya mersin kızı bize ital gelinler diyolar
İnşallah canım ben olacağına inanıyorumBu sefer her zamankinden daha umutluyum inşallah Eylül sonunda kadar 65 i devireceğim
Kesin Tortum yada uzun derelidirsinizBende malatyaliyim canım ama bizim kokende Erzurum yani Erzurum'a çok yabancı sayilmam
Canım arkadaşım benimİnşallah canım ben olacağına inanıyorum
Babaannem TortumluSenin Tortum yada uzun derelidirsiniz
Canım arkadaşım benim
Bazıları gibi açık aramaz hep destekler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?